636 job matcher din søgning 636 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Danmarks Lærerforening
København Se rejsetid

Engageret og udviklingsorienteret chef til organisationsafdelingen

Som afdelingschef skal du sammen med medarbejderne sikre en fortsat udvikling af vores organisatoriske arbejde, som fx udvikling af uddannelse og kurser for tillidsvalgte. Vi tilbyder en dejlig arbejdsplads i hjertet af København i en forening med den allervigtigste opgave!

Botilbuddet Sct. Mikkelsgade
Slagelse Se rejsetid

Forstander / leder

Vi søger dig, der som forstander / leder er lige så meget teamplayer som leder, og som har lyst til at være med til at udvikle og rammesætte stedet til gavn for beboerne og medarbejdernes trivsel. Du er synlig og tilgængelig ”på gulvet” for vores beboere og kender til deres udfordringer samt medarbejdernes faglige udfordringer, generelt og aktuelt.

Verifone Denmark A/S
Herlev Se rejsetid

Sales Data Analyst

You'll contribute to the preparation of various ongoing periodic and ad-hoc sales and marketing reports in relation to our clients and sales activities and cleansing, collecting and monitoring data held in our databases used to prepare sales reports and analytics.

Comet Technologies Denmark A/S
Taastrup Se rejsetid

Sales & Business Development Manager

We are looking for a competent personality for Comet Technologies Denmark A/S at our site in Taastrup. Your new role includes managing and developing the existing customer base and strategically focus on acquisition of new customers and contacts. We offer you attractive training and career opportunities, as well as flexible working hours.

Herning Kommune

Afdelingsleder til Bo- og Støttecenter Herning

Som afdelingsleder bliver din fornemmeste opgave at være med til at sikre, at Bo- og Støttecenter Herning (BSH) har de bedste rammer for både borgere og medarbejdere. Hvis du kan kende dig selv i faglighed, ledelse, drift og udvikling, så er dette måske jobbet til dig!

OK-Fonden

Chef til OK-Fonden Høng - et socialpsykiatrisk bo- og behandlingstilbud

Som chef skal du sikre en sund, sikker og systematisk drift, styring og ledelse af OK-Fonden Høng som fundament for udvikling, trivsel og behandlingsindsats. Du er en stærk ledelsesfaglig psykiatrisk profil, fagligt velfunderet, såvel somatisk som psykiatrisk.

Marsøe ApS søger for Faxe Kommune

Distriktsleder til hjemmeplejen i område syd

Vi søger en erfaren leder til distrikt syd. Vi tilbyder en unik mulighed for at sætte dit præg på udviklingen og nytænkning af en helt ny hjemmepleje og hjemmesygepleje, hvor borgerinddragelse, medarbejderindflydelse, faglighed og kompetencer går op i en højere enhed.

Stenderup A/S
Rødding Se rejsetid

Reservedelschef til succesfuld virksomhed i stærk vækst

Vil du med på vores solide vækstrejse? Vi har for nylig overtaget mærket Bobcat, og med det brand ombord forventer vi at fordoble både antallet af kolleger og omsætningen hen over en årrække. Og her får du en vigtig rolle i at sikre, at vores reservedelsteam på 5 dygtige kolleger fortsætter vores høje standarder.

Forsvarsministeriet

Kontorchef til juridisk center

Forsvarsministeriets departement søger en dynamisk, engageret og fagligt stærk kontorchef til en nyoprettet stilling i Juridisk Center. Du kommer i første omgang til at stå i spidsen for et højt prioriteret projekt med at etablere en ny aktindsigtsenhed men vil også få en række andre opgaver bl.a. inden for det stats- og forvaltningsretlige område.

Den Selvejende Institution Allerød Privatskole

Afdelingsleder

Har du lyst til at arbejde i en fuldtidsstilling med 12 lektioners undervisning om ugen og resten til ledelse på en helt fantastisk skole? Vi tilbyder bl.a. god mulighed for at videreuddanne dig, en stor grad af med- og selvbestemmelse samt særdeles gode undervisningsfaciliteter og meget motiverede elever bakket op af ressourcestærke forældre.

SWEDOOR JELD-WEN Danmark A/S
Sønder Felding Se rejsetid

Logistikspecialist (barselsvikariat)

I stillingen som logistikspecialist får du en vigtig rolle i vores dedikerede logistikteam, hvor du skal medvirke til at sikre god kontakt med leverandører, intern kommunikation og planlægning. Du vil herigennem medvirke til at sikre forretningens kerneopgaver og bidrage til tilfredse kunder.

Innergy søger for Novozymes A/S
Kalundborg Se rejsetid

Associate Manager, Miljøteknik

Vil du være med til at udvide Danmarks i forvejen største rensningsanlæg og kunne du tænke dig at sætte et bæredygtigt aftryk? Har du lyst til at spille en afgørende rolle i at sikre, at den daglige drift kører optimalt og at arbejdsmiljøet og sikkerheden er i top, samtidig med at dine medarbejdere trives og udvikles?

Ingram Micro Mobility Denmark A/S
Glostrup Se rejsetid

Sales Specialist – Mobility Accessories

Er du nysgerrig på Consumer Electronics og trenden inden for accessories i mobilbranchen, og vil du være en del af en dynamisk virksomhed med gode udviklingsmuligheder, så læs endelig videre. Dette er jobbet for dig, der gerne tager udfordringen op og ønsker at være del af et forretningsområde i vækst med den entreprenørånd og gåpåmod dette kræver.

Kirppu Danmark ApS
Herning Se rejsetid

Butikschef

Bliv butikschef i Kirppu Herning og bliv en del af en virksomhed, der brænder for service. Som butikschef i Kirppu bliver du en del af en hel særlig virksomhed, der hver dag arbejder på at gøre Danmark grønnere igennem salg af tusindvis af loppeguld. Dit ansvar vil bl.a. være drift og ledelse af butikken med 10-12 medarbejdere og 361 åbningsdage.

Pisiffik A/S
Aalborg Se rejsetid

Administrativ teamleder

Til vores Logistikafdeling i Aalborg søger vi en administrativ teamleder, der sammen med 3 dygtige kollegaer vil have ansvaret for vores modtagelse og købsregistrering. Vi er 11 medarbejdere i afdelingen inklusiv dig

BNP Paribas Personal Finance
Taastrup Se rejsetid

Chief of Staff

As Chief of Staff, you are the person who supports the CEO to oversee all the operations in the company. You will be part of the management team, where you will support and ensure that the organizational leaders manage their time effectively. Furthermore, you will act in an advisory role for the CEO in important decisions.

RS Groups A/S
København Se rejsetid

Kontorelev – Administration

Leder du efter en elevplads, hvor du bliver en del af en global virksomhed, og hvor begreber som #oneteam #accountability og #makingamazinghappen er en del af hverdagen? Hvis svaret er ja, så skal du læse videre. Det er måske præcis dig, vi leder efter til rollen som vores nye allround kontorelev.

RS Components A/S
København Se rejsetid

Kontorelev – Kundeservice

Leder du efter en elevplads, hvor du bliver en del af en global virksomhed, og hvor begreber som #oneteam #accountability og #makingamazinghappen er en del af hverdagen? Hvis svaret er ja, så skal du læse videre. Det er måske præcis dig, vi leder efter til rollen som vores nye kontorelev til kundeservice.

VandCenter Syd A/S
Odense Se rejsetid

Projektleder til danske og internationale vandprojekter

Vil du være med til at skabe bedre vandforsyning og spildevandshåndtering ude i verdenen? Og er du stærk til at samarbejde og skabe gode relationer? Så er du måske vores nye projektleder til internationale forsyningsprojekter.

Bollmann Executives
Aabenraa

Sales Manager Denmark

Our client is one of the leading suppliers of safety shoes around the globe. As an experienced sales professional with a high affinity for goals and pronounced solution competence, you will take over responsibility within the international sales force. You have at least 5 years of professional experience in field sales.

AS3 Work&Care

OMRÅDECHEF - Midt- og Nordjylland - Fastansættelse

I AS3 Work&Care er vi specialister i at hjælpe mennesker med psykiske og/eller fysiske problemstillinger med at forblive i eller vende tilbage til beskæftigelse. Du kommer til at stå i spidsen for 5 af vores centre, hvor omgangstonen alle steder er uformel og professionel. Kulturen er tillidsbaseret, arbejdsom og præget af høj tværfaglighed.

DB Cargo Scandinavia A/S
Fredericia Se rejsetid

Værkstedsleder – bliv leder for vores nye værksted i Fredericia

Har du viden om jernbanebranchen? Og kunne du tænke dig en hverdag, hvor du og dit team af håndværkere bidrager til den grønne omstilling ved at holde vores lokomotiver og vogne sikkert på skinnerne? Så får du her chancen for at bygge et helt nyt team og værksted op fra bunden i en spændende international virksomhed.

Syddjurs Kommune
Ebeltoft Se rejsetid

Fremtidens leder af Ejendomme

Vores mangeårige leder af Ejendommes kompetencer skal sættes i spil på nye måder internt, og vi søger derfor en leder af fremtidens Ejendomme. Du vil få den overordnede ledelse af 12 engagerede medarbejdere på Rådhuset, disse er fordelt på 3 teams et drift- & vedligeholdelsesteam, et administrativt team og et teknisk servicemedarbejderteam.

Intra Juvél
Viborg Se rejsetid

Salgschef

Du tilbydes en nøgleposition hos én af Danmarks førende leverandører af køkkenvaske og sanitetsprodukter. Du vil, foruden at være ansvarlig for alle forhandlinger med dine nøglekunder, også have ansvaret for vores udekørende salgsteam, som du vil skulle udvikle og støtte i udviklingen af Intra’s position i markedet.

Canon Danmark
Vejle Se rejsetid

Servicechef

Vi søger en knivskarp Servicechef til vores team i vest. Du får det overordnede ansvar for, at din afdeling når sine resultater, inklusive kundetilfredshed, budgetter og medarbejderengagement, og vi garanterer, at du får en inspirerende hverdag med masser af udfordringer og spændende opgaver. Du vil blive ansvarlig for ca. 20 engagerede teknikere.