56 job matcher din søgning 56 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

RS Components A/S

Key Account Manager – North Jutland

As Key Account Manager, you will maintain and grow the sales district of North Jutland. You will qualify and identify potential customers, maintain current customers and grow the market actively by visiting customers frequently and involving a close professional relationship with the Internal Key Account Manager (IKAM).

Hjørring Kommune

Motiverende og synlig afdelingsleder til Botilbuddet Buen og Ledsagerordningen

Har du et positivt menneskesyn, og er du en troværdig, lyttende og tillidsskabende leder? Har du en motiverende og inspirerende arbejdsstil og gode samarbejdsevner i forhold til beboerne, de pårørende og medarbejderne? Buen er Hjørring Kommunes botilbud for voksne borgere med fysisk handicap og erhvervet hjerneskade.

Vendelbo Spedition A/S
Hjørring Se rejsetid

Er du vores nye økonomichef / CFO?

Vendelbo Spedition A/S søger en økonomichef / CFO til en nyoprettet stilling. Du vil komme til at stå i spidsen for virksomhedens økonomi og IT samt være et vigtigt element af virksomhedens ledelse og udvikling. Vendelbo Spedition A/S er en moderne transportvirksomhed med egne biler og beskæftiger ca. 80 medarbejder.

DanCenter
Jylland eller Sjælland/Øerne

Rengørings- og Serviceleder

Er du Sherlock Holmes, når det kommer til at spotte støv og detaljer? Og kan du desuden formå at skabe processer & struktur, som sikrer en høj kvalitet i DanCenters rengøringsopgaver? Du skal selvstændigt kunne planlægge, prioritere og strukturere dine daglige arbejdsopgaver, herunder dine hyppige besøg på lokalkontorerne.

A. Enggaard A/S, Entreprenør- og Byggefirma
Svenstrup J Se rejsetid

Entreprise-/projektleder indenfor anlægsarbejder

A. Enggaard A/S i Aalborg er i en stabil og god udvikling. Vores aktivitetsniveau er højt og vi har derfor brug for flere kræfter til vores hold af entreprise- og projektledere. Et hold hvor vi ved sammenhold og fællesskab skaber de bedst mulige resultater, som vi og vores kunder kan være stolte af.

DS Flexhal
Hobro Se rejsetid

Statiker – gerne certificeret

Er du en erfaren konstruktionsingeniør med en bred faglig viden samt et ekstra godt overblik i konstruktion og projektering af erhvervsbyggerier? Og vil du være en del af en dynamisk og stærk virksomhed, som opfører erhvervs- og logistikbyggerier?

Strøm Hansen A/S
Nørresundby Se rejsetid

Projektleder til Automation & Industriel IT

Vil du være en del af en ambitiøs og velkonsolideret virksomhed med gode udviklingsmuligheder såvel fagligt som personligt? Hos Strøm Hansen bliver du en del af en spændende organisation, kendetegnet af et godt humør og med ”højt til loftet”. Du bliver ansvarlig for hele processen fra den indledende dialog til overdragelse af projektet hos kunden.

ALR Consulting recruiting on behalf of NCC Industry A/S
Copenhagen, Odense or Aarhus

Finance Manager

Leadership on the distance – Structure & Process – Commercial understanding. NCC Industry is recruiting for a proven Finance Manager with strong business acumen, commercial understanding, and solid leadership/ management skills, ideally with experience from the construction/-civil engineering business, but not a must.

CGI Danmark A/S
Ballerup, Aarhus, Kolding og Aalborg Se rejsetid

Dynamics 365 FO Business Consultant

CGI Danmark A/S
Aalborg, Aarhus, Ballerup eller Kolding Se rejsetid

Service Delivery Manager

MAN Energy Solutions
Copenhagen, Holeby or Frederikshavn Se rejsetid

Project Manager

NTT DATA Business Solutions A/S
Horsens, København eller Aalborg Se rejsetid

Test Manager

Specsavers
Hvidovre, Aalborg, Gothenburg, Oslo, Vantaa, Maarssen or UK Se rejsetid

Scrum Master (Retail)

Bladt Industries A/S
Aalborg eller Lindø Se rejsetid

Project HSE Manager

Bladt Industries A/S
Aalborg eller Lindø Se rejsetid

Project HSE Manager

CGI Danmark A/S
Ballerup, Aarhus, Kolding eller Aalborg Se rejsetid

Dynamics 365 FO Senior Business Consultant

CGI Danmark A/S
Ballerup, Aarhus, Kolding or Aalborg Se rejsetid

Dynamics 365 Power Platform konsulent