62 job matcher din søgning 62 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Aalborg Universitet
Aalborg Se rejsetid

Vicedirektør for Studieservice

Vil du lede Studieservice på Aalborg Universitet sikkert igennem de mange forandringer, sektoren står over for, og har du interesse for uddannelsespolitik og uddannelsesadministration? Som vicedirektør for Studieservice skal du i samarbejde med 8 områdechefer varetage ledelsen af 110 dygtige og engagerede medarbejdere.

Outline Vinduer A/S
Farsø Se rejsetid

Teamleder af Serviceafdelingen

Skal du stå i spidsen for vores serviceafdeling hos Outline Vinduer? Vi tilbyder dig en spændende og varieret arbejdsdag, hvor du skal være garant for en stabil drift, der sikrer en god serviceoplevelse for vores kunder, og du er i stand til at håndtere udfordringer og ”slukke en brand”, når den opstår.

Pisiffik A/S
Aalborg Se rejsetid

Administrativ teamleder

Til vores Logistikafdeling i Aalborg søger vi en administrativ teamleder, der sammen med 3 dygtige kollegaer vil have ansvaret for vores modtagelse og købsregistrering. Vi er 11 medarbejdere i afdelingen inklusiv dig

AS3 Work&Care

OMRÅDECHEF - Midt- og Nordjylland - Fastansættelse

I AS3 Work&Care er vi specialister i at hjælpe mennesker med psykiske og/eller fysiske problemstillinger med at forblive i eller vende tilbage til beskæftigelse. Du kommer til at stå i spidsen for 5 af vores centre, hvor omgangstonen alle steder er uformel og professionel. Kulturen er tillidsbaseret, arbejdsom og præget af høj tværfaglighed.

EnviDan A/S
Silkeborg, Aalborg, Kastrup eller Lyngby Se rejsetid

Stærkt faglig projektleder til naturgenopretnings-projekter

Få ansvar for spændende naturgenopretningsprojekter i hele landet, og vær med til at forbedre naturen og reducere udledningen af klimagasser. Du kender til faglige elementer som kvælstofberegninger, naturforhold, anlægstekniske elementer, CO2-beregninger og lavbundsjorde, der findes i denne type projekter.

Aalborg Universitet

Teamleder til digital forskningsstøtteenhed

IT Services (ITS) på Aalborg Universitet (AAU) søger en teamleder til CLAAUDIA-teamet, som er under forandring og på vej mod en mere professional driftsorganisation, der har styr på interne processer, praksisnær rådgivning og support, værdiskabende, digitale forskningsløsninger samt stabil og sikker forskningsinfrastruktur.

RS Components A/S

Key Account Manager - North Jutland

As Key Account Manager you will maintain and grow the sales district North Jutland. You will qualify and identify potential customers, maintain current customers and grow the market actively by visiting customers frequently and involve a close professional relationship with the Internal Key Account Manager (IKAM).

EnviDan A/S
Aalborg, Aarhus, Silkeborg, Kastrup eller Lyngby Se rejsetid

Dedikeret markeds- og projektchef indenfor afløb og klimatilpasning

Brænder du for kunderelationer og markedet? En stor del af din dagligdag bliver at kommunikere med kunder, samarbejdspartnere og kolleger. Vi forestiller os, at du har erfaring fra en rådgivende virksomhed eller anden virksomhed indenfor branchen, og at du er vant til at arbejde med salg og projekter indenfor afløb- og klimatilpasning.

EnviDan A/S
Aalborg Se rejsetid

Erfaren projektleder indenfor afløbs- og klimatilpasningsområdet

Som projektleder vil du få det overordnede økonomiske, tidsmæssige og kvalitetsmæssige ansvar for projekterne i direkte kontakt med kunden og projekternes øvrige samarbejdspartnere. I din afdeling vil du arbejde sammen med 25 dedikerede personer, der bredt arbejder med ingeniørrådgivning inden for afløbs- og spildevandsområdet.

JELD-WEN A/S
Løgstør Se rejsetid

Erfaren og hands-on EHS Specialist

Kan du endvidere drive EHS-projekter og er du en hands-on EHS specialist, der ønsker at have en central rolle i udviklingen af vores arbejdsmiljøkultur? Så er det måske dig, vi søger til stillingen som EHS Specialist til at drive EHS forbedringer i produktionen på fabrikken i Løgstør.

EnergyTech Industries A/S
Hobro Se rejsetid

Regnskabschef til ejendomsselskab

Vil du gerne arbejde selvstændigt med regnskaber og bogføring og samtidig være daglig leder for en mindre afdeling der varetager ejendomsadministration samt en bred vifte af administrative opgaver? Så er du måske den kandidat, som vi søger til vores kontor i Hobro.

ThistedBy / Thy Detailforum
Thisted Se rejsetid

Vil du udvikle detailhandlen i Thy – så er det lige dig vi har brug for

Vi er to organisationer der samarbejder om at fremtidssikre detailhandlen. Og derfor har vi brug for en ny Handelschef. Du får en hverdag fuld af liv, hvor du planlægger og eksekverer ca. 50 events årligt. Du leder et fantastisk personale, på to medarbejdere, til fælles succes.

DS Flexhal
Hobro Se rejsetid

Procurement-ansvarlig

Vil du være en del af et dygtigt teknisk team? Virksomheden har oplevet stor vækst over de seneste 5 år og vi søger derfor en kollega, der får ansvaret for strategiske indkøbsaftaler. På det enkelte byggeprojekt er det den projektansvarlige, der har ansvaret for de aftaler der indgås.

FOGH NISSEN Management søger for NGI A/S

President of Sales

MAN Energy Solutions
Copenhagen, Frederikshavn or Holeby Se rejsetid

Global Launch Manager, Sales, Retrofit & Upgrades

Brüel Systems A/S
Hjørring Se rejsetid

Engineering Manager

CGI Danmark A/S
Ballerup, Aarhus, Aalborg eller Kolding Se rejsetid

Service Delivery Manager

Elgaard Mancom søger for S.D. Kjærsgaard A/S
Aalborg Se rejsetid

Værkfører for udekørende montører