24 job matcher din søgning 24 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 24 af 24 resultater.
CB Svendsen A/S
Værløse

Driftschef til en af Danmarks førende elektronikproducenter

CB Svendsen A/S, er en af Danmarks førende virksomheder inden for udvikling og produktion af elektronik. Vi søger en driftschef der kan styre, lede og udvikle vores indkøbs-, logistik- og produktionsfunktioner. Alt fra kundeordren kommer ind til leverancen er hos kunden, i rette kvalitet og på rette tid og sted.

Krüger Search søger for I/S Norfors
Hørsholm

Projektleder til fjernvarmenet udvidelse – grøn omstilling

Krüger Search søger en dygtig Ingeniør med erfaring i anlægsprojekter indenfor forsyningssektoren, til spændende stilling. En Projektleder eller Senior Projektleder som vil gå “hands-on” i hele processen. Startende med identificering af relevante områder & ejendomme, teknisk rådgivning af nye kunder m.m.

SOFTLINE A/S

Country Manager, Denmark

Markedet for vores innovative og funktionelle designmøbler er i kraftig udvikling, og vi søger derfor en Country Manager til det danske marked. Du får ansvaret for udbygge vores tætte samarbejde med eksisterende forhandlere og partnere, samt opbygning af stærke og gode relationer til arkitekter, designere og nye partnere.

Maersk Supply Service
Lyngby

Cyber Security Manager

Would you like to be responsible for the future Maersk Supply Service Cyber Security policy and manage the information security risk within MSS? Do you enjoy working with IT and being exposed to new projects and helping them mature?

Det Private Botilbud Højtoft
Hillerød

Forstander til Det Private Bosted Højtoft – Tvedsagervej

Vi søger en forstander der skal stå i spidsen for Højtoft – Tvedsagervej, et solistbosted for en voksen beboer med autisme. Igennem din faglighed, og dit engagement, skal du være med til at udvikle og forandre rammerne, så Højtoft – Tvedsagervej kendetegnes ved en høj kvalitet og stor beboertilfredshed.

Spanvall

Salgschef med dokumenteret lederuddannelse og -erfaring

Spanvall søger salgschef med erfaring og værktøjer til, at udvikle Spanvalls europæiske markedsposition inden for selskabets produktområder. Vi ønsker, du skal stå i spidsen for Spanvalls europæiske kommercielle aktiviteter, udvikle og fastholde virksomhedens kundeportefølje.

Foursix Danmark ApS
København

Sales Manager

Det nye mellemstore byggefirma kaldet FOURSIX Danmark ApS, en filial af det svenske byggefirma FOURSIX AB, leder efter en erfaren Sales Manager til det københavnske område.

6X International ApS
Nivå

e-commerce – marketing

Schneider Electric Danmark A/S

Business Development Manager

Bang & Olufsen A/S
Kgs. Lyngby or Munich

Project Manager, Global Field Service

Elos Medtech Pinol A/S
Gørløse

Head of Technology

GRAS Sound & Vibration A/S
Holte

Senior Development Engineer