216 job matcher din søgning 216 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Fabu
Rødovre Se rejsetid

Faglig leder

Er du visionær og har blik for sammenhængen mellem strategisk, organisatorisk og faglig udvikling, så er det dig, vi søger, som Fabus fremtidige faglige leder. Du vil skulle deltage i konkret opgaveløsning, understøtte den faglige udvikling og sideløbende indgå i et tæt samarbejde med Fabus direktør om driftsopgaver og som sparringspartner.

Jobindex A/S søger for IIP Denmark P/S
København Se rejsetid

Head of Finance til IIP

Som Head of Finance får du ansvaret for at lede et Finance-team, der i dag tæller 4 medarbejdere. Teamet arbejder fokuseret på at værdiansætte, analysere og rapportere om investeringsporteføljen på tværs af aktivklasser, sektorer og geografier helt ned på selskabsniveau.

Jobindex søger for Skjern Bank A/S
Hellerup Se rejsetid

Erhvervskundechef, Hellerup – sæt dit eget hold

Kan du se fordelene ved at være en del af en mindre bank, hvor du får stor indflydelse? Er du klar til at gå foran på erhvervskundeområdet? Og vil du stå i spidsen for et skarpt team og vækste med flere erhvervsrådgivere? Du har en relevant teoretisk uddannelse og bankfaglig baggrund med nogle års erfaring fra en lignende stilling.

Danmarks Lærerforening
København Se rejsetid

Engageret og udviklingsorienteret chef til organisationsafdelingen

Som afdelingschef skal du sammen med medarbejderne sikre en fortsat udvikling af vores organisatoriske arbejde, som fx udvikling af uddannelse og kurser for tillidsvalgte. Vi tilbyder en dejlig arbejdsplads i hjertet af København i en forening med den allervigtigste opgave!

Verifone Denmark A/S
Herlev Se rejsetid

Sales Data Analyst

You'll contribute to the preparation of various ongoing periodic and ad-hoc sales and marketing reports in relation to our clients and sales activities and cleansing, collecting and monitoring data held in our databases used to prepare sales reports and analytics.

Comet Technologies Denmark A/S
Taastrup Se rejsetid

Sales & Business Development Manager

We are looking for a competent personality for Comet Technologies Denmark A/S at our site in Taastrup. Your new role includes managing and developing the existing customer base and strategically focus on acquisition of new customers and contacts. We offer you attractive training and career opportunities, as well as flexible working hours.

Forsvarsministeriet

Kontorchef til juridisk center

Forsvarsministeriets departement søger en dynamisk, engageret og fagligt stærk kontorchef til en nyoprettet stilling i Juridisk Center. Du kommer i første omgang til at stå i spidsen for et højt prioriteret projekt med at etablere en ny aktindsigtsenhed men vil også få en række andre opgaver bl.a. inden for det stats- og forvaltningsretlige område.

Ingram Micro Mobility Denmark A/S
Glostrup Se rejsetid

Sales Specialist – Mobility Accessories

Er du nysgerrig på Consumer Electronics og trenden inden for accessories i mobilbranchen, og vil du være en del af en dynamisk virksomhed med gode udviklingsmuligheder, så læs endelig videre. Dette er jobbet for dig, der gerne tager udfordringen op og ønsker at være del af et forretningsområde i vækst med den entreprenørånd og gåpåmod dette kræver.

BNP Paribas Personal Finance
Taastrup Se rejsetid

Chief of Staff

As Chief of Staff, you are the person who supports the CEO to oversee all the operations in the company. You will be part of the management team, where you will support and ensure that the organizational leaders manage their time effectively. Furthermore, you will act in an advisory role for the CEO in important decisions.

RS Groups A/S
København Se rejsetid

Kontorelev – Administration

Leder du efter en elevplads, hvor du bliver en del af en global virksomhed, og hvor begreber som #oneteam #accountability og #makingamazinghappen er en del af hverdagen? Hvis svaret er ja, så skal du læse videre. Det er måske præcis dig, vi leder efter til rollen som vores nye allround kontorelev.

RS Components A/S
København Se rejsetid

Kontorelev – Kundeservice

Leder du efter en elevplads, hvor du bliver en del af en global virksomhed, og hvor begreber som #oneteam #accountability og #makingamazinghappen er en del af hverdagen? Hvis svaret er ja, så skal du læse videre. Det er måske præcis dig, vi leder efter til rollen som vores nye kontorelev til kundeservice.

Frederiksberg Kommune

Frederiksberg Ungecenter søger nytænkende og faglig teamleder til beskæftigelsesrettet ungeindsats

Frederiksberg Ungecenter søger en faglig og innovativ teamleder, der – i fællesskab med en centerleder samt en teamleder for Uddannelsesvejledningen – har lyst til at lede vores ambitiøse ungeindsats, og som er dedikeret til at skabe markante resultater gennem god ledelse, faglig indsigt og nye tværfaglige metoder.

Colliers International Danmark A/S
København Se rejsetid

Projektleder med byggeteknisk indsigt til Colliers' lejerrådgivning

Som projektleder med byggeteknisk indsigt deltager du aktivt i forhandling af lejemål og kontrakter, over indretnings- /ombygningsprojekter med styring af tid, økonomi og interessenter, til flytninger og fraflytninger. Gennem projektledelse sikrer vi vores kunder en optimal kontorindretning, baseret på din brede tekniske viden.

Strøm Hansen A/S
Glostrup Se rejsetid

Projektleder til el-service og industri

Vi har akut behov for en dygtig medarbejder med erfaring i el-service samt industri. Dine vigtigste arbejdsopgaver bliver blandt andet planlægning, projektledelse og gennemførelse (fra tilbud og projektering til levering) af opgaver af forskellige størrelser og kompleksitet indenfor industri og almindelig el-service.

Københavns Kommune

Dygtige ledere til Område for Bygninger i Teknik- og Miljøforvaltningen

Vi tilbyder to spændende stillinger som enhedschefer inden for byggesagsområdet i Teknik- og Miljøforvaltningen. Som enhedschef er du leder for ca. 20-25 fagligt engagerede medarbejdere, der brænder for København. Du arbejder i krydsfeltet mellem faglighed, ledelse, politiske beslutninger og byens interessenter.

Dansk Psykolog Forening
København Se rejsetid

Teamleder til forhandlingsafdelingen

Du bliver daglig og faglig leder af i alt 10 dygtige og engagerede medarbejdere i ”Team offentlig og privat” og skal bl.a. have ansvar for og deltage i forhandlinger og rådgivning af offentligt- og privatansatte psykologer om bl.a. ansættelse, kontrakt, løn, afsked, sygesamtaler, m.v.

Dansklærerforeningens Forlag A/S
Frederiksberg Se rejsetid

Redaktionschef

Vil du arbejde i et hus, hvor alle har en stor kærlighed til danskfaget og til bøger? Vi søger en redaktionschef, som har respekt for traditionen og mod på fornyelsen. Dine ansvars- og arbejdsområder vil bl.a. være ledelse af redaktionen og dens medarbejdere herunder de daglige opgaver, møder, processer og fremdrift.

Økonomistyrelsen
København Se rejsetid

Kontorchef til Finansministeriets Koncern HR

Brænder du for ledelse, og vil du stå i spidsen for et kvalitetsbevidst og ambitiøst Koncern HR, der bidrager med løsninger, som understøtter forretningen i Finansministeriets fem institutioner? Koncern HR understøtter, at Finansministeriets departement og fire styrelser er spændende, udviklende og ansvarlige arbejdspladser.

Dansk AM Hub
Valby Se rejsetid

Projektleder med fokus på bæredygtighed og nye teknologier

Vi søger en dygtig projektleder med 3-5 års erfaring fra projektledelse, som besidder et godt drive, lysten til at styre vores projektportefølje og evnen til at navigere blandt mange interessenter. Samtidig skal du stå i spidsen for at udvikle og implementere vores nye CO2-beregner og beslutningsværktøj til brug hos danske produktionsvirksomheder.

RS Components A/S
Copenhagen Se rejsetid

Value Added Services Manager, Scandinavia

You will work collaboratively with the EMEA Value Added Services (VAS) team, local market Leadership team, Sales and Marketing to ensure the successful and profitable growth of VAS in the market. You will also be part of the local Leadership team and leading a team of 8 people.

RS Group A/S
Copenhagen Se rejsetid

Management Assistant

In this role you will support our Country Manager and the Leadership Team with implementation of our strategy, arranging events, meetings, managing calendars, helping with daily time management, travel and accommodation planning.

AL Finans A/S
København Se rejsetid

Salgschef, leasing – med stærke kompetencer i billeasing

Vi mangler dig, der både er en god leder og kan tage ansvar for at skabe resultater for både eksisterende og nye kunder. Du vil få det daglige ansvar for, at vi får eksekveret på vores vækststrategi på erhvervsleasingområdet. Samtidig bliver du ansvarlig for udvikling af medarbejdere i teamet og udvikling af vores processer.

OTIS A/S
Herlev Se rejsetid

Distanceleder af serviceteam på Sjælland

Jobbet – som vi i Otis kalder Servicesupervisor – består i distanceledelse og udvikling af kørende serviceteknikere på Sjælland samt udvikling af serviceforretningen i tæt samarbejde med de øvrige servicesupervisorer, teamlederen og direktøren, som er ansvarlige for serviceforretningen i Danmark.

EnviDan A/S
Silkeborg, Aalborg, Kastrup eller Lyngby Se rejsetid

Stærkt faglig projektleder til naturgenopretnings-projekter

Få ansvar for spændende naturgenopretningsprojekter i hele landet, og vær med til at forbedre naturen og reducere udledningen af klimagasser. Du kender til faglige elementer som kvælstofberegninger, naturforhold, anlægstekniske elementer, CO2-beregninger og lavbundsjorde, der findes i denne type projekter.

OptoCeutics
Copenhagen Se rejsetid

Head of Sales and Marketing

Do you love executing sales and marketing strategies? And would like to work in a startup and sell medical devices & disease-modifying digital therapeutics? You like a challenge, you want to have a steep learning curve and you see the possibilities of developing a sales team and yourself in an ever-changing environment.