301 job matcher din søgning 301 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

UNO UNIQA GROUP A/S

Salgschef Park & Byrumsinventar

Vil du have en hverdag hvor du er med til at skabe Danmarks mest fantastiske uderum, hovedsageligt til kommuner, boligselskaber, forlystelsesparker etc. samt arkitekter & entrepenører. Så har vi jobbet til dig, men det kræver, at du er unik og har bevist nogle ekstraordinære resultater.

UNO UNIQA GROUP A/S

Direktør i eget distrikt: Midt- & Sydsjælland

Salg af legepladser, sportsfaciliteter og uderum – der udvikler mennesker. Vil du med på vinderholdet, der skaber enestående løsninger? Så har vi jobbet til dig, men det kræver at du er unik og har bevist nogle ekstraordinære resultater.

Randstad A/S søger for Protruck A/S
Odder Se rejsetid

Økonomichef

På vegne af ProTruck A/S i Odder, som er en af Danmarks store leverandører af gaffeltruck, terminaltraktorer, specialmaskiner og øvrige logistikløsninger, søger Randstad nu en forretningsorienteret Økonomichef, som skal varetage ansvaret for selskabets økonomifunktion og bistå ledelsen i en yderligere styrkelse af selskabets position i markedet.

Hospice Sjælland Den Selvejende Institution
Roskilde Se rejsetid

Afdelingssygeplejerske med souschefansvar

Vi søger en leder der i alle relationer møder andre med tillid og respekt, ser muligheder frem for begrænsninger, og som har stor interesse for palliation og ledelse. Kerneopgaven på Hospice Sjælland er at tilbyde specialiseret palliation til patienter med et kort livsperspektiv og sikre kvalitet i opgaveløsningen.

Zizzi
Odense Se rejsetid

Butikschef – Zizzi Rosengårdcentret

Trives du i et engageret og resultatorienteret miljø i en international kæde i rivende udvikling, hvor passionen for salg og mode er drivkraften? Så er jobbet som butikschef hos Zizzi Rosengårdcentret måske noget for dig.

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri
Glostrup Se rejsetid

Projektleder der brænder for systemstyring og IT-handlingsplaner

Vi søger en ny kollega til IT-enheden, som kan varetage den centrale opgave omkring systemstyring (life cycle management) af vores store og komplekse portefølje af IT- systemer og samtidigt lede arbejdet med IT-handlingsplanen, som myndighederne arbejder med, i regi af Digitaliseringsstyrelsen.

Aart De Vos ApS
Århus Se rejsetid

Butikschef Aart de Vos Billedkunstnerartikler

Som butikschef hos Aart de Vos Kunstnerartikler vil du få rollen som dagligleder med ansvar for butikkens drift. Du skal overordnet: Koordinere og uddelegere de daglige opgaver. Sørge for at medarbejderne trives samt sikre at kunderne får en god oplevelse og service

Museet For Samtidskunst
Roskilde Se rejsetid

Direktør

Som ny direktør for Museet for Samtidskunst i Roskilde får du mulighed for – sammen med medarbejdere, bestyrelse og samarbejdspartnere – at lede den videre udvikling af MFSK. Som direktør for Museet for Samtidskunst kommer du til at stå i spidsen for et engageret, levende museum, der bygger på en høj faglighed og kunstnerisk kvalitet.

Trinava Skadeservice Danmark A/S
Langeskov

Afdelingsleder til løsningsorienteret skadeserviceteam

Er du klar til at sætte dine ledelseskompetencer i spil og gøre en forskel for et dygtigt og stærkt team af fugtteknikere og sanitører? Vi har brug for dig til at videre udvikle vores afdeling i Langeskov på Fyn og i Kolding.

Base Erhverv A/S
Horsens Se rejsetid

Er du stolt af din arbejdsplads?

– Det er 100 % af medarbejderne i BASE Erhverv as. Lige nu søger vi en projektleder til vores kontor i Horsens med byggeplads i Jylland. I BASE Erhverv vinder vi fortsat spændende byggeopgaver landet over, og søger derfor en dygtig og engageret projektleder med projekteringsansvar.

Centrum Personale A/S søger på vegne af kunde
København

Regnskabsansvarlig med politisk tæft

Har du solid erfaring med økonomistyring? Har du forståelse for at være en del af en politisk organisation, og vil du gerne bidrage positivt til dialog og samarbejde? Har du flair for processer samt erfaring og lyst til at fortsætte en digitaliseringsrejse?

3L entreprise

Byggeleder til Totalentreprenør

3L-Entreprise er totalentreprenøren med særlig kompetence inden for byggeri til detailhandlen, kontor- og hotelfaciliteter. Men vores styrke er projektledelse, så vi kan også meget andet inden for byggeri.

Cisco
Copenhagen Se rejsetid

Systems Engineer (Norwegian speaking)

You will partner with your account managers to help drive strategic deals in the midsize and above market for Cisco. These segments have a balance of a large customers, across commercial, service provider and public sector and is a dynamic and extremely fast-paced environment.

Lolland Kommune
Maribo Se rejsetid

Økonomichef

Jobbet som økonomichef i Lolland Kommune er ubetinget det fagligt mest spændende og udfordrende økonomichefjob i Danmark. Har du modet til at give dig i kast med det? Har du talentet til at lede dygtige medarbejdere i en uformel organisation med stor handlekraft?

GS. Store Valby

Shopmanager

Vi er i fuld gang med at "up-grade" vores profil på GS. Store – Valby Spinderiet til den fedeste fashionshop for young men. Vi søger en top-engageret og motiveret butiksleder, der ved alt om fashionuniverset, omkring "young men" mellem 18-30 år.

Faxe Kommune

Nyoprettet stilling som leder til Faxe Kommunes hjemme- og sygepleje

Er du til moderne ledelsesstil? Evner du at skabe følgeskab og har du erfaring med ledelse af ledere i en politisk styret organisation, er det måske dig vi leder efter.

Jobindex A/S søger for Kemp & Lauritzen A/S
Hvidovre Se rejsetid

Ser­vi­ce­le­der til Danmarks førende tek­nik­virk­som­hed

Lederuddannelse. Personlige udviklingsprogrammer. Og faglig sparring med andre serviceledere. Det er bare nogle af de ting, vi kan tilbyde hos Kemp & Lauritzen.

Johnson Controls
Højbjerg Se rejsetid

EHS Manager

Er du en erfaren EHS koordinator eller leder? Trives du med at installere og forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø i et industrielt produktionsmiljø? Så læs mere om hvad Johnson Controls kan tilbyde dig!

Nobis Hotel Copenhagen ApS
København Se rejsetid

Restaurantchef

Vil du arbejde i et inspirerende miljø midt i hjertet af København? Er du en person, der godt kan lide udfordringer og stræber efter at være en god leder? I så fald kan du være den, som vi søger. Nobis Hotel Copenhagen søger en selvkørende restaurantchef til vores restaurant NOI, som er en restaurant af meget høj standard.

Bornholms Tidende
Rønne Se rejsetid

Ansvarshavende chefredaktør

Bornholms Tidende søger ny ansvarshavende chefredaktør, som vil blive en del af den daglige ledelse med reference til den administrerende direktør. I hverdagen skal du sammen med den administrerende direktør og ledergruppen drive udviklingen af forretningen Bornholms Tidende A/S.

Nordsjællands Park og Vej I/S
Helsingør Se rejsetid

Attraktiv stilling som driftsleder for værksted, maskiner og køretøjer

Nordsjællands Park & Vej (NSPV) søger en dynamisk og ledelsesmæssigt moderne indstillet driftsleder for værksted, maskiner og køretøjer, der sammen med den øvrige ledelse kan bidrage positivt til den fortsatte udvikling af Nordsjællands Park & Vej.

Jobindex A/S recruiting on behalf of Weibel Scientific A/S
Allerød Se rejsetid

R&D Engineering Manager

Do you want to unfold your skills in a world-leading technology-driven company? If you bring solid knowledge within electro-mechanical engineering, hands-on leadership skills and true passion for technology, we have just the right career opportunity for you.

WeMatch søger for kunde

Motiveres du af at være leder og anfører for et stærk fagligt team, der spiller for at vinde?

Kan du lide at skabe gode kundeoplevelser sammen med dit eget hold af dygtige medarbejdere? Har du en baggrund som ingeniør, kemiker, geolog eller lignende? Trives du med kundekontakt med ansvar for egne projekter? Du bliver anfører for et team, der spiller for at vinde, og som har et meget højt fagligt niveau.

METODISTKIRKENS SOCIALE ARBEJDE CENTRALMISSIONEN
København Se rejsetid

Leder til caféarbejde i kirkeligt socialt arbejde

Vi søger en engageret leder til kirkeligt socialt arbejde i København K. Stillingen som caféleder er en spændende og alsidig stilling som spænder vidt over cafearbejde, bespisninger i vinterhalvåret, julehjælp og julearrangementer, rådgivningsarbejde samt kontakt til vore to bofælleskaber og meget mere.

GaveFabrikken A/S
Valby Se rejsetid

Økonomichef søges til Skandinaviens førende gaveleverandør

Er du på udkig efter en stilling, hvor du kan bruge og udvikle dine lederevner indenfor økonomi, samtidig med at du bidrager til den fortsatte vækst og succes i GaveFabrikken A/S? Så har du muligheden for at blive en del af vores ledelses- og økonomiteam med udgangspunkt fra vores hovedkontor i Valby samt vores centrallager i Hedehusene.