79 job matcher din søgning 79 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Esbjerg Kommune

Chefkonsulent med teamlederfunktion

Brænder du for økonomistyring, økonomisk analyse og ledelse? Som chefkonsulent/teamleder for økonomifunktionen i sekretariatet får du dagligt ledelsesansvar for 6 medarbejdere, som løser en bred pallette af økonomiopgaver. Du forstår at tænke udviklingsorienteret og er opsøgende og proaktiv ift. at optimere økonomistyring i bred forstand.

JORTON A/S

JORTON A/S Region BRO, Nybyg i Kolding søger entreprise-/projektleder til spændende bro- og betonopgaver i forbindelse med udbygning af infrastrukturen

Vil du have indflydelse på udfordrende anlægsprojekter hvor du skal bruge din ekspertise og høje faglighed til at realisere dem? I langt størstedelen af dagligdagen er du synlig på byggepladsen og byggepladskontoret, og du indgår i et fagligt stærkt og teknisk team, der arbejder med mange forskelligartede og spændende opgaver.

S/I Løjt Børnehus
Aabenraa Se rejsetid

Stærk, empatisk og visionær leder

Da vores nuværende leder går på efterløn, søger vi nu en engageret, synlig og faglig stærk leder, der kan fortsætte det gode arbejde med at videreudvikle den integrerede institution Løjt Børnehus. For øjeblikket er vi 35 fagligt stærke medarbejdere, der alle brænder for at udvikle et trygt, sjovt, og lærerigt miljø.

Stenderup A/S
Rødding Se rejsetid

Reservedelschef til succesfuld virksomhed i stærk vækst

Vil du med på vores solide vækstrejse? Vi har for nylig overtaget mærket Bobcat, og med det brand ombord forventer vi at fordoble både antallet af kolleger og omsætningen hen over en årrække. Og her får du en vigtig rolle i at sikre, at vores reservedelsteam på 5 dygtige kolleger fortsætter vores høje standarder.

Bollmann Executives
Aabenraa

Sales Manager Denmark

Our client is one of the leading suppliers of safety shoes around the globe. As an experienced sales professional with a high affinity for goals and pronounced solution competence, you will take over responsibility within the international sales force. You have at least 5 years of professional experience in field sales.

DB Cargo Scandinavia A/S
Fredericia Se rejsetid

Værkstedsleder – bliv leder for vores nye værksted i Fredericia

Har du viden om jernbanebranchen? Og kunne du tænke dig en hverdag, hvor du og dit team af håndværkere bidrager til den grønne omstilling ved at holde vores lokomotiver og vogne sikkert på skinnerne? Så får du her chancen for at bygge et helt nyt team og værksted op fra bunden i en spændende international virksomhed.

Canon Danmark
Vejle Se rejsetid

Servicechef

Vi søger en knivskarp Servicechef til vores team i vest. Du får det overordnede ansvar for, at din afdeling når sine resultater, inklusive kundetilfredshed, budgetter og medarbejderengagement, og vi garanterer, at du får en inspirerende hverdag med masser af udfordringer og spændende opgaver. Du vil blive ansvarlig for ca. 20 engagerede teknikere.

Blå Kors Danmark
Silkeborg/Vejle Se rejsetid

Blå Kors Danmark søger ny generalsekretær

Brænder du for at gøre en forskel for børn, unge og voksne, og vil du være talerør for socialt udsatte mennesker i Danmark? Færdes du hjemmevant i det politiske miljø, og har du den personlige gennemslagskraft, der skal til for at sætte social- og sundhedspolitikken på dagsordenen og være øverste leder i en diakonal organisation?

GEODIS Denmark A/S
Vejle Se rejsetid

Teamleder, Road

Tide Bus Danmark A/S
Ejby, Svendborg, Haderslev eller Næstved Se rejsetid

Værkstedschef

DANISH CROWN A/S
Sønderborg Se rejsetid

Forsyningsmester

MT Højgaard A/S
Risskov, Søborg, Fredericia eller Esbjerg Se rejsetid

Tilbudsleder til vandbygning

PeopleLink søger for Big Dutchman A/S
Vejen Se rejsetid

Montage- og Servicechef

Ørsted
Gentofte, Skærbæk, Hamburg, London or The Hague Se rejsetid

Package Lead for Power-to-X (m/f/d)

IT Relation A/S
Herning, Viby J., Kolding, København og Aalborg Se rejsetid

Senior Azure Consultant

Ørsted
Gentofte, Skærbæk, London, Hamburg or The Hague Se rejsetid

Package Lead for Power-to-X (m/f/d)