72 job matcher din søgning 72 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Rudersdal Kommune
Nærum Se rejsetid

Vil du være en del af et stærkt arbejdsfællesskab? Vi søger en ny afdelingsleder på døgnrehabilitering Hegnsgården GENOPSLAG

Som afdelingsleder får du ansvar, indflydelse samt beslutningskompetence samtidig med du altid kan få hjælp og sparring om opgaveløsning. Du får en rigtig god introduktion til kommunen, Hegnsgården og opgaverne.

DanCenter
Jylland eller Sjælland/Øerne

Rengørings- og Serviceleder

Er du Sherlock Holmes, når det kommer til at spotte støv og detaljer? Og kan du desuden formå at skabe processer & struktur, som sikrer en høj kvalitet i DanCenters rengøringsopgaver? Du skal selvstændigt kunne planlægge, prioritere og strukturere dine daglige arbejdsopgaver, herunder dine hyppige besøg på lokalkontorerne.

TrueCommerce Denmark ApS
Birkerød Se rejsetid

Økonomichef med globalt mindset

Har du erfaring med de klassiske bogholderiopgaver og dyrker du nærværende ledelse? Motiveres du af at sikre trivsel, sætte retning og have det store overblik? Så er det måske dig, vi søger! Vi søger den skarpe afdelingsleder, som har arbejdet med alle discipliner inden for bogholderi.

Støttekontaktgruppens Botilbud ApS
Kokkedal Se rejsetid

Daglig leder søges til §107/108 botilbud

Er du en erfaren leder med ambitioner om at udvikle og styrke det pædagogiske arbejde? Kunne du tænke dig et lederjob, hvor du står i spidsen for at sikre høj faglig kvalitet og udvikling på vores botilbud? Ønsker du stor frihed til at udfolde din ledelsesfaglighed med fokus på personaleledelse og faglig ledelse?

CHANGE of Scandinavia A/S
Farum Se rejsetid

Design Manager

Brænder du for design og fashion, og har du sans for mode, stil og farver? Er du en modedesigner med dokumenteret ekspertise og flair for at udvikle succesfulde kollektioner? I vores team er der ikke langt fra tanke til handling, og vi bidrager alle til den gode stemning, samtidig med at vi skaber synlige resultater.

CASA

Projektleder til Sjælland

Som projektleder bliver det dit største ansvar at have ansvaret for større byggeprojekter, herunder tid, kvalitet, sikkerhed og arbejdsmiljø. Du deltager i byggesager fra start til slut i samarbejde med kompetente kolleger og samarbejdspartnere, og din arbejdsdag vil i langt overvejende grad være på byggepladserne og ikke ved skrivebordet.

Foodjob Nordic recruiting on behalf of Alsiano A/S
Birkerød or Gothenburg Se rejsetid

Business Manager – Food Ingredients

With reference to the Managing Director, you will be responsible for building and executing the future commercial strategy and plans to drive relevant growth of the business unit FOOD. As Business Manager, you will lead and further develop a highly motivated team consisting of 4 Area Sales Managers and 3 Back-office employees.

Breinholt & Ree Leasing ApS
Lyngby Se rejsetid

Bogholder med regnskabsansvar

Du bliver en del af et økonomiteam på tre personer. Sammen varetager I bogholderi for to leasingselskaber. Som vores nye regnskabsansvarlig er du med til at styrke vores team af dygtige kollegaer. Du får det fulde ansvar for bogholderi og rapportering. Virksomhederne beskæftiger sig med billeasing i high-end klassen, med en flåde på over 800 biler.

Dansac A/S
Fredensborg Se rejsetid

Handlekraftig og analytisk QA Engineer

Til vores fabrik i Fredensborg søger vi en medarbejder til vores QA-afdeling. Du vil primært arbejde med Quality Assurance og indgå i et team af 9 medarbejdere. Du har en uddannelse på minimum bachelorniveau, f.eks. ingeniør eller naturvidenskabelig baggrund, og erfaring med projektledelse.

Dansk Varme Service A/S
Hillerød Se rejsetid

Installationsleder til Sjælland – styrk vores exceptionelle installationsservice

Vil du lede et hold af dygtige VVS’ere? Og kan du se dig selv som en del af en virksomhed, der er helt fremme i skoene, når det kommer til den grønne omstilling? Som installationsleder er det dig, der har personaleansvaret for vores 20 VVS’ere på Sjælland, ligesom du står for det daglige samarbejde med vores eksterne VVS-installatører.

DS Flexhal

Entreprise- og projektledere til logistik- og erhvervsbyggerier på Sjælland – gerne med en ”grøn profil” til DGNB/BREEAM-certificeringer

DS Flexhal søger entreprise- og projektledere med initiativ og lyst til at være en del af et byggeteam, der udfører totalentrepriser inden for logistik- og erhvervsbyggeri. Du kan både være nyuddannet eller meget gerne have praktisk erfaring som entreprise- eller projektleder.

Pankas A/S

Entrepriseleder

Pankas A/S søger en erfaren entrepriseleder med et godt overblik og stor gennemslagskraft. Du har dit faglige afsæt inden for entreprenørbranchen som ingeniør, bygningskonstruktør eller anden teknisk uddannelse. Dine arbejdsopgaver omfatter bl.a.: Daglig entrepriseledelse, herunder ansvar for økonomi, planlægning, sikkerhed og kvalitet