314 job matcher din søgning 314 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 25 af 314 resultater.
Valmet
Frederiksberg

Manager, Engineering

Imagine a future where all pulp mills are fossil-free… Join us as Engineering Manager for Valmet’s lime kiln technology to make this happen! This is a unique opportunity for those looking for an engineering leadership role in an agile team, where each individual makes a difference for the business.

Nokas Værdihåndtering A/S
Aarhus

Driftsleder CHC Aarhus

Nokas søger en driftsleder med logistik- og ledelseserfaring til at varetage den daglige drift samt udvikling og optimering i afdelingen. Du bliver leder for 33 medarbejdere, herunder 2-3 mellemledere, fordelt på 3 hold. Din arbejdsdag vil dels foregå på gulvet, hvor du skaber overblik og fremdrift ved hjælp af synlighed, dels på driftskontoret.

Mandecentret Botilbud ApS
Aalborg

Forstander

Er du en passioneret leder med hjertet på det rette sted? Som forstander har du fingeren på pulsen og er med i, hvad der foregår i huset. Du indgår selv i den daglige drift og får ansvar for at udvikle netværk og relationer med offentlige og politiske aktører – for at skabe endnu bredere kendskab til emnet og bevågenhed omkring Mandecentret.

ERIK arkitekter A/S
København

Erfaren projekt- og projekteringsleder

Vi tilbyder dig mulighed for at arbejde med en bred vifte af spændende projekter i varierende størrelse, skala og kompleksitet. Som projekt- og projekteringsleder sætter du rammerne for projektet, du planlægger og koordinerer projektet, både internt på arkitektdisciplinerne og eksternt i forhold til ingeniørerne.

ERIK arkitekter A/S
Odense

Erfarne projekt- og projekteringsledere

Vi leder efter en, som har sine rødder i den Fynske rådgiverbranche og gerne med erfaringen inden for almene boliger. Som projekt- og projekteringsleder sætter du rammerne for projektet, du planlægger og koordinerer projektet, både internt på arkitektdisciplinerne og eksternt i forhold til ingeniørerne og i nogle tilfælde en totalentreprenør.

Grønthuset ApS
Odense

Dygtig og energisk driftsleder med teknisk flair

Gartneriet Grønthuset søger en dynamisk og selvstændig driftsleder med teknisk flair til et alsidigt job i en travl hverdag. I stillingen vil dine opgaver blandt andet omfatte: Ansvarlig for vanding og gødskning af kulturen. Ugentlig måling af pH og Lt m.m.

S/I FGU Sønderjylland
Sønderborg

Direktør

Er du en relationel stærk holdspiller og kan du lede med tillid og engagement i en organisation, som er optaget af at udvikle potentialet hos den enkelte unge?

Patent- og Varemærkestyrelsen
Taastrup

Udviklingsorienteret varemærke- og designchef

Har du lyst til at blive en del af en organisation, der udfordrer dit talent og giver gode karrieremuligheder? Er du sulten efter at sætte en dagsorden, og vil du bidrage til virksomheders innovation og vækst ved at sikre høj kvalitet i sagsbehandlingen og synliggøre værdien af varemærke- og designrettigheder? Så er det dig, vi mangler på holdet.

Intercargo Scandinavia A/S
Stockholm och Aarhus

Key Account Manager för ambitiöst inträde på den svenska och finska transportmarknaden

Är du nyckeln till att hantera och bygga starka relationer med befintliga och blivande affärspartners i Sverige och Finland? Din arbetsplats kommer att vara en kombination mellan vägarna i Sverige och Finland, det nyetablerade kontoret i Sverige* och huvudkontoret i Aarhus.

August Faller A/S
Hvidovre

Produktionsleder søges til Trykkeri

Med reference til Head of Operations får du det samlede ansvar for PrePress, Trykservice og Trykkeri ved August Faller A/S. En spændende opgave i en virksomhed som er præget af vækst, optimering og konstant udvikling.

Adept Water Technologies A/S
Skovlunde

Regnskabs- og økonomiansvarlig

Vi ønsker at ansætte en regnskabs- og økonomiansvarlig, som er ambitiøs og kan se sig selv vokse i stillingen sammen med firmaet, og som vil være med til den fremadrettede opbygning af Adept Water Technologies – vi kan love dig, det bliver spændende – men også udfordrende.

Dataproces ApS
Nibe

Økonomichef

Dataproces søger en økonomichef, der er klar til at indtage en nøglerolle i virksomhedens fortsatte vækst og compliance. Med reference til virksomhedens CEO og som en del af Chefgruppen, bliver du ansvarlig for virksomhedens økonomifunktion og daglig leder af stabsfunktionen i Dataproces.

FA09
Glostrup

Erfaren driftschef med byggetekniske kompetencer, som har lyst til at gøre en forskel for beboere, bestyrelser og kollegaer

Som driftschef bliver du en del af FA09’s Ejendomsdrift med fem fagligt dygtige og engagerede driftschefer, en driftskonsulent, en projektleder og en afdelingschef. Du får din egen portefølje af boligafdelinger, som er placeret i Storkøbenhavn.

Winther VVS & Ventilation ApS
Skørping

Daglig VVS-leder af serviceforretningen

Er du klar til et spændende ansvar, hvor du styrer de daglige sager og de nuværende 5 medarbejdere i serviceforretningen? Brænder du for planlægning, koordinering, en hektisk og alsidig hverdag, hvor du primært er ude på sagerne og sikre, at arbejdet udføres i højeste kvalitet, så er det måske dig, vi mangler?

Region Midtjylland
Aarhus

Lægefaglig direktør med visioner til Præhospitalet i Region Midtjylland

Vil du være med til lede og udvikle Præhospitalet i Region Midtjylland, hvor en større del af ambulancedriften i Region Midtjylland hjemtages, og der er øget fokus på sundhedsberedskabet? Brænder du for at sikre den rette hjælp i rette tid til alle patienter og have det overordnede lægeansvar for ambulancepersonalet i hele regionen?

Region Midtjylland

Sygeplejefaglig direktør til Aarhus Universitetshospital (AUH)

Vil du være med til at lede Danmarks bedste hospital mod nye mål? Vi har ambitionerne. Du har sygeplejefaglig substans, solid ledererfaring og inspirerende visioner. Sammen møder vi hele mennesket med den højeste faglighed og løfter AUH til højeste internationale niveau.

Lemvig Kommune

Chef for Natur & Miljø

Vi søger en chef, som sammen med et dygtigt og erfarent team på 14 medarbejdere kan understøtte Lemvig Kommunes visioner på området. Chefen skal være en dygtig personaleleder, og skal understøtte og videreudvikle afdelingens positive og løsningsorienterede dialog med borgere, erhvervsliv og interesseorganisationer mv.

Sony Nordic A/S
Valby

In-Country Product Support Engineer

We are seeking an In Country Product Support Engineer to join Sony’s Service Quality & Environment (SQE) business unit.

Meusburger Georg GmbH & Co

KØRENDE SÆLGER TIL DANMARK, OMRÅDE JYLLAND (M/K)

Vi forstærker vores team!

HVILKE OPGAVER FÅR DU?

  • Kvalificeret rådgivning samt vedligeholdelse og opbygning af eksisterende og nye kunder
  • Opsøgende salg
  • Føre salgssamtaler og prisforhandlinger
  • Selvstændig planlægning af terminer og rejseruter
  • Medvirken på messer
Hays Specialist Recruitment A/S
København

Rekrutteringskonsulent til Pharma/Life Sciences

Vil du være med på en vækstrejse og få succes med os? Vi oplever vækst i Pharma/Life Science-industrien søger derfor en 360° rekrutteringskonsulent til vores team, der sammen med os kan gøre en forskel for vores kunder og kandidater inden for denne industri.

Krüger Search søger for I/S Norfors
Hørsholm

Projektleder til fjernvarmenet udvidelse – grøn omstilling

Krüger Search søger en dygtig Ingeniør med erfaring i anlægsprojekter indenfor forsyningssektoren, til spændende stilling. En Projektleder eller Senior Projektleder som vil gå “hands-on” i hele processen. Startende med identificering af relevante områder & ejendomme, teknisk rådgivning af nye kunder m.m.

AGC Biologics A/S
Søborg

Team leader for our Mammalian Upstream/Cell Culture Team

Are you passionate about providing innovative solutions to complex challenges? Do you want to be part of a company helping customers bring new advanced biological products to market? Then join a dynamic and international company where everyone is responsible for delivering right on time as one team!

AGC Biologics A/S
Søborg

Global VP - Engineering

The Global Vice President, Engineering will provide leadership, strategic vision, and functional expertise, and will oversee the global standards and expansions of AGC Biologics’ network of manufacturing facilities. This role provides a unique opportunity for a talented leader to shape and grow the facility network.

Wonderful Copenhagen
København

Projektleder til bæredygtig omstilling

Vi søger en solid projektleder, der brænder for bæredygtighed og som formår at drive og udvikle bæredygtige innovationsprojekter i samarbejde med virksomheder og andre aktører.

Wonderful Copenhagen
København

Projektleder til Copenhagen TravelLab – Turismeinnovation

Stillingen er en 2-årig projektansættelse og forankret i vores udviklingsafdeling, hvor du sammen med vores Head of Copenhagen Travel Lab vil indgå i innovationsenhedens generelle arbejde med virksomhedsrettet turismeinnovation.