657 job matcher din søgning 657 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Dansk Miljøanalyse ApS
Vedbæk Se rejsetid

Byggeteknisk rådgiver med flair for kvalitet til vores rådgiverteam

Vil du være en del af et stærkt fagligt team og arbejde i grænselandet mellem byggeri og kemi samt have ansvar for byggeteknisk rådgivning og kvalitetssikring? Som byggeteknisk rådgiver/projektleder i vores rådgiverteam har du ansvar for den rådgivning der gives omkring byggetekniske forhold.

AutoBranchen Danmark
København Se rejsetid

Leder til juridisk afdeling

Med reference til den administrerende direktør bliver du leder for den juridiske afdeling i AutoBranchen Danmark, som ud over lederen, består af to medarbejdere og en student. Der vil desuden være et fagligt fællesskab med Autobranchens Arbejdsgiverforening under Dansk Erhverv.

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane
København Se rejsetid

Kommunikationschef

En af Danmarks mest spændende og udfordrende ledelsesstillinger inden for kommunikation og markedsføring er blevet ledig, da vores mangeårige kommunikationschef har fået nyt job. Vi søger derfor med tiltrædelse hurtigst muligt en ny chef for enheden Kommunikation & Markedsføring.

DAB
Lyngby Se rejsetid

Ejendomsleder

Boligorganisationen SAMVIRKE i Lyngby, der administreres af DAB, søger en ejendomsleder til boligafdelingerne Lundtofteparken, Ungdomsboligerne og Rosenhaven med 679 lejemål. I dit arbejde skal du fungere som daglig leder for ni medarbejdere.

TM Solutions ApS
Roskilde Se rejsetid

Salgsleder med field marketing-erfaring

TM Solutions er et salgsbureau, der er placeret på 3 forskellige lokationer i Danmark. Indtil nu har vi med stor succes beskæftiget os med telemarketing, og da vi er en virksomhed i udvikling ekspanderer vi nu med field marketing. Derfor søger vi en ny salgsleder med erfaring indenfor direkte salg.

De Blå Mænd A/S
Brønshøj Se rejsetid

Lederstilling i håndværkervirksomhed

De Blå Mænd Entreprise er en københavnsk håndværkervirksomhed, som lige nu er i en rivende udvikling, hvor vi i større og større grad satser på større byggeprojekter. Det er primært murer- og tømreropgaver, men vi byder ind med alle vores kompetencer, som er vvs, kloak og el.

Nordfyns Kommune
Otterup

Teamleder til Handicap og Psykiatri

Nytænkende og relationsskabende leder med appetit på forandringsledelse, er det dig? Så er her mulighed for at søge en spændende Teamlederstilling i Nordfyns Kommune. Vi søger en teamleder for Bostøtten, Rådgivningscentret, Værestedet og Afklaringsboligerne med tiltrædelse 1. august 2021.

Cisco
Copenhagen Se rejsetid

Business Development Manager - Security Services

As a natural leader and cybersecurity professional, you will work closely with Cisco Account Teams and extended teams in crafting and delivering proposals to meet some of our top customers’ business and security needs.

Maersk Supply Service
Lyngby Se rejsetid

Cyber Security Manager

Would you like to be responsible for the future Maersk Supply Service Cyber Security policy and manage the information security risk within MSS? Do you enjoy working with IT and being exposed to new projects and helping them mature?

We Love Burgers A/S
Ishøj, Herlev og København Se rejsetid

Skiftleder

Max er Sveriges ældste og mest populære burgerkæde! Vi startede allerede i 1968 i Gällivare. Dette gør familievirksomheden til en af de længst kørende burgerkæder i hele Europa. Ønsker du at tage det første skridt mod at udvikle dig selv som leder hos Max?

Jobindex A/S recruiting on behalf of Weibel Scientific A/S
Allerød Se rejsetid

R&D Engineering Manager

Do you want to unfold your skills in a world-leading technology-driven company? If you bring solid knowledge within electro-mechanical engineering, hands-on leadership skills and true passion for technology, we have just the right career opportunity for you.

VELUX A/S
Østbirk Se rejsetid

Experience Manager for our Visitor Centre

Do you want to ensure that each of our 3,000 annual guests get amazing experiences? As our first-ever Experience Manager, you will get a unique opportunity to help us develop our facilities and set the goals of the future Visitor Centre in Østbirk. You can look forward to becoming the one point of contact for the Visitor Centre.

AGC Biologics A/S
Søborg Se rejsetid

Sr. Project Manager

If you thrive on customer interaction and are looking for a job where your contribution has a direct impact on the business and our growing success, then we have the perfect job for you! We are expanding and are looking for a new Senior Project Manager to help handling our growing portfolio.

LyderJohnsen A/S søger for Pro-Safe A/S
Korsør Se rejsetid

Visionær og engagerende direktør

Vil du være med til at sætte kursen for en af Danmarks mest spændende maritime virksomheder? Med reference til bestyrelsen, får du ansvaret for at lede Pro-Safe ind i en fremtid der byder på et betydeligt vækstpotentiale.

Hesehus A/S
Odense Se rejsetid

Head of Partnerships

Unik mulighed: Har du international erfaring inden for softwarebranchen og har du evnen til at opbygge og vedligeholde en stærk partnerkanal for et af Nordens førende e-handelshuse? Hesehus søger i øjeblikket en erfaren og initiativrig Head of Partnerships, der får ansvaret for Hesehus’ partnere internationalt.

JKS søger for BTX Group A/S
Brande Se rejsetid

Logistik- og lagerchef

Er du fagligt dygtig inden for logistik og lager? Er du en motiverende og empatisk leder, som har overblikket, der sikrer, at alle opgaver bliver løst rettidigt? Har du lyst til at gøre en forskel i BTX Group, som er en af Nordens førende virksomheder inden for modetøj til den voksne kvinde? Så har vi jobbet til dig her!

SEGES
Aarhus N Se rejsetid

CHEF FOR FORRETNINGSUDVIKLING

Kan du udvikle produkter og ydelser fra idé til forretning? Fra dag 1 bliver din væsentligste opgave at udvikle de interne forretningsmuligheder. Du vil lede projekter, sparre og medvirke til at ideerne modnes og udvikles i samarbejde med både ledere, medarbejdere og eksterne partnere.

Johnson Controls
Højbjerg Se rejsetid

Senior Buyer

Are you an ambitious and dedicated Buyer with technical understanding in your categories? Moreover, does a global environment with several stakeholders excite you? Then read more about what Johnson Controls can offer you!

JKS søger for Vraa damvaskeri A/S
Vraa Se rejsetid

Medarbejdende teamleder til lager

Trives du i en afvekslende hverdag, hvor du både skal være personaleleder og være medarbejdende på lageret? Har du det store overblik, og kan du koordinere og skabe struktur? Så er det dig, vi søger! Vraa dampvaskeri er et landsdækkende, bæredygtigt vaskeri.

JKS søger for Pharmacosmos
Holbæk Se rejsetid

Kommende teamleder

Er du procesteknolog med styr på kemi? Har du erfaring med pharma- eller fødevareproduktion? Har du ønske om udøvelse af teamledelse? Vil du arbejde i en solid international virksomhed, som er blandt de førende inden for produktion af jernkulhydratkomplekser/kulhydrater med produktion og hovedsæde i Holbæk? Så er dette måske dit næste job!

FOSS
Hillerød Se rejsetid

Production and Supply Chain Project Manager

Do you want to put your project management and supply chain knowledge into play as you drive the supply chain to the next level? Are you passionate about pushing the sustainability agenda? Then you could be our new P&SC Project Manager!

Trørød Entreprise A/S
Nivå Se rejsetid

Projektleder

Da vi har stor tilgang af spændende opgaver, søger vi en projektleder. Du får ansvar for flere projekter gennem alle byggeriets faser i tæt samarbejde med kolleger, samarbejdspartnere og ledelsen.

Syddjurs Kommune
Ebeltoft Se rejsetid

Centerleder til Job og Fastholdelse på Beskæftigelsesområdet

Vil du med på holdet af engagerede ledere, der sammen med beskæftigelseschefen sætter kursen for Syddjurs Kommunes arbejde med at bringe ledige og sygemeldte borgere ind på arbejdsmarkedet? Vi har en stol ledig i Beskæftigelsesområdet som centerleder for Center for Job og Fastholdelse, der arbejder med sygedagpenge og jobafklaringsforløb.

Tolne Efterskole
Sindal Se rejsetid

En vigtig og meningsfuld opgave venter på dig!

Vi søger en forstander, der har lyst og evne til, at være efterskolens nye pædagogiske fyrtårn og som med nærvær, empati, medinddragelse og tydelighed kan fortsætte udviklingen af skolens pædagogiske praksis.

Magleby Efterskole S/I
Bagenkop Se rejsetid

Forstander

Brænder du for efterskoleformen, får du energi af at gøre en forskel for unge mennesker der har brug for at udvikle sig både fagligt, personligt og socialt, og har du evne og vilje til at stå i front for en skole i udvikling, så læs mere her.