8 job matcher din søgning 8 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

BIOFOS
København Se rejsetid

Vedligeholdelseschef til Danmarks største spildevandsvirksomhed

Vil du være med til at sikre, at BIOFOS’ tre renseanlæg og to slamforbrændingsanlæg bliver vedligeholdt, så vi kan rense spildevand og producere grøn energi? Trives du i rollen som leder, og motiveres du af at finde gode løsninger? Så er du måske vores nye vedligeholdelseschef. Du får det overordnede ansvar for forebyggende vedligehold.

Nature Energy Biogas A/S
Odense Se rejsetid

Projektleder – til fremtidens bæredygtige energiforsyning

Har du lyst til at blive en del af en ambitiøs og energisk organisation med store internationale vækstambitioner for fremtiden? Og vil du have en nøglerolle i projektudvikling og opførelse af tekniske anlæg til produktion af grøn bæredygtig biogas, i både ind- og udland? Du vil blive en del af forretningsområdet Construction.

Jobindex A/S søger for Sønderborg Varme A/S
Sønderborg Se rejsetid

Produktionschef til betydningsfuld rolle inden for den grønne omstilling

Kunne du tænke dig at spille en nøglerolle, når du leder og optimerer vores produktion og drift? Og vil du deltage i realiseringen af en CO2-neutral fjernvarmeproduktion? Som produktionschef bliver du den samlende kraft i et engageret produktionsteam.

Tetra Pak Processing Systems A/S
Aarhus Se rejsetid

Commissioning Engineer

We are recruiting for a Commissioning Engineer colleague, for installation of complex and automated Ice Cream facilities at our global customers. Our Installation & Commissioning team consists of 24 colleagues responsible for installation, commissioning and service of process equipment in Ice Cream facilities all over the world.

N.C. Nielsen A/S
Balling Se rejsetid

Projektorienteret maskiningeniør

Som ingeniør i vores tekniske afdeling får du en vigtig rolle i forbindelse med konstruktionen af vores kundetilpassede maskiner og specialbatterier. I samarbejde med vores heavy handling division, indkøb og produktion bliver det din opgave at udvikle specialløsninger efter vores kunders ønsker og behov.

Danfilter ApS
Farum Se rejsetid

Produkt- & produktionschef

Vi søger vores nye produkt- & produktionschef, der kan være med til at videreudvikle Danfilter. Som vores nye produkt- og produktionschef vil du få ansvar for alt vedrørende vores råvarer, produkter og intern produktion.

SKIOLD A/S
Sæby Se rejsetid

Senior Projektleder

Til SKIOLDs projektafdeling i Sæby søger vi en erfaren projektleder, der ud over at være bredt teknisk funderet, også har erfaring med den kommercielle del af at afvikle projekter. Du vil få ansvaret for projekter over hele verden, som typisk har en værdi mellem 10 og 50 millioner DKK.

RED HORSE
Kaohsiung, Taiwan

Produktions-sitemanager

Har du lyst til at opleve Taiwan og asiatisk kultur? Er du dygtig tekniker med interesse og flair for operationel ledelse? Så har vi et spændende job til dig ...