8 job matcher din søgning 8 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Robotool A/S
Vejen Se rejsetid

International Projektleder

RoboTool skal i den kommende tid levere udstyr til automatisk håndtering af komponenter til flere nye typer af el-biler. Derfor søger vi nu en dygtig maskiningeniør eller lignende med erfaring i mekanisk konstruktion og projektledelse inden for industriel automation – og den rette indstilling til, at vi løser selv de sværeste opgaver.

Arwos
Aabenraa Se rejsetid

Planmedarbejder

Vi søger en projekt- og planmedarbejder med to primære roller: For det første skal du sikre, at Arwos kan gennemføre projekter så glidende som muligt. Derudover har stillingen også et strategisk ben, du skal nemlig bidrag til selskabets strategiarbejder.

AC Group A/S
Viborg Se rejsetid

Udviklingsingeniør

Vores nuværende ingeniør har søgt nye udfordringer indenfor koncernen, og vi søger derfor en dygtig og engageret kollega til udviklingsafdelingen. Blandt dine arbejdsområder hører optimering og vedligehold af vores nuværende produktprogramm, konstruktion af kundespecifikke løsninger m.fl.

Metso Denmark A/S
Horsens Se rejsetid

Teamleder med ansvar for produktudvikling til dansk greentech-virksomhed

Er du en erfaren projekt- eller teamleder, der med succes kan tage ansvaret for teknologisk produktudvikling? Kan du igennem andre føre projekter fra idéfasen til de er succesfuldt implementeret? Som teamleder er du ansvarlig for at de opstillede projektmål nås gennem daglig ledelse af dedikerede projektledere.

Innergy Factory v/Lars Rohde søger for Novozymes i København

Vedligeholdelsesleder

Brænder du for både ledelse og vedligehold? Er du en humørspreder, der evner at se ud over dagligdags problemer, men også kan sige hertil og ikke længere, samt skabe gode relationer til medarbejdere og kunder?

Johnson Controls
Højbjerg Se rejsetid

Refrigeration Design Engineer

Are you a proactive and outgoing Engineer who is passionate about designing tailor-made and sustainable construction solutions for customers worldwide? Read more about what Johnson Controls can offer you!

BENT BRANDT
København

2 projektledere til projektafdelingen i København

Til vores projektafdeling, søger vi 2 dygtige og selvstændige projektledere. Projektlederne skal indgå i et stærkt team af dygtige medarbejdere, hvor samarbejdet er i højsæde. Projektlederne vil få arbejdsplads i vores kommende nye domicil i Bådehavnsgade i København.

JKS søger for midtVask i Aarhus

Teknisk leder

Vil du gå forrest og vise vejen for vores tekniske team og sammen med resten af ledergruppen sikre den stabile drift og minimere nedetiden på vejen mod at blive Danmarks bedste, grønneste og sundeste arbejdsplads, på vores felt?