91 job matcher din søgning 91 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Biosyntia ApS
Copenhagen Se rejsetid

Head of R&D Development

We are looking for an individual, who has the required technical knowledge and insights, but who also possesses the commercial acumen and understands how to balance speed, quality and budget when developing technically superior solutions.

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri
Glostrup Se rejsetid

Projektleder der brænder for systemstyring og IT-handlingsplaner

Vi søger en ny kollega til IT-enheden, som kan varetage den centrale opgave omkring systemstyring (life cycle management) af vores store og komplekse portefølje af IT- systemer og samtidigt lede arbejdet med IT-handlingsplanen, som myndighederne arbejder med, i regi af Digitaliseringsstyrelsen.

Trinava Skadeservice Danmark A/S
Langeskov

Afdelingsleder til løsningsorienteret skadeserviceteam

Er du klar til at sætte dine ledelseskompetencer i spil og gøre en forskel for et dygtigt og stærkt team af fugtteknikere og sanitører? Vi har brug for dig til at videre udvikle vores afdeling i Langeskov på Fyn og i Kolding.

3L entreprise

Byggeleder til Totalentreprenør

3L-Entreprise er totalentreprenøren med særlig kompetence inden for byggeri til detailhandlen, kontor- og hotelfaciliteter. Men vores styrke er projektledelse, så vi kan også meget andet inden for byggeri.

Jobindex A/S søger for Kemp & Lauritzen A/S
Hvidovre Se rejsetid

Ser­vi­ce­le­der til Danmarks førende tek­nik­virk­som­hed

Lederuddannelse. Personlige udviklingsprogrammer. Og faglig sparring med andre serviceledere. Det er bare nogle af de ting, vi kan tilbyde hos Kemp & Lauritzen.

Johnson Controls
Højbjerg Se rejsetid

EHS Manager

Er du en erfaren EHS koordinator eller leder? Trives du med at installere og forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø i et industrielt produktionsmiljø? Så læs mere om hvad Johnson Controls kan tilbyde dig!

Nordsjællands Park og Vej I/S
Helsingør Se rejsetid

Attraktiv stilling som driftsleder for værksted, maskiner og køretøjer

Nordsjællands Park & Vej (NSPV) søger en dynamisk og ledelsesmæssigt moderne indstillet driftsleder for værksted, maskiner og køretøjer, der sammen med den øvrige ledelse kan bidrage positivt til den fortsatte udvikling af Nordsjællands Park & Vej.

Jobindex A/S recruiting on behalf of Weibel Scientific A/S
Allerød Se rejsetid

R&D Engineering Manager

Do you want to unfold your skills in a world-leading technology-driven company? If you bring solid knowledge within electro-mechanical engineering, hands-on leadership skills and true passion for technology, we have just the right career opportunity for you.

WeMatch søger for kunde

Motiveres du af at være leder og anfører for et stærk fagligt team, der spiller for at vinde?

Kan du lide at skabe gode kundeoplevelser sammen med dit eget hold af dygtige medarbejdere? Har du en baggrund som ingeniør, kemiker, geolog eller lignende? Trives du med kundekontakt med ansvar for egne projekter? Du bliver anfører for et team, der spiller for at vinde, og som har et meget højt fagligt niveau.

Brøndum A/S
Viborg Se rejsetid

Projektchef med speciale i entrepriser inden for ventilation

I Brøndum udvider vi vores speciale inden for ventilation og søger derfor en erfaren og dedikeret projektchef, der kan stå i spidsen for vores ventilationsprojekter i det jyske. Du leder vores kompetente team af ventilationsprojektledere, hvor du blandt andet laver projekt- og økonomiopfølgninger, afholder mandskabs- og afdelingsmøder.

Region Sjælland
Ringsted Se rejsetid

Udviklingsorienteret chef til Koncern IT

Som chef for Applikationsafdelingen skal du sammen med afdelingens godt 70 medarbejdere og seks teamledere sikre, at alle regionens applikationer fungerer optimalt. Du får ansvaret for at sikre, at den fremadrettede strategi og videreudvikling af applikationerne matcher nuværende og fremtidige behov.

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane
København Se rejsetid

Teamleder til byudviklingsteam

Har du lyst til at arbejde med teamledelse og byudvikling i ambitiøs organisation, som udvikler og driver en moderne og grøn offentlig transport i verdensklasse? Så er her en enestående mulighed for at være med til at sikre Metroens anlæg og sammenhængskraft med byen omkring den.

Maskincentrum A/S
Aulum Se rejsetid

Afdelingsleder

Har du erfaring med personaleledelse og kan lede og motivere et team af højt specialiserede medarbejdere? Har du erfaring med salg og service og mod på at blive frontfigur i en forretning i udvikling? Vi søger en ambitiøs afdelingsleder til en nøglerolle i Maskincentrum.

Foodjob Nordic søger for BHJ A/S
Gråsten Se rejsetid

R&D Specialist, Petfood - med drive og teamlederevner

Foodjob Nordic søger for BHJ A/S i Gråsten en dygtig R&D Specialist med stort overblik til en spændende, nyoprettet stilling, der skal styrke organisationen omkring udvikling af våde og tørre applikationer til brug i hunde- og kattefoder.

Jobindex A/S søger for kunde
Herning og Tilst Se rejsetid

Serviceledere til Danmarks førende teknikvirksomhed Kemp & Lauritzen A/S

Lederuddannelse. Personlige udviklingsprogrammer. Og faglig sparring med andre serviceledere. Det er bare nogle af de ting, vi kan tilbyde hos Kemp & Lauritzen. Vi søger i øjeblikket en serviceleder til hhv. Herning og til Tilst.

H. Friedmann & Søn
Gentofte Se rejsetid

Malermester/Projektleder

På grund af stadig stigende efterspørgsel og ordretilgang, søger Malerfirmaet H. Friedmann & Søn A/S en malerkonduktør til snarlig tiltrædelse. Dine hovedopgaver vil være at føre tilsyn med malerarbejder på fagentrepriser samt styre både egenproduktion og eksterne leverandører på mindre hovedentrepriser.

Randstad A/S søger for Arkil A/S
Horsens og Greve Se rejsetid

Afdelingschef

Har du interesse i det miljøtekniske, grundvandssænkning og viden om geoteknik og er du i stand til at sætte retning, samt lede mennesker og projekter? Så er denne spændende position som afdelingschef for Arkils afdeling for miljøteknik og grundvandssænkning måske noget for dig?

JKS
Regstrup Se rejsetid

Overmontør med drifts- og ledelsesansvar

Brænder du for at lede og koordinere projekter og daglige driftsopgaver samt at opbygge og vedligeholde kunderelationer? Trives du i en virksomhed, hvor der er tæt sparring, højt til loftet og hvor ansvar og selvstændighed er i højsædet? Og har du baggrund inden for VVS-branchen og dermed har den faglige forståelse, så hører vi gerne fra dig!

Riwal Danmark A/S
Glostrup Se rejsetid

Værkstedsleder – Sjælland (Hovedstadsområdet)

Er du en ambitiøs leder og har du lyst til en ledelsesopgave inden for liftudlejningsbranchen, med ansvar for et driftigt og specialiseret værksted i udvikling? Så har vi en god mulighed for dig på vores depot på Københavns Vestegn. Som værkstedsleder hos os, er du med til at sikre leveringen af velfungerende og fejlfrit materiel m.m.

Randstad A/S søger for Arkil A/S
Greve Se rejsetid

Afdelingschef

Randstad søger for Arkil en afdelingschef, der vil få ansvaret for at drive og vækste en ny anlægsafdeling i hovedstadsområdet – primært indenfor jord, vej, kloak og forsyning. Du vil i stillingen få ansvaret både for den strategiske udvikling, afdelingens vækstmål, økonomi og budget samt for ledelsen af afdelingens medarbejdere.

JKS søger for Larsen Strings A/S
Sønderborg Se rejsetid

Kvalitetschef med teknisk baggrund til dynamisk virksomhed

Brænder du for at arbejde i en 'one of a kind' virksomhed, hvor kunst og avanceret teknologi går op i en højere enhed. Så har vi måske stillingen her. Du vil blive ansvarlig for udvikling, koordinering og vedligehold af vores kvalitetssystem. Du har ingen personaleledelse men vil blive en del af ledergruppen.

airteam a/s
Odense Se rejsetid

Afdelingsleder

Er du en ambitiøs og inspirerende leder med erfaring fra ventilationsbranchen? Du tilbydes en attraktiv stilling som afdelingsleder, hvor du med fokus på entrepriser både indenfor nybyggeri og renovering til eksisterende og nye kunder skal være med til at videreudvikle forretningen.

AC Hydraulic A/S
Viborg Se rejsetid

Engageret udviklingschef til stærkt team

Vores nuværende udviklingschef har fået en ny stilling i virksomheden, og vi søger derfor en udviklingschef med indsigt i og interesse for produktudvikling. I dagligdagen bliver du den "spillende træner" og tager aktivt del i afdelingens opgaver. Du får reference til den administrerende direktør og bliver en del af virksomhedens ledergruppe.

Bigadan A/S
Kliplev

Driftsleder til biogasanlæg

Bigadan søger daglig leder og teknisk ansvarlig for et nyt stort biogasanlæg i Kliplev ved Aabenraa. Du bliver daglig leder af biogasanlæggets driftspersonale og kommer til at referere til driftsdirektøren. Dine arbejdsopgaver bliver navnlig ledelse af anlæggets medarbejdere herunder at sikre optimale driftsforhold og motiverede medarbejdere.

Hansen El A/S
Fredericia Se rejsetid

Projektchef – EL branchen

Har du ambitioner og kan du lide udfordringer? Hansen El A/S i Fredericia søger, til en nyoprettet stilling, en erfaren og økonomibevidst projektchef. Som projektchef bliver du ansvarlig for hele processen fra tilbud, forhandling, udførsel og fakturering.