79 job matcher din søgning 79 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Holbæk Kommune

Absalonskolen søger pædagogisk leder til SFO og indskoling

Kan du se vigtigheden i at skabe sammenhæng for børn i alderen 5-10 år? Og tør du slippe styringen, sætte ideerne fri og indgå i processer med medarbejdere, elever og forældre som led i frihedsforsøget Børnenes skole? Så er det måske dig, vi mangler som pædagogisk leder til SFO og de første årgange på Absalonskolen.

Holbæk Kommune

Pædagogisk leder søges til Absalonskolen

Kan du skabe rammerne for et ungemiljø på Absalonskolen? Vi søger en pædagogisk leder til overbygningen på Absalonskolen, der har ideerne og blikket for at skabe et udviklende ungemiljø, så alle børn får mulighed for at vælge deres egen fremtid.

Hospice Sjælland Den Selvejende Institution
Roskilde Se rejsetid

Afdelingssygeplejerske med souschefansvar

Vi søger en leder der i alle relationer møder andre med tillid og respekt, ser muligheder frem for begrænsninger, og som har stor interesse for palliation og ledelse. Kerneopgaven på Hospice Sjælland er at tilbyde specialiseret palliation til patienter med et kort livsperspektiv og sikre kvalitet i opgaveløsningen.

Zizzi
Odense Se rejsetid

Butikschef – Zizzi Rosengårdcentret

Trives du i et engageret og resultatorienteret miljø i en international kæde i rivende udvikling, hvor passionen for salg og mode er drivkraften? Så er jobbet som butikschef hos Zizzi Rosengårdcentret måske noget for dig.

Centrum Personale A/S søger på vegne af kunde
København

Regnskabsansvarlig med politisk tæft

Har du solid erfaring med økonomistyring? Har du forståelse for at være en del af en politisk organisation, og vil du gerne bidrage positivt til dialog og samarbejde? Har du flair for processer samt erfaring og lyst til at fortsætte en digitaliseringsrejse?

Lolland Kommune
Maribo Se rejsetid

Økonomichef

Jobbet som økonomichef i Lolland Kommune er ubetinget det fagligt mest spændende og udfordrende økonomichefjob i Danmark. Har du modet til at give dig i kast med det? Har du talentet til at lede dygtige medarbejdere i en uformel organisation med stor handlekraft?

GS. Store Valby

Shopmanager

Vi er i fuld gang med at "up-grade" vores profil på GS. Store – Valby Spinderiet til den fedeste fashionshop for young men. Vi søger en top-engageret og motiveret butiksleder, der ved alt om fashionuniverset, omkring "young men" mellem 18-30 år.

Faxe Kommune

Nyoprettet stilling som leder til Faxe Kommunes hjemme- og sygepleje

Er du til moderne ledelsesstil? Evner du at skabe følgeskab og har du erfaring med ledelse af ledere i en politisk styret organisation, er det måske dig vi leder efter.

Bornholms Tidende
Rønne Se rejsetid

Ansvarshavende chefredaktør

Bornholms Tidende søger ny ansvarshavende chefredaktør, som vil blive en del af den daglige ledelse med reference til den administrerende direktør. I hverdagen skal du sammen med den administrerende direktør og ledergruppen drive udviklingen af forretningen Bornholms Tidende A/S.

Jobindex A/S recruiting on behalf of Weibel Scientific A/S
Allerød Se rejsetid

R&D Engineering Manager

Do you want to unfold your skills in a world-leading technology-driven company? If you bring solid knowledge within electro-mechanical engineering, hands-on leadership skills and true passion for technology, we have just the right career opportunity for you.

WeMatch søger for kunde

Motiveres du af at være leder og anfører for et stærk fagligt team, der spiller for at vinde?

Kan du lide at skabe gode kundeoplevelser sammen med dit eget hold af dygtige medarbejdere? Har du en baggrund som ingeniør, kemiker, geolog eller lignende? Trives du med kundekontakt med ansvar for egne projekter? Du bliver anfører for et team, der spiller for at vinde, og som har et meget højt fagligt niveau.

METODISTKIRKENS SOCIALE ARBEJDE CENTRALMISSIONEN
København Se rejsetid

Leder til caféarbejde i kirkeligt socialt arbejde

Vi søger en engageret leder til kirkeligt socialt arbejde i København K. Stillingen som caféleder er en spændende og alsidig stilling som spænder vidt over cafearbejde, bespisninger i vinterhalvåret, julehjælp og julearrangementer, rådgivningsarbejde samt kontakt til vore to bofælleskaber og meget mere.

JKS
Herning Se rejsetid

Afdelingschef

Ser du en fordel i fleksible bemandingsløsninger for danske virksomheder, og vil du være med til at styrke vores kunders potentiale – samt være den bedste leder for vores engagerede team i Herning? Vi søger en afdelingschef med lyst og evne til at fortsætte den gode udvikling og drift af vores lokale kontor i Herning.

A.P. Møller – Maersk A/S
Copenhagen Se rejsetid

Head of Compliance Programme Operations

Maersk is on a journey to transform into being the global integrator of container logistics and we are committed to conducting our business with high integrity including complying with laws and regulation.

Carl Ras A/S
Holstebro Se rejsetid

Butikschef

Er du lokalkendt, og er du god til at dyrke netværket i lokalområdet? Går du forrest, og har du evnen til lede og udvikle medarbejdere gennem personale- og salgsledelse? Så kan du meget vel være vores nye leder af engroscenter Holstebro.

Rudersdal Kommune
Nærum Se rejsetid

Afdelingsleder søges til døgnrehabiliteringsafdeling i rivende udvikling

Sagen er den, at vi er på udkig efter en erfaren leder, med en bred klinisk baggrund, der sammen med en sideordnet leder kan stå i spidsen for en døgnrehabiliteringsafdeling og være med til at udvikle og udmønte midlertidige borgerforløb af høj kvalitet.

Beckmann A/S Administration Afd. 9
København

BESTYRER til Beckmanns butik på Amagerbrogade

Vi søger en butiksbestyrer, der har maksimalt kendskab til malervarer og -værktøjer samt service og salgskompetence. Vi tilbyder dig at arbejde i en butik med udfordrende og selvstændige salgs- og ledelsesopgaver.

Servicefirmaet Renell A/S

Serviceleder med flair for Svanemærket rengøring og sublim kundeservice

Servicefirmaet Renell A/S er en servicevirksomhed i stærk udvikling. Vores ekspansion kræver flere engagerede medarbejdere, og derfor søger vi nu flere af ”Danmarks dygtigste” serviceledere til både dag og aften til vores erhvervsafdeling i Østjylland og Trekantområdet.

Maskincentrum A/S
Aulum Se rejsetid

Afdelingsleder

Har du erfaring med personaleledelse og kan lede og motivere et team af højt specialiserede medarbejdere? Har du erfaring med salg og service og mod på at blive frontfigur i en forretning i udvikling? Vi søger en ambitiøs afdelingsleder til en nøglerolle i Maskincentrum.

Region Midtjylland

Sygeplejefaglig direktør til Aarhus Universitetshospital (AUH)

Vil du være med til at lede Danmarks bedste hospital mod nye mål? Vi har ambitionerne. Du har sygeplejefaglig substans, solid ledererfaring og inspirerende visioner. Sammen møder vi hele mennesket med den højeste faglighed og løfter AUH til højeste internationale niveau.

Randers Kommune

Sekretariatschef med godt overblik til Social og Arbejdsmarked

Er du drevet af, at vi har et velfungerende demokrati og omsætte politiske beslutninger til virkelighed? Er du analytisk skarp, og vil du gerne stå i spidsen for et professionelt og travlt sekretariat? Er du god til at samarbejde og have blikket på både det overordnede og detaljen?

Randers Kommune

Engageret og kompetent socialchef med socialfaglig baggrund

Vil du være med til at gøre en forskel for borgerne i Randers Kommune? – Vil du stå i spidsen for det videre arbejde med at skabe attraktive tilbud for borgere inden for socialområdet?

Skovbohallerne
Ejby, Bjæverskov og Borup Se rejsetid

Halinspektør

Vi søger en engageret, struktureret og serviceminded halinspektør med gode samarbejdsevner til tiltrædelse snarest muligt. Du vil som halinspektør få ansvaret for den daglige drift af vores haller og ledelsesansvar for medarbejderne under ansvar over for og i samarbejde med Skovbohallernes bestyrelse.

Fonden Concura
Kvanløse og Tølløse Se rejsetid

Skoleleder

Vi søger en skoleleder med højt engagement og interesse for både specialpædagogik, ledelse, administration og strategiske ledelsesopgaver og som ud over skolelederstillingen skal være en del af Concuras samlede lederteam. ConCura Skolen er en dagbehandlingsskole med lokationer i hhv. Tølløse og Kvanløse og hører under Fonden ConCura.

Nokas Værdihåndtering A/S
Brøndby Se rejsetid

Driftsleder med logistikerfaring

Nokas søger en driftsleder med logistik- og ledelseserfaring til at varetage den daglige drift samt udvikling og optimering i afdelingen. Du bliver leder for ca. 40 medarbejdere fordelt på 3 hold, herunder 2-3 mellemledere.