10 job matcher din søgning 10 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 10 af 10 resultater.
Frederikshavn Kommune

Centerchef for økonomi og personale

Er du den nye centerchef, der skal stå i spidsen for økonomi- og personaleopgaverne og samtidig sidde med i direktionen? Du har blik for en sikker økonomistyring, der understøtter de politiske målsætninger, og derigennem er du med til at skabe resultater for Frederikshavn Kommunes borgere, erhvervsliv og byer mv.

Maersk Supply Service
Lyngby

Cyber Security Manager

Would you like to be responsible for the future Maersk Supply Service Cyber Security policy and manage the information security risk within MSS? Do you enjoy working with IT and being exposed to new projects and helping them mature?

Dansk Kvindesamfunds Krisecentre
København og Frederiksberg

Direktør

Dansk Kvindesamfunds Krisecentre for voldsramte kvinder og børn søger ny direktør. Vi tilbyder en stilling, hvor du gør en vigtig indsats for en sag, som vi selv synes er en af Danmarks vigtigste. Er du interesseret, og kan du genkende dig selv i nedenstående, så er det måske dig, vi leder efter.

FADL, Vagtbureauet
København

Direktør

Direktør søges til en unik selvejende nonprofit organisation inden for sundhedsvæsenet. Vi lægger stor vægt på din personlighed og du skal kunne trives i en organisationskultur, hvor der er en uformel tone og ”højt til loftet”.

Dansk Projektledelse
København

Direktør

Vil du være med til at fremme ledelse af projekter og gøre virksomheder i Danmark mere konkurrencedygtige? Så søg stillingen som direktør i foreningen Dansk Projektledelse. Vores nye direktør skal søsætte den nye version af foreningen gennem solid 360° forretningsforståelse og overblik samt involverende ledelse af sekretariatet m.fl.

S/I FGU Sønderjylland
Sønderborg

Direktør

Er du en relationel stærk holdspiller og kan du lede med tillid og engagement i en organisation, som er optaget af at udvikle potentialet hos den enkelte unge?

JKS søger for Danrec i Karup J.

Administrerende Direktør

Har du det nødvendige drive til videreudvikling og implementering af vores strategier? Har du indsigt og kompetencer i virksomhedsøkonomi? Er du den motiverende leder? Så er det måske dig, vi søger som ny administrerende direktør.

KFUM's Sociale Arbejde
Middelfart

Generalsekretær

KFUM’s Sociale Arbejde søger en generalsekretær, der har noget på hjerte og med lyst til at stå i spidsen for en af landets største diakonale, sociale civilsamfundsorganisationer omfattende 160 institutioner og tilbud med 850 medarbejdere og 2.350 frivillige rundt i hele landet.

Formula Automobile A/S
Billingstad, Norge

CEO