7 job matcher din søgning 7 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 7 af 7 resultater.
AAB Vejle
Vejle

Inspektør

AAB Vejle – Vejles største boligforening – søger nu en dygtig inspektør til at varetage den daglige ledelse af driften i flere af vores afdelinger. Som inspektør i teknisk afdeling, vil du komme til at planlægge, koordinere og kontrollere aktiviteter i overensstemmelse med gældende regler og i samarbejde med beboerdemokratiet.

Base Erhverv A/S
Roskilde

Er du fremtidens byggeleder i BASE Erhverv?

Drømmer du om at bygge erhvervsbyggerier, for den professionelle bygherre. Drømmer du om at være medspiller i et team, hvor uhøjtideligt arbejdsmiljø, samarbejde og gode kollegaer er dagligdag? Så går vi givetvis en fælles fremtid i møde.

August Faller A/S
Hvidovre

Produktionsleder søges til Trykkeri

Med reference til Head of Operations får du det samlede ansvar for PrePress, Trykservice og Trykkeri ved August Faller A/S. En spændende opgave i en virksomhed som er præget af vækst, optimering og konstant udvikling.

FA09
Glostrup

Erfaren driftschef med byggetekniske kompetencer, som har lyst til at gøre en forskel for beboere, bestyrelser og kollegaer

Som driftschef bliver du en del af FA09’s Ejendomsdrift med fem fagligt dygtige og engagerede driftschefer, en driftskonsulent, en projektleder og en afdelingschef. Du får din egen portefølje af boligafdelinger, som er placeret i Storkøbenhavn.

Randstad A/S søger for Arkil A/S
Greve

Afdelingschef

Randstad søger for Arkil en afdelingschef, der vil få ansvaret for at drive og vækste en ny anlægsafdeling i hovedstadsområdet – primært indenfor jord, vej, kloak og forsyning. Du vil i stillingen få ansvaret både for den strategiske udvikling, afdelingens vækstmål, økonomi og budget samt for ledelsen af afdelingens medarbejdere.

Bjarne Pape Automobiler A/S
Kastrup

Værksteds- og eftermarkedschef søges – vi er aut. Honda- & Hyundai-forhandler – på Amager

Da vores værksteds- og eftermarkedschef gennem mange år er gået på pension, søger vi derfor en erfaren og professionel værksteds- og eftermarkedschef med profil og pondus til at præstere overbevisende resultater på bundlinjen og i kundetilfredshed.

Maersk Supply Service
Lyngby

Cyber Security Manager

Would you like to be responsible for the future Maersk Supply Service Cyber Security policy and manage the information security risk within MSS? Do you enjoy working with IT and being exposed to new projects and helping them mature?