4 job matcher din søgning 4 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri
Glostrup Se rejsetid

Projektleder der brænder for systemstyring og IT-handlingsplaner

Vi søger en ny kollega til IT-enheden, som kan varetage den centrale opgave omkring systemstyring (life cycle management) af vores store og komplekse portefølje af IT- systemer og samtidigt lede arbejdet med IT-handlingsplanen, som myndighederne arbejder med, i regi af Digitaliseringsstyrelsen.

Bornholms Tidende
Rønne Se rejsetid

Ansvarshavende chefredaktør

Bornholms Tidende søger ny ansvarshavende chefredaktør, som vil blive en del af den daglige ledelse med reference til den administrerende direktør. I hverdagen skal du sammen med den administrerende direktør og ledergruppen drive udviklingen af forretningen Bornholms Tidende A/S.

FOSS
Hillerød Se rejsetid

Professional Project Manager for our most important projects

At our Innovation Center in Hillerød, we have united some of the greatest minds from a multitude of professions. This is where we discover new ways of improving global food quality through our cutting-edge analytical instruments.

Colliers International Danmark A/S
København Se rejsetid

CRM-projektleder

Colliers har en ambitiøs vækstplan og en understøttende strategi, hvor det at have et effektivt CRM-system, er én af de vigtigste forudsætninger for en stærk platform, godt samarbejde m.m. Fremtiden er (også) digital, og man kan i rollen som vores nye CRM-projektleder måske udvikle sig til den, der bliver vores digitale guru på denne rejse.