4 job matcher din søgning 4 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Region Sjælland
Ringsted Se rejsetid

Udviklingsorienteret chef til Koncern IT

Som chef for Applikationsafdelingen skal du sammen med afdelingens godt 70 medarbejdere og seks teamledere sikre, at alle regionens applikationer fungerer optimalt. Du får ansvaret for at sikre, at den fremadrettede strategi og videreudvikling af applikationerne matcher nuværende og fremtidige behov.

Fonden Concura
Kvanløse og Tølløse Se rejsetid

Skoleleder

Vi søger en skoleleder med højt engagement og interesse for både specialpædagogik, ledelse, administration og strategiske ledelsesopgaver og som ud over skolelederstillingen skal være en del af Concuras samlede lederteam. ConCura Skolen er en dagbehandlingsskole med lokationer i hhv. Tølløse og Kvanløse og hører under Fonden ConCura.

Horne Efterskole

Forstander

På toppen af Danmark og med blik for hele verden tilbyder vi et attraktivt lederjob på en velrenommeret skole. Vi søger en forstander med lyst, evne og vilje til at tage lederskab. Skolen har et hjemligt miljø, hvor der også stilles krav, og der er ambitioner på elevernes vegne.

Randstad A/S søger for Deloitte i København eller Aarhus

Manager / senior manager til deloittes it-revisionsteam

Vil du gøre en forskel, mens du udvikler dig i en dynamisk og inkluderende kultur funderet på samarbejde, nysgerrighed og høje ambitioner?