11 job matcher din søgning 11 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Cisco
Copenhagen Se rejsetid

Systems Engineer (Norwegian speaking)

You will partner with your account managers to help drive strategic deals in the midsize and above market for Cisco. These segments have a balance of a large customers, across commercial, service provider and public sector and is a dynamic and extremely fast-paced environment.

Jobindex A/S søger for Kemp & Lauritzen A/S
Hvidovre Se rejsetid

Ser­vi­ce­le­der til Danmarks førende tek­nik­virk­som­hed

Lederuddannelse. Personlige udviklingsprogrammer. Og faglig sparring med andre serviceledere. Det er bare nogle af de ting, vi kan tilbyde hos Kemp & Lauritzen.

Brøndum A/S
Viborg Se rejsetid

Erfaren VVS-projektleder og fagteknisk stærk ventilationsprojektleder i Jylland

I Brøndum har vi travlt med store entrepriser inden for både VVS og ventilation i Jylland. Derfor søger vi to erfarne projektledere til vores team. – En projektleder med speciale i VVS og en projektleder med spidskompetencer inden for ventilation.

Jobindex A/S søger for kunde
Herning og Tilst Se rejsetid

Serviceledere til Danmarks førende teknikvirksomhed Kemp & Lauritzen A/S

Lederuddannelse. Personlige udviklingsprogrammer. Og faglig sparring med andre serviceledere. Det er bare nogle af de ting, vi kan tilbyde hos Kemp & Lauritzen. Vi søger i øjeblikket en serviceleder til hhv. Herning og til Tilst.

JKS
Regstrup Se rejsetid

Overmontør med drifts- og ledelsesansvar

Brænder du for at lede og koordinere projekter og daglige driftsopgaver samt at opbygge og vedligeholde kunderelationer? Trives du i en virksomhed, hvor der er tæt sparring, højt til loftet og hvor ansvar og selvstændighed er i højsædet? Og har du baggrund inden for VVS-branchen og dermed har den faglige forståelse, så hører vi gerne fra dig!

Randstad A/S søger for Roth North Europe A/S
Frederikssund Se rejsetid

Teamleder

Vil du være med til at videreudvikle vores produktion og vores nyeste forretningsområde indenfor præfabrikerede løsninger til VVS-installatører og entreprenører i Nordeuropa? Med udgangspunkt i din VVS-baggrund og din praktiske erfaring med VVS-produkter, vil du blive ansvarlig for den daglige drift samt videreudvikling af vores produktionsafdeling

Colliers International Danmark A/S
København Se rejsetid

CRM-projektleder

Colliers har en ambitiøs vækstplan og en understøttende strategi, hvor det at have et effektivt CRM-system, er én af de vigtigste forudsætninger for en stærk platform, godt samarbejde m.m. Fremtiden er (også) digital, og man kan i rollen som vores nye CRM-projektleder måske udvikle sig til den, der bliver vores digitale guru på denne rejse.

airteam a/s
Odense Se rejsetid

Afdelingsleder

Er du en ambitiøs og inspirerende leder med erfaring fra ventilationsbranchen? Du tilbydes en attraktiv stilling som afdelingsleder, hvor du med fokus på entrepriser både indenfor nybyggeri og renovering til eksisterende og nye kunder skal være med til at videreudvikle forretningen.

airteam a/s
Odense Se rejsetid

Erfaren projektleder inden for ventilation

Vi søger en erfaren projektleder til vores afdeling i Odense, gerne med nogle års erfaring fra ventilationsbranchen. Du tilbydes en attraktiv stilling som projektleder, hvor du vil få ansvaret for projekter inden for både nybyggeri og større ombygninger.

Momondo
Copenhagen Se rejsetid

Senior PPC Manager – Nordics

Would you like to join our amazing journey of helping people experience the world? We are looking for a world-class Senior PPC/SEM Manager to join our Performance Marketing Team in our amazing Copenhagen Office. Your role is straight forward: help us to grow some of the strongest and most exciting travel brands in the world.

Brøndum A/S
Aalborg, Aarhus eller Hvidovre Se rejsetid

Tilbudsleder med speciale i Industri & VVS

Brøndum er en landsdækkende, professionel teknikentreprenør med fart på. Vi udvider vores team og søger en tilbudsleder med speciale i Industri og VVS. Som tilbudsleder vil du i tæt samarbejde med afdelingslederne blive ansvarlig for at lede tilbudsprocessen og for den samlede beregning m.m.