5 job matcher din søgning 5 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Vejen Kommune
Rødding Se rejsetid

Leder af myndighedsfunktionen på ældreområdet

Afdelingen er udviklingsorienteret og har stor fokus på kerneopgaven i relation til at understøtte borgernes ressourcer via en tidlig og forebyggende indsats i tæt samspil med ledere og medarbejdere i pleje- og sygeplejeenheder. Samtidig er vi optaget af at skabe sammenhæng i indsatser til den enkelt borger på tværs af kommunens afdelinger.

Hjørring Kommune
Sindal

Afdelingsleder til botilbuddet Mosbjerghus

Har du lyst til at gribe en unik mulighed for at stå i spidsen for en spændende faglig udviklingsproces på det socialpsykiatriske botilbud Mosbjerghus – så kan du blive vores nye afdelingsleder og lederkollega.

Region Sjælland
Slagelse Se rejsetid

Ledende chefjordemoder til innovativ Gynækologisk Obstetrisk afdeling på Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse

Til Gynækologisk Obstetrisk Afdeling søger vi en ledende chefjordemoder, der i et ligeværdigt samarbejde med afdelingens cheflæge, kan stå i spidsen for udviklingen og driften af afdelingen, samt varetage det ledelsesmæssige og faglige ansvar for afdelingens medarbejdere.

Københavns Kommune

Centerchef til Center for hjemme- og sygepleje i Danmarks største Socialforvaltning

Vil du være med til at understøtte driften og udviklingen af vores center for hjemme- og sygepleje, der ligger på Nørrebro? Du skal stå i spidsen for centret på Nørrebro, der leverer hjemmepleje og hjemmesygepleje til borgere mellem 18 og 65 år med både somatiske og psykosociale problemstillinger.

Legaldesk.dk ApS
København Se rejsetid

CMO

Vil du være med på en spændende vækstrejse i en hurtigvoksende legaltech-virksomhed, hvor du får rig mulighed for at teste forskellige teknologiske løsninger og strategier af? Har du de erfaringer, der skal til for at styre vores markedsføringsindsats på tværs af Norden? Så har vi jobbet til dig!