8 job matcher din søgning 8 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Vejle Kommune
Jelling

Afdelingsleder til Fårupgård Ungecenter, afdeling Godset (genopslag)

Vi søger en operationel, tydelig og faglig velfunderet afdelingsleder, som kan varetage den daglige ledelse af afdelingen og som sikrer at vores værdier og grundlag udøves. Afdelingslederen er ansvarlig for at udmønte vores høje behandlingskvalitet, samt sikre kvaliteten i forhold til journalisering, dokumentation, skriftlighed m.m.

Københavns Kommune

Centerchef til Center for hjemme- og sygepleje i Danmarks største Socialforvaltning

Vil du være med til at understøtte driften og udviklingen af vores center for hjemme- og sygepleje, der ligger på Nørrebro? Du skal stå i spidsen for centret på Nørrebro, der leverer hjemmepleje og hjemmesygepleje til borgere mellem 18 og 65 år med både somatiske og psykosociale problemstillinger.

Fonden Orpigaq
Kangerlussuaq Se rejsetid

Et helt enestående forstanderjob

Har du eventyr i blodet, kan du lede medarbejdere fra to forskellige kulturer og brænder du for at gøre en forskel for unge, der har måtte kæmpe ekstra? Så skal du skynde dig at læse videre, for så kan du blive vores nye forstander.

Region Midtjylland
Viborg Se rejsetid

Afdelingsleder til højt specialiseret tilbud for børn og unge

Kan du skabe de rammer, der gør en forskel for nogle af Danmarks mest udsatte børn og unge. Og kan du samtidig sikre tilfredse medarbejdere og en sikker drift? Så er du måske den helt rette kandidat til vores spændende stilling som afdelingsleder på Hald Ege ved Viborg.

Forsvarsministeriet Personalestyrelsen
Ringsted Se rejsetid

Leder af Familieenheden i Veterancentret

Har du lyst til at stå i spidsen for en sektion, der yder kvalificeret rådgivning og støtte til veteranfamilier både før, under og efter udsendelse? Som leder af Familieenheden står du i spidsen for 11 medarbejdere fordelt med 9 specialiserede børnerådgivere placeret på 5 af Forsvarets tjenestesteder i landet samt 2 medarbejdere i Ringsted.

Norddjurs Kommune
Grenaa Se rejsetid

Afdelingsledere til Plejecenter Violskrænten og Grønnegården i Grenaa

2 spændende stillinger som afdelingsledere til plejecenter i Grenaa. Kan du kombinere fagligledelse og udvikling? Er du samtidig driftssikker og formår at skabe motivation og trivsel blandt dine medarbejdere? Så er det lige dig, vi søger.

Pluss Leadership søger for Aarhus Kommune

Stedfortræder til nyt Center for autismetilbud til voksne

Vil du stå i spidsen for at opbygge og udvikle det nye Center for autismetilbud til voksne i Aarhus Kommune? Aarhus Kommune søger en centerchef og en stedfortræder til det nye specialiserede center, som sammen kan udvikle den specialiserede autismefaglighed og sætte den nationale dagsorden på autismeområdet som del af Danmarks næststørste kommune.

Legaldesk.dk ApS
København Se rejsetid

CMO

Vil du være med på en spændende vækstrejse i en hurtigvoksende legaltech-virksomhed, hvor du får rig mulighed for at teste forskellige teknologiske løsninger og strategier af? Har du de erfaringer, der skal til for at styre vores markedsføringsindsats på tværs af Norden? Så har vi jobbet til dig!