4 job matcher din søgning 4 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Aarhus Kommune
Brabrand Se rejsetid

Digitaliseringskonsulent søges til Teknik og Miljø

Teknik og Miljø søger en dygtig digitaliseringskonsulent, der vil være med til at sætte retningen og drive den digitale udvikling. Du kommer til at arbejde med digital forretningsudvikling, systemudvikling og systemforvaltning sammen med de enkelte forretningsenheder i Teknik og Miljø.

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane
København Se rejsetid

Forandringskonsulent

Er du en erfaren og ambitiøs forandringskonsulent, og har du lysten og evnerne til at drive Metroselskabets forandringsrejse, hvor du skal forberede, engagere og motivere ledere og medarbejdere til at arbejde og samarbejde om og med nye digitale løsninger?

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane
København Se rejsetid

Data Manager

Har du erfaring med data governance i en organisatorisk sammenhæng, og vil du være med til at skabe nye fælles rammer og mål for Metroselskabets arbejde med data fra udvikling til drift? Som Data Manager kommer du til at stå i spidsen for en række operationelle og strategiske initiativer.

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane
København Se rejsetid

Chief Safety Manager

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane søger vores kommende Chief Safety Manager med et fagligt stærkt team med 4 kolleger, som arbejder med jernbanesikkerhed og cyber security for metro- og letbanesystemerne.