24 job matcher din søgning 24 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Halsnæs Kommune
Liseleje Se rejsetid

Dagtilbudsleder til Børnehuset Asserbo

Er du en faglig stærk og nærværende leder, der kan styrke kvaliteten gennem praksisnær ledelse? Kan du lede med en positiv og anerkendende ledelsesstil, og understøtte og videreudvikle vejen til høj kvalitet og tydelige værdier, så er det lige dig vi søger til Asserbo Børnehus.

Billund Kommune

GENOPSLAG Sygeplejefaglige teamledere med ambitioner for udvikling af fremtidens opgaveløsning

Der er tale om to selvstændige lederstillinger til tværfaglige teams i syge- og hjemmeplejen. For at understøtte ambitionerne omorganiserer vi området, hvor syge- og hjemmeplejen bliver knyttet tættere sammen.

Aarhus Kommune
Brabrand Se rejsetid

Engdalskolen søger pædagogisk leder for indskolingen

Velkommen til vores nye indskolingsleder på Engdalskolen! Du ønsker at blive en del af vores vigtige fællesskab omkring at drive en alle tiders folkeskole med mangfoldighed, masser af børn og højt til loftet.

Hjørring Kommune

Afdelingsleder til døgndækkede botilbud på Voksenhandicapområdetapområdet

Afdelingsleder søges til Kollegietilbuddet og Botilbuddet Grønningen i Hjørring samt Botilbuddet Valmuevej i Vrå – døgndækkede botilbud på Voksenhandicapområdet.

Dragør Kommune

Vil du gøre en forskel for børn, unge og familier i Dragør Kommune?

Center for Børn, Skole og Kultur søger en afdelingsleder. Du bliver leder for børneteamet og et administrativt team, og får også selvstændige drifts- og udviklingsopgaver.

Dragør Kommune

Leder af Hjemmeplejen - Genopslag

Vil du lede en samlet hjemmepleje, hvor du får et stort ledelsesrum og stor frihed til at udfolde din ledelsesfaglighed i et lokalsamfund med tæthed til medarbejdere, borgere, politikere og samarbejdspartnere?

Faxe Kommune
Haslev Se rejsetid

Leder til Centerstaben for Sundhed & Pleje

Vil du være med til at præge udviklingen på et af de største og vigtigste velfærdsområder i en vækstkommune i rivende udvikling?

Brønderslev Kommune

Chef for HR og Sekretariat (genopslag)

Vil du være drivkraft og talsmand for HR-indsatsen i Brønderslev Kommune? Har du den faglige og strategiske tyngde og erfaring, der sætter dig i stand til at løfte dette? Så er det måske dig, der er vores nye chef for HR og sekretariat.

Pluss Leadership søger for Aarhus Kommune
Brabrand Se rejsetid

Afdelingsleder til drift af byens grønne områder og klimatilpasning

Vil du være med til at drifte og udvikle de grønne områder og omstille Aarhus til en grønnere og klimatilpasset fremtid? Kan du etablere og opretholde en god relation til en bred vifte af interne og eksterne samarbejdspartnere? Så er du måske den nye afdelingsleder i afdelingen Skove, Parker og Kirkegårde i Aarhus Kommune.

Køge Kommune

Faglig stærk og udviklingsorienteret viceskoleleder til Herfølge Skole

Da vores dygtige souschef har søgt udfordringer uden for folkeskolen, søger vi en viceskoleleder med stærke pædagogiske kompetencer. Vi tilbyder en unik mulighed for at blive en del af et af Danmarks mest spændende udviklingsprojekter.

Aarhus Kommune

Vi er 11 engagerede ledere der mangler 2 nye lederkolleger i hjemmeplejen Distrikt Nord

Brænder du for at pleje, behandling og rehabilitering går hånd i hånd og understøtter et meningsfuldt liv for ældre borgere? Distrikt Nord består af 13 tværfaglige hjemmeplejeteam, der samarbejder i 4 netværk.

Aarhus Kommune

Viby-Rosenvang Dagtilbud søger pædagogisk leder til DII Hurlumhejhuset

Hos os får du mulighed for at videreudvikle et stærkt læringsfællesskab på langs og på tværs af vores børnehus. Hurlumhejhuset er med sine fire år på bagen godt på vej med at etablere sig. Vi søger en ny pædagogisk leder, som vil gå forrest, sætte retning og sikre fodfæste for vores videre rejse. Vi er klar, er du?

Lyngby-Taarbæk Kommune

Centerleder for Trænings- og Rehabiliteringscentret

Missionen er klar: Indsatsen lykkes, når borgere med rehabiliterende behov oplever, at de gennem meningsfuld aktivitet og deltagelse opnår at mestre eget liv bedst muligt.

Randers Kommune

Centerleder med overblik til Center for Voksenhandicap

Da den nuværende leder af centret er blevet socialchef i Randers Kommune, søger vi en centerleder med et godt overblik, der kan understøtte organisationen med at videreudvikle og nytænke indsatserne til borgerne.

Faxe Kommune

Centerleder til Lindevejscenteret

Brænder du for ledelse, udvikling og samskabelse? Er du proaktiv? Kan du skabe retning og få følgeskab? Så er du måske vores nye centerleder.

Randers Kommune

Genopslag – Pædagogisk leder til Dagtilbud Midt pr. 1. oktober

Vi søger en pædagogisk leder til Dagtilbud Midt, som indgår og bidrager loyalt i ledelsesteamet for det samlede dagtilbud, og kan gå forrest, når det gælder om at omsætte de overordnede mål på dagtilbudsområdet i praksis, samt arbejde med den pædagogiske tilgang der er arbejdet med i 2 år.

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane
København Se rejsetid

Data Manager

Har du erfaring med data governance i en organisatorisk sammenhæng, og vil du være med til at skabe nye fælles rammer og mål for Metroselskabets arbejde med data fra udvikling til drift? Som Data Manager kommer du til at stå i spidsen for en række operationelle og strategiske initiativer.

Syddjurs Kommune
Hornslet Se rejsetid

Myndighedsleder til Familierådgivningscentret

Syddjurs Kommune søger en visionær og driftsstærk leder, der i samarbejde med den øvrige ledelse vil skabe resultater i Familierådgivningscentret. Vi søger en leder, der brænder for børn og ungeområdet, og har en stærk socialfaglig profil. Du motiveres af at skabe gode og virksomme løsninger for børn, unge og deres familier.

Dragør Kommune

Projektleder til ”Dragør som Klimarobust Kystkommune”

Vi søger en dygtig medarbejder til kommunens udviklingsprojekt ”Dragør som klimarobust kystkommune”. Vi glæder os til at byde den rigtige medarbejder velkommen, og forestiller os, at du er både relationskompetent, fagligt nysgerrig og skarp i din kommunikation og projektledelse.

Dragør Kommune

Konsulent i Center for Sundhed, Pleje og Rehabilitering (barselsvikar)

Vil du være med til at styrke Dragør Kommunes udvikling inden for det nære sundhedsvæsen og har du lyst til at være en del af en lille og dynamisk afdeling – så der denne stilling måske noget for dig.

Kommuneqarfik Sermersooq
Nuuk Se rejsetid

Kommunaldirektør

Kommuneqarfik Sermersooq søger en strategisk tænkende og visionær holdkaptajn til at samle og stå i spidsen for verdens geografisk største kommune.

Kalundborg Kommune

Afdelingsleder til Sigrid Undset Skolen

Da vores nuværende afdelingsleder har søgt andre udfordringer, søger vi denne stilling besat den 1. oktober 2021 eller snarest muligt. Du skal sammen med den nuværende viceskoleleder varetage opgaver indenfor et bredt felt af arbejdsopgaver: Faglig ledelse af lærere, pædagoger og øvrigt pædagogisk personale. Gennemføre TEAM- og MUS-samtaler.

Kalundborg Kommune

Teamleder til Økonomistaben (løn, ejendomsskat og opkrævning)

Har du lyst til at blive en del af en økonomistab bestående af dygtige medarbejdere, stor kontaktflade til andre dele af organisationen og med fokus på understøttelse af organisationens mål? Så er du måske vores nye teamleder.

Aarhus Kommune

Proaktiv og visionær pædagogisk leder med ansvar for indskoling og SFO

Vestergårdsskolens pædagogiske leder med ansvar for indskoling og SFO (almendel og specialklasserne) har valgt at søge andre udfordringer, og derfor søger vi nu en proaktiv og visionær pædagogisk leder.