6 job matcher din søgning 6 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Region Sjælland
Sorø Se rejsetid

Chef for Finans og Systemer i Koncern Økonomi

Har du den rette kombination af ledelseserfaring, en stærk regnskabsfaglighed og erfaring med offentlig administration? Så er du måske vores nye chef til enheden Finans og Systemer i Koncern Økonomi, Region Sjælland.

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane
København Se rejsetid

Data Manager

Har du erfaring med data governance i en organisatorisk sammenhæng, og vil du være med til at skabe nye fælles rammer og mål for Metroselskabets arbejde med data fra udvikling til drift? Som Data Manager kommer du til at stå i spidsen for en række operationelle og strategiske initiativer.

DAB
Ishøj Se rejsetid

Driftschef til lokalkontor i Ishøj

Har du lyst til at arbejde med renoveringsprojekter og drift af almene boliger? DAB søger en dygtig og engageret driftschef med sans for systematisk opgaveløsning og evnen til gå i detaljen.

DAB
Ishøj Se rejsetid

Driftsleder til Ishøj Boligselskab

I dit arbejde vil du have det daglige ansvar for ledelse og driften af ejendomskontoret. Derudover bliver du ansvarlig for kontakten med beboerne i afdelingerne, håndværkere og de fire afdelingsbestyrelser.

DAB
Ishøj Se rejsetid

Teamchef til lokalkontor i Ishøj

Vores nuværende teamchef har søgt nye udfordringer i DAB. Derfor søger vi en kollega til vores lokalkontor i Ishøj, der vil være med til at løfte et helt særligt ansvar for de mennesker, som bor i DAB-administrerede boliger i Ishøj/Køge-området. I DAB handler det nemlig ikke om bygninger, men om hjem.

Randstad A/S søger for Newsec i København

Teamleder til foreningsafdeling

Randstad søger en empatisk og løsningsorienteret teamleder til Foreningsafdelingen for vores kunde Newsec. I denne stilling vil du blive en del af et dynamisk ledelsesteam, hvor du hurtigt vil få ansvar og indflydelse på ledelsesbeslutninger.