99 job matcher din søgning 99 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Fanø Kommune
Fanø

Fagchef for Erhverv, Natur og Teknik

Fanø Kommune skal ansætte en ny fagchef for Erhverv, Natur og Teknik. En spændende stilling for dig med indsigt i det tekniske fagområde og lyst til en bred opgavevifte inden for teknik, miljø, natur, turisme og erhverv.

Centrum Personale A/S søger for kunde
Nord for København

Customer Service Manager - som kan favne bredt

Har du nogle års erfaring med personaleledelse? Har du erfaring fra forsikringsbranchen? Er du orienteret mod procesforståelse og den skræddersyede kundeoplevelse (B2C)? Og vil du gerne være en del af en virksomhed, som lægger vægt på faglig udvikling og trivsel blandt medarbejderne?

Jobindex A/S søger for Kosmolet A/S
Farum Se rejsetid

Erfaren indkøbschef til Nilens Jord

Kan du spotte nye trends, udvikle vores produkter og sætte fokus på netop de detaljer, der kan løfte produkterne det sidste stykke? Så får du her chancen for at sætte dit præg på fremtidens makeup og kosmetik, når vi skal tilpasse os det internationale marked og sætte hudvenlig makeup på dagsordenen i resten af verden.

STILL DANMARK A/S
Kolding Se rejsetid

Teamleder til ordrebehandlingen

Er rollen som spillende træner lige noget for dig? Er systematik, struktur og effektive processer din hjemmebane? Ligger service og koordinerende opgaver bag salget lige til højrebenet? – Så har vi en nyoprettet stilling som leder af ordreteamet i SalesBackOffice, der lige er noget for dig.

Pluss Leadership søger for Krabbesholm Højskole
Skive Se rejsetid

Krabbesholm Højskole søger ny forstander

Vil du stå i spidsen for en af Danmarks største og ældste højskoler? Deler du en passion for kreative fag som arkitektur, design og kunst? Og har du erfaring inden for ledelse og uddannelsesområdet? Så er du måske den næste forstander på Krabbesholm Højskole.

Mouldshop A/S
Ballerup Se rejsetid

Operations Manager

Vores mission er at være de bedste i branchen; med høj service og leveringssikkerhed som vores varemærke samt udvikling af vores forretning, så vi altid overstiger kundernes forventninger. Derfor leder vi efter dig der ønsker, at være en del af vores ’familie’ og tage ansvaret for vores kundeservice-, lager-/logistik- og montagefunktioner.

Holbæk Kommune

Absalonskolen søger pædagogisk leder til SFO og indskoling

Kan du se vigtigheden i at skabe sammenhæng for børn i alderen 5-10 år? Og tør du slippe styringen, sætte ideerne fri og indgå i processer med medarbejdere, elever og forældre som led i frihedsforsøget Børnenes skole? Så er det måske dig, vi mangler som pædagogisk leder til SFO og de første årgange på Absalonskolen.

Holbæk Kommune

Pædagogisk leder søges til Absalonskolen

Kan du skabe rammerne for et ungemiljø på Absalonskolen? Vi søger en pædagogisk leder til overbygningen på Absalonskolen, der har ideerne og blikket for at skabe et udviklende ungemiljø, så alle børn får mulighed for at vælge deres egen fremtid.

Hospice Sjælland Den Selvejende Institution
Roskilde Se rejsetid

Afdelingssygeplejerske med souschefansvar

Vi søger en leder der i alle relationer møder andre med tillid og respekt, ser muligheder frem for begrænsninger, og som har stor interesse for palliation og ledelse. Kerneopgaven på Hospice Sjælland er at tilbyde specialiseret palliation til patienter med et kort livsperspektiv og sikre kvalitet i opgaveløsningen.

Zizzi
Odense Se rejsetid

Butikschef – Zizzi Rosengårdcentret

Trives du i et engageret og resultatorienteret miljø i en international kæde i rivende udvikling, hvor passionen for salg og mode er drivkraften? Så er jobbet som butikschef hos Zizzi Rosengårdcentret måske noget for dig.

Centrum Personale A/S søger på vegne af kunde
København

Regnskabsansvarlig med politisk tæft

Har du solid erfaring med økonomistyring? Har du forståelse for at være en del af en politisk organisation, og vil du gerne bidrage positivt til dialog og samarbejde? Har du flair for processer samt erfaring og lyst til at fortsætte en digitaliseringsrejse?

Lolland Kommune
Maribo Se rejsetid

Økonomichef

Jobbet som økonomichef i Lolland Kommune er ubetinget det fagligt mest spændende og udfordrende økonomichefjob i Danmark. Har du modet til at give dig i kast med det? Har du talentet til at lede dygtige medarbejdere i en uformel organisation med stor handlekraft?

GS. Store Valby

Shopmanager

Vi er i fuld gang med at "up-grade" vores profil på GS. Store – Valby Spinderiet til den fedeste fashionshop for young men. Vi søger en top-engageret og motiveret butiksleder, der ved alt om fashionuniverset, omkring "young men" mellem 18-30 år.

Faxe Kommune

Nyoprettet stilling som leder til Faxe Kommunes hjemme- og sygepleje

Er du til moderne ledelsesstil? Evner du at skabe følgeskab og har du erfaring med ledelse af ledere i en politisk styret organisation, er det måske dig vi leder efter.

Bornholms Tidende
Rønne Se rejsetid

Ansvarshavende chefredaktør

Bornholms Tidende søger ny ansvarshavende chefredaktør, som vil blive en del af den daglige ledelse med reference til den administrerende direktør. I hverdagen skal du sammen med den administrerende direktør og ledergruppen drive udviklingen af forretningen Bornholms Tidende A/S.

Jobindex A/S recruiting on behalf of Weibel Scientific A/S
Allerød Se rejsetid

R&D Engineering Manager

Do you want to unfold your skills in a world-leading technology-driven company? If you bring solid knowledge within electro-mechanical engineering, hands-on leadership skills and true passion for technology, we have just the right career opportunity for you.

WeMatch søger for kunde

Motiveres du af at være leder og anfører for et stærk fagligt team, der spiller for at vinde?

Kan du lide at skabe gode kundeoplevelser sammen med dit eget hold af dygtige medarbejdere? Har du en baggrund som ingeniør, kemiker, geolog eller lignende? Trives du med kundekontakt med ansvar for egne projekter? Du bliver anfører for et team, der spiller for at vinde, og som har et meget højt fagligt niveau.

METODISTKIRKENS SOCIALE ARBEJDE CENTRALMISSIONEN
København Se rejsetid

Leder til caféarbejde i kirkeligt socialt arbejde

Vi søger en engageret leder til kirkeligt socialt arbejde i København K. Stillingen som caféleder er en spændende og alsidig stilling som spænder vidt over cafearbejde, bespisninger i vinterhalvåret, julehjælp og julearrangementer, rådgivningsarbejde samt kontakt til vore to bofælleskaber og meget mere.

JKS
Herning Se rejsetid

Afdelingschef

Ser du en fordel i fleksible bemandingsløsninger for danske virksomheder, og vil du være med til at styrke vores kunders potentiale – samt være den bedste leder for vores engagerede team i Herning? Vi søger en afdelingschef med lyst og evne til at fortsætte den gode udvikling og drift af vores lokale kontor i Herning.

A.P. Møller – Maersk A/S
Copenhagen Se rejsetid

Head of Compliance Programme Operations

Maersk is on a journey to transform into being the global integrator of container logistics and we are committed to conducting our business with high integrity including complying with laws and regulation.

Carl Ras A/S
Holstebro Se rejsetid

Butikschef

Er du lokalkendt, og er du god til at dyrke netværket i lokalområdet? Går du forrest, og har du evnen til lede og udvikle medarbejdere gennem personale- og salgsledelse? Så kan du meget vel være vores nye leder af engroscenter Holstebro.

Rudersdal Kommune
Nærum Se rejsetid

Afdelingsleder søges til døgnrehabiliteringsafdeling i rivende udvikling

Sagen er den, at vi er på udkig efter en erfaren leder, med en bred klinisk baggrund, der sammen med en sideordnet leder kan stå i spidsen for en døgnrehabiliteringsafdeling og være med til at udvikle og udmønte midlertidige borgerforløb af høj kvalitet.

Beckmann A/S Administration Afd. 9
København

BESTYRER til Beckmanns butik på Amagerbrogade

Vi søger en butiksbestyrer, der har maksimalt kendskab til malervarer og -værktøjer samt service og salgskompetence. Vi tilbyder dig at arbejde i en butik med udfordrende og selvstændige salgs- og ledelsesopgaver.

Servicefirmaet Renell A/S

Serviceleder med flair for Svanemærket rengøring og sublim kundeservice

Servicefirmaet Renell A/S er en servicevirksomhed i stærk udvikling. Vores ekspansion kræver flere engagerede medarbejdere, og derfor søger vi nu flere af ”Danmarks dygtigste” serviceledere til både dag og aften til vores erhvervsafdeling i Østjylland og Trekantområdet.

Maskincentrum A/S
Aulum Se rejsetid

Afdelingsleder

Har du erfaring med personaleledelse og kan lede og motivere et team af højt specialiserede medarbejdere? Har du erfaring med salg og service og mod på at blive frontfigur i en forretning i udvikling? Vi søger en ambitiøs afdelingsleder til en nøglerolle i Maskincentrum.