10 job matcher din søgning 10 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

LIVSVÆRK
Frederiksværk Se rejsetid

Forstander

Vil du gøre en forskel for børn og unge indenfor autismeområdet? Landsforeningen LIVSVÆRK søger en engageret og lydhør forstander til aflastningstilbuddet Villa Magnolia indenfor autismespektrum-området.

Jobindex A/S søger Altiden Omsorg A/S
Græsted Se rejsetid

Erfaren leder med pædagogisk eller sundhedsfaglig baggrund til botilbud i Græsted

Vil du være den daglige leder på et botilbud, hvor du altid har kompetente lederkolleger at sparre med og et hold af motiverede og dygtige medarbejdere? Du bliver den faglige spydspids for dine medarbejdere, når du bla.: står for den daglige personaleledelse, rekruttering af nye medarbejdere samt vagtplanlægning for ca. 25 medarbejdere.

Kvie Sø Efterskole
Ansager Se rejsetid

Vi søger en pædagogisk afdelingsleder til Kvie Sø Efterskole – en efterskole for udviklingshæmmede

Kvie Sø Efterskole er en specialefterskole for unge med særlige læringsforudsætninger, herunder Downs syndrom, autisme, erhvervet hjerneskade, udviklingshæmning og andre læringsvanskeligheder.

Professionshøjskolen Absalon
Slagelse Se rejsetid

Motiverende teamleder til efter- og videreuddannelsesaktiviteter

Har du lyst til at stå i spidsen for et team, bidrage til den daglige udvikling samt indgå i et stærkt og dynamisk ledelseshold? Kunne du tænke dig at være en del af et professionelt arbejdsfællesskab, der brænder for at udbyde den bedste efter- og videreuddannelse (EVU) i Region Sjælland?

S/I FGU Midt- og Østsjælland
Køge Se rejsetid

Få en fantastisk mulighed for at tage ansvar for kvalitet og trivsel på FGU-skole

Til vores FGU-skole i Køge søger vi en kompetent afdelingschef med høje ambitioner.

Green Care Group ApS
Svanninge Se rejsetid

Afdelingsleder søges til nyt privat socialpsykiatrisk-, rehabiliterings og terapeutisk botilbud

Green Care Group udvider med ny afdeling for 7 unge, og derfor søger vi pr. 01.01.22 en fagligt og ledelsesmæssig stærk afdelingsleder, som vil være med til at starte den nye afdeling op.

Høje-Taastrup Kommune

Leder af Pædagogisk udviklingsteam med ansvar for forebyggende indsatser

Bliv en del af et fantastisk pædagogisk udviklingsteam, hvor fagligheden og engagementet er højt, og hvor vi samtidig har det sjovt sammen. I er to ledere af det pædagogiske udviklingsteam – du bliver leder af de forebyggende indsatser i teamet, og din lederkollega er leder for de visiterede opgaver.

Medieskolerne
Viborg Se rejsetid

Ny rektor søges

Drømmer du om et job, hvor du kan være med til at udvikle og forme fremtidens visuelle fagprofessionelle i et stærkt partnerskab med den nationale og internationale branche – så har du nu muligheden hos landets førende skole for fotografer, film- og tv-produktionsteknikere og webudviklere.

Den Selvejende Institution Bofællesskabet Lykke Marie
Slangerup Se rejsetid

Daglig leder

Grib chancen for at blive vores næste daglige leder i en spændende lederstilling på Bofællesskabet Lykke Marie i Slangerup. Du bliver daglig leder for et hus, hvor der bor 8 beboere, og der er ca. 15 medarbejdere, som du er leder for.

Chaplin organisationen
Helsingør Se rejsetid

Afdelingsleder til Chaplins Beskæftigelsestilbud (§103 Beskyttet Beskæftigelse og STU)

Vi søger en afdelingsleder, der brænder for at lede personale og medarbejdere (Beskyttet Beskæftigelse §103) i en travl hverdag. Som afdelingsleder skal du i samarbejde med det øvrige personale sørge for et velfungerende arbejds- og undervisningsmiljø, der løbende skal tilpasses medarbejdernes/de unges behov.