7 job matcher din søgning 7 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Haderslev Kommune
Haderslev Se rejsetid

Leder til innovativ ungdomsskole - genopslag

Visionær, engageret og samarbejdende er hvad kendetegner Ungdomsskolen – vil du stå i spidsen for det? Ungdomsskolen er for alle og tilpasser sig de unges ønsker og behov – kom og vær med til at udvikle Haderslev Ungdomsskole.

Fonden S/I Nørreheden
Sulsted Se rejsetid

Ny leder pr. 1/1 2022

Nørreheden er et helhedstilbud for 8 udviklingshæmmede borgere, visiteret efter Servicelovens § 107 og § 108. Da nuværende leder går på pension, søger Fonden S/I Nørreheden ny leder.

Jobindex A/S søger Altiden Omsorg A/S
Græsted Se rejsetid

Leder til Kirkeleddet, Græsted

Er du klar til at stå i spidsen for et botilbud med 16 beboere, hvor du sætter holdet og skaber rammerne? Som vores nye leder er du den faglige spydspids, så du får ansvar for bl.a. daglig personaleledelse, rekruttering af nye medarbejdere samt vagtplanlægning af ca. 25 medarbejdere som arbejder i dag-, aften- og nattevagt

LIVSVÆRK
Lyngby Se rejsetid

Landsforeningen LIVSVÆRK søger en engageret og udviklingsorienteret leder til den selvejende vuggestue Chr. X

Centralt i Lyngby ligger et fantastisk gammelt hus, der gennem mange år har huset byens mindste børn. Siden 1988 har det været en selvejende vuggestue, som har dannet rammerne for 44-48 børns hverdag hjulpet godt på vej af 12 dedikerede medarbejdere. Nu har vores leder valgt at stoppe, og vi mangler en, der vil tage styringen af denne skønne flok.

Madkulturen
Roskilde Se rejsetid

Projektleder af sociale indsatser

Under Madkulturens program ”Måltider og Fællesskaber” søger vi en fagligt stærk og engageret kollega, som brænder for den sociale dagsorden, og som har erfaring med udviklings- og forandringsarbejde.

Pluss Leadership søger for Krabbesholm Højskole
Skive Se rejsetid

GENOPSLAG: Krabbesholm Højskole søger ny forstander

Deler du en passion for kreative fag som arkitektur, design og kunst? Og har du erfaring inden for ledelse og uddannelsesområdet? Så er du måske den næste forstander på Krabbesholm Højskole. Som forstander bor du på højskolen, og du er med til at skabe et engagerende og kreativt miljø – bogstaveligt talt døgnet rundt.

Chaplin organisationen
Helsingør Se rejsetid

Afdelingsleder til Chaplins Beskæftigelsestilbud (§103 Beskyttet Beskæftigelse og STU)

Vi søger en afdelingsleder, der brænder for at lede personale og medarbejdere (Beskyttet Beskæftigelse §103) i en travl hverdag. Som afdelingsleder skal du i samarbejde med det øvrige personale sørge for et velfungerende arbejds- og undervisningsmiljø, der løbende skal tilpasses medarbejdernes/de unges behov.