9 job matcher din søgning 9 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Dragør Kommune

Leder af Hjemmeplejen - Genopslag

Vil du lede en samlet hjemmepleje, hvor du får et stort ledelsesrum og stor frihed til at udfolde din ledelsesfaglighed i et lokalsamfund med tæthed til medarbejdere, borgere, politikere og samarbejdspartnere?

Aarhus Kommune

Vi er 11 engagerede ledere der mangler 2 nye lederkolleger i hjemmeplejen Distrikt Nord

Brænder du for at pleje, behandling og rehabilitering går hånd i hånd og understøtter et meningsfuldt liv for ældre borgere? Distrikt Nord består af 13 tværfaglige hjemmeplejeteam, der samarbejder i 4 netværk.

Region Midtjylland
Herning Se rejsetid

Unik stilling og karrieremulighed som Forsknings- og uddannelseschef NIDO|danmark, Regionshospitalet Gødstrup

Som forsknings- og uddannelseschef får du det ledelsesmæssige ansvar for at understøtte udvikling af hospitalets forskning og uddannelse.

Faxe Kommune

Centerleder til Lindevejscenteret

Brænder du for ledelse, udvikling og samskabelse? Er du proaktiv? Kan du skabe retning og få følgeskab? Så er du måske vores nye centerleder.

Tolstruphus
Spøttrup Se rejsetid

Daglig leder til TolstrupHus, et fondsejet bosted for voksne med psykiske og sociale udfordringer

Bostedet TolstrupHus søger en daglig leder med hjerte og faglighed på rette sted. Du bliver ansvarlig for at sikre god synergi mellem den faglige udvikling af personalegruppen, den daglige drift og styring af husets økonomi.

Cubion A/S søger for kunde
Odense Se rejsetid

Souschef til Fangelbogård

Cubion A/S søger i nyoprettet stilling en souschef til Fangelbogård (tidligere Knagegården), der er et bo- og beskæftigelsestilbud for voksne med en psykisk funktionsnedsættelse.

Allerød Krisecenter ApS
København Se rejsetid

Krisecenterleder – nystartet tilbud

Allerød Krisecenter søger en krisecenterleder til et nystartet tilbud, som henvender sig til kriseramte kvinder med børn jf. §109 i Lov om Social Service. Vi søger en erfaren og engageret leder, som brænder for arbejdet med kriseramte kvinder og som ønsker at gøre en forskel.

Odsherred Kommune
Hørve

Teamleder til Bakkegården

Er du vores nye Teamleder på Plejecenter Bakkegården, hvor der er højt til loftet og en masse dygtige og engagerede medarbejdere?

Erhvervsskolen af 2011 ApS
København Se rejsetid

Afdelingsleder til STU-skole

Som afdelingsleder skal du i samarbejde med det øvrige personale sørge for et velfungerende undervisningsmiljø, der løbende skal tilpasses de unges behov. Du skal sikre, at de unge får en indholdsrig, rar og rolig skoledag, hvor de via praktik og undervisning gøres klar til at komme videre i uddannelsessystemet og/eller på arbejdsmarkedet.