7 job matcher din søgning 7 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Nordfyns Kommune
Otterup

Teamleder til Handicap og Psykiatri

Nytænkende og relationsskabende leder med appetit på forandringsledelse, er det dig? Så er her mulighed for at søge en spændende Teamlederstilling i Nordfyns Kommune. Vi søger en teamleder for Bostøtten, Rådgivningscentret, Værestedet og Afklaringsboligerne med tiltrædelse 1. august 2021.

Viborg Kommune

Leder af Rehabiliteringscenter Viborg og Akutteam

Social, Sundhed & Omsorg søger en erfaren leder, som kan være med til at sikre den videre positive udvikling af vores rehabiliteringscenter og Akutteam. Med reference til sundhedschefen bliver du leder for et rehabiliteringscenter med omkring 110 engagerede medarbejdere og vores Akutteam med 12 erfarne sygeplejersker.

Argon Medical Devices Danmark A/S

Account Manager Denmark

We are looking for a self-driven Account Manager based in Denmark. The main responsibility will be the Danish market, covering the entire country. You will be the only Account Manager in Denmark and will therefore mostly be working alone with extensive travel activity within the country.

Hospice Sjælland Den Selvejende Institution
Roskilde Se rejsetid

Afdelingssygeplejerske med souschefansvar

Vi søger en leder der i alle relationer møder andre med tillid og respekt, ser muligheder frem for begrænsninger, og som har stor interesse for palliation og ledelse. Kerneopgaven på Hospice Sjælland er at tilbyde specialiseret palliation til patienter med et kort livsperspektiv og sikre kvalitet i opgaveløsningen.

Faxe Kommune

Nyoprettet stilling som leder til Faxe Kommunes hjemme- og sygepleje

Er du til moderne ledelsesstil? Evner du at skabe følgeskab og har du erfaring med ledelse af ledere i en politisk styret organisation, er det måske dig vi leder efter.

Rudersdal Kommune
Nærum Se rejsetid

Afdelingsleder søges til døgnrehabiliteringsafdeling i rivende udvikling

Sagen er den, at vi er på udkig efter en erfaren leder, med en bred klinisk baggrund, der sammen med en sideordnet leder kan stå i spidsen for en døgnrehabiliteringsafdeling og være med til at udvikle og udmønte midlertidige borgerforløb af høj kvalitet.

Region Midtjylland

Sygeplejefaglig direktør til Aarhus Universitetshospital (AUH)

Vil du være med til at lede Danmarks bedste hospital mod nye mål? Vi har ambitionerne. Du har sygeplejefaglig substans, solid ledererfaring og inspirerende visioner. Sammen møder vi hele mennesket med den højeste faglighed og løfter AUH til højeste internationale niveau.