9 job matcher din søgning 9 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 9 af 9 resultater.
Babels recruiting on behalf of Zeppelin Danmark A/S
Aarhus or Copenhagen

Managing Director

Experienced Managing Director with a strong financial and commercial insight that can develop the potential in a large organization with nearly 300 employees.

Dansk Orienterings-Forbund
Brøndby

Direktør

Vores direktør fratræder i efteråret 2020, og vi søger nu hans afløser. Med kontor i Brøndby skal du lede en medarbejderstab på 13 fuldtids- og deltidsansatte medarbejdere. Halvdelen er i Brøndby, resten hovedsageligt i Århus.

Bolig Lolland
Maribo

Direktør til Boligforeningen Lolland

Boligforeningen Lolland søger en direktør, som vil stå i spidsen for at sikre at boligforeningen fortsat vil fremstå veldrevet og tidssvarende. Der er særligt fokus på at lede og udvikle personalet og at styrke samarbejdet med bestyrelsen.

Dansk Svømmeunion
Brøndby

Direktør

Som direktør bliver din fornemmeste opgave at videreudvikle hele SvømmeDanmark og styrke relationerne til vores samarbejdspartnere, som både er af politisk, offentlig og privat karakter.

Bornholms Energi og Forsyning A/S
Rønne

Administrerende direktør

Bornholms Energi & Forsyning søger en ny adm. direktør som vil fortsætte arbejdet med at drive og videreudvikle et spændende og ambitiøst multiforsyningsselskab, der har stor betydning for Bornholms beboere, virksomheder og for Bornholms Regionskommune som ejer.

Nordic Health Lab
Hillerød

Direktør

Statens Administration
Hjørring

Direktør

HumanTrust A/S
Brørup

Direktør

Copenhagen Business School
Frederiksberg

Prorektor