7 job matcher din søgning 7 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Tolne Efterskole
Sindal Se rejsetid

En vigtig og meningsfuld opgave venter på dig!

Vi søger en forstander, der har lyst og evne til, at være efterskolens nye pædagogiske fyrtårn og som med nærvær, empati, medinddragelse og tydelighed kan fortsætte udviklingen af skolens pædagogiske praksis.

Magleby Efterskole S/I
Bagenkop Se rejsetid

Forstander

Brænder du for efterskoleformen, får du energi af at gøre en forskel for unge mennesker der har brug for at udvikle sig både fagligt, personligt og socialt, og har du evne og vilje til at stå i front for en skole i udvikling, så læs mere her.

Genitor ApS søger for Ishøj Kommune i Vallensbæk

Afdelingsleder og viceskoleleder til Kirkebækskolen

Vil du være med til at skabe den bedste skole for 58 fantastiske børn og unge med multiple funktionsnedsættelser uden talesprog. Har du lederambitioner og lyst til at indgå i en ny ledergruppe, hvor du får gode muligheder for at præge en god skoles videre udvikling?

Pluss Leadership søger for Krabbesholm Højskole
Skive Se rejsetid

Krabbesholm Højskole søger ny forstander

Vil du stå i spidsen for en af Danmarks største og ældste højskoler? Deler du en passion for kreative fag som arkitektur, design og kunst? Og har du erfaring inden for ledelse og uddannelsesområdet? Så er du måske den næste forstander på Krabbesholm Højskole.

Holbæk Kommune

Absalonskolen søger pædagogisk leder til SFO og indskoling

Kan du se vigtigheden i at skabe sammenhæng for børn i alderen 5-10 år? Og tør du slippe styringen, sætte ideerne fri og indgå i processer med medarbejdere, elever og forældre som led i frihedsforsøget Børnenes skole? Så er det måske dig, vi mangler som pædagogisk leder til SFO og de første årgange på Absalonskolen.

Holbæk Kommune

Pædagogisk leder søges til Absalonskolen

Kan du skabe rammerne for et ungemiljø på Absalonskolen? Vi søger en pædagogisk leder til overbygningen på Absalonskolen, der har ideerne og blikket for at skabe et udviklende ungemiljø, så alle børn får mulighed for at vælge deres egen fremtid.

Horne Efterskole

Forstander

På toppen af Danmark og med blik for hele verden tilbyder vi et attraktivt lederjob på en velrenommeret skole. Vi søger en forstander med lyst, evne og vilje til at tage lederskab. Skolen har et hjemligt miljø, hvor der også stilles krav, og der er ambitioner på elevernes vegne.