6 job matcher din søgning 6 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Brøndby Kommune

Sammen med borgerne: Ældre- og omsorgschef Brøndby Kommune

En respekteret, tillidsfuld og professionel kultur med et sikkert fokus på borgerne og deres livskvalitet skal have ny chef. Du kommer til en god arbejdsplads, der nysgerrigt insisterer på videnbaseret, helhedsorienteret, tværfaglige og effektfulde løsninger til understøttelse af borgernes værdighed og selvstændighed.

Køge Kommune
Lille Skensved Se rejsetid

Teamleder med fokus på social kapital søges til syge- og hjemmeplejen i Ejby

Brænder du for en høj faglighed hos dine medarbejdere, og kan du se dig selv arbejde aktivt og målrettet med arbejdsmiljø og trivsel, så er det nu, du har muligheden for at få dette opfyldt som Teamleder i Ejby.

Køge Kommune

Teamleder til Nørremarkens Plejehjem

Kan du lede et plejehjem, hvor atmosfæren er hjemlig og fagligheden høj? Og vil du gå forrest og sammen med medarbejdere, borgere, pårørende og frivillige skabe trygge rammer og en god arbejdsplads, hvor målet er at give borgerne mulighed for et meningsfuldt liv og en god hverdag? – så har vi brug for dig!

Center for Autisme
Herlev Se rejsetid

Centerchef

Kan du lede en socialøkonomisk virksomhed i transformation, hvor du både har det store overblik og samtidig kan navigere på detaljen? Center for Autisme søger en stærk kompetent, ambitiøs og engageret centerchef med direkte reference til bestyrelsen, der kan videreføre og i samarbejde med bestyrelsesformanden justere en skarp transformationsplan.

Viborg Kommune

Distriktsleder til hjemmepleje og hverdagsrehabilitering

Social, Sundhed & Omsorg søger en distriktsleder til Hjemmepleje og Hverdagsrehabilitering i distrikt Houlkær. Som distriktsleder i Hjemmepleje og Hverdagsrehabilitering skal du være med til at skabe nærhed til medarbejderne, minimere sygefravær, skabe gode borgerforløb og sikre en sund økonomi.

Argon Medical Devices Danmark A/S

Account Manager Denmark

We are looking for a self-driven Account Manager based in Denmark. The main responsibility will be the Danish market, covering the entire country. You will be the only Account Manager in Denmark and will therefore mostly be working alone with extensive travel activity within the country.