4 job matcher din søgning 4 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 4 af 4 resultater.
Frederikshavn Kommune

Afdelingsleder til Børnehuset Sættravej i Sæby

Har du lyst til at være leder i et unikt børnehus, hvor den pædagogiske profil ”Natur, sundhed og den digitale virkelighed” er omdrejningspunktet i huset? Som afdelingsleder har du det daglige ansvar for den pædagogiske praksis og udvikling i egen enhed.

Ishøj Kommune

Dedikeret og fagligt stærk pædagogisk leder til Børnehuset Elverhøj

Er du pædagogisk ambitiøs, anerkendende og inkluderende i din tilgang til mennesker, og tænker du, at didaktik, dannelse, læring og pædagogik går hånd i hånd, så er du måske den nye pædagogiske leder, som Elverhøj søger.

Dansk Tysk Børnehus ApS
Frederiksberg

Højkvalitetsdaginstitution, søger pædagogisk leder

Vi er et lille børnehus på Frederiksberg med 12 vuggestuebørn og 44 børnehavebørn, som leder efter en ny pædagogisk leder. Børnehuset henvender sig til danske og internationale familier med forbindelser til det tyske sprog. Dansk er hovedsprog i vores hus og alt kommunikation i medarbejdergruppen foregår på dansk.

Øbro Fri Skole
København

Indskolingsleder (SFO og indskoling)

Er du på udkig efter et udviklende lederjob, så er vi stedet for dig! Da vores nuværende SFO-leder, af helbredsmæssige årsager, fratræder sin stilling efter jul, søger vi en indskolingsleder med tiltrædelse d. 1. januar 2021. Du skal indgå i skolens ledelsesteam, og sikre sammenhæng mellem SFO og skole.