5 job matcher din søgning 5 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Socialstyrelsen
Odense Se rejsetid

Visionær og ambitiøs kontorchef

Vil du være med til at udvikle og løfte det specialiserede socialområde? Vil du gerne sætte retning for medarbejdere og faglige ledere, der understøtter Socialstyrelsens vision og kerneopgaver om at kvalificere den sociale indsats i kommuner, regioner og sociale tilbud?

Tolstruphus
Spøttrup Se rejsetid

Daglig leder til TolstrupHus, et fondsejet bosted for voksne med psykiske og sociale udfordringer

Bostedet TolstrupHus søger en daglig leder med hjerte og faglighed på rette sted. Du bliver ansvarlig for at sikre god synergi mellem den faglige udvikling af personalegruppen, den daglige drift og styring af husets økonomi.

Erhvervsskolen af 2011 ApS
København Se rejsetid

Afdelingsleder til STU-skole

Som afdelingsleder skal du i samarbejde med det øvrige personale sørge for et velfungerende undervisningsmiljø, der løbende skal tilpasses de unges behov. Du skal sikre, at de unge får en indholdsrig, rar og rolig skoledag, hvor de via praktik og undervisning gøres klar til at komme videre i uddannelsessystemet og/eller på arbejdsmarkedet.

Fonden Ørting
Odder Se rejsetid

Helt særlig forstander søges

… Til at stå i spidsen for arbejdet med helt særlige unge! Vores nuværende forstander, der i sin tid etablerede institutionen, går på pension. Derfor søger vi en dygtig og engageret forstander til at lede Fonden Ørting gennem en spændende udviklingsproces.

Kalundborg Kommune

Afdelingsleder til Sigrid Undset Skolen

Da vores nuværende afdelingsleder har søgt andre udfordringer, søger vi denne stilling besat den 1. oktober 2021 eller snarest muligt. Du skal sammen med den nuværende viceskoleleder varetage opgaver indenfor et bredt felt af arbejdsopgaver: Faglig ledelse af lærere, pædagoger og øvrigt pædagogisk personale. Gennemføre TEAM- og MUS-samtaler.