5 job matcher din søgning 5 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

DEKO p|s
Taastrup Se rejsetid

Project Manager til EMEA

Som vores nye Project Manager indgår du i eksportteamet EMEA sammen med 5 kolleger og vores Chief Commercial Officer. Vi udarbejder tilbud, rådgiver vores kunder og forhandlere omkring valg af løsninger, følger op på tilbud og behandler ordrer.

DEKO p|s

Entrepriseleder

Du bliver en del af en spændende og succesfuld virksomhed med et sundt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi arbejder sammen om at skabe resultater, og hvor vi har det sjovt. Du er med i hele udførelsesprocessen, fra du modtager ordrematerialet og tegningerne fra salgsafdelingen, til du afleverer byggesagen.

Gavnø Gods
Næstved Se rejsetid

Driftsleder med byggefaglig baggrund søges til vores bygge-/udlejningsafdeling

Du vil indgå i et boligteam, der udover dig består af administrative medarbejdere og håndværkere. Der vil være et stort samarbejde på tværs af afdelingerne omkring projektledelse og økonomi.

Logistic Contractor
København Se rejsetid

Tilbudsmedarbejder / Tilbudsberegner

Vi udvider nu vores team i Danmark og søger en medarbejder med en brændende interesse for byggeteknik, entrepriseret, indkøbs-, udbuds- og aftalearbejde. Du vil blive tilbudt en bred og udviklende stilling, og du bliver en vigtig spiller på vores team.

K.G. Hansen & Sønner a/s
Grindsted Se rejsetid

Afdelingschef til Grindsted

Kan du levere resultater, lede og motivere dit eget team af dygtige projektchefer/projektledere? Har du det taktiske overblik og kan du finde de bedste løsninger på vores mange spændende projekter? Så kan det være dig vi søger, som afdelingschef på vores hovedkontor i Grindsted.