7 job matcher din søgning 7 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 7 af 7 resultater.
Randstad A/S
Greve

Quality Manager/Qualified Person

As the new quality manager, you will work closely with all areas of the organization to drive quality improvement projects, and you will especially act as quality-link with your colleagues in Logistics Pharma and FMCG.

PRO&CO søger for Kvik A/S
Vildbjerg

Produktionschef

KVIK har succes i markedet, og det skaber positivt behov for at videreudvikle produktionen i Vildbjerg. Du er en dygtig people manager, der driver synlig og nærværende forandringsledelse og får dine medarbejdere med dig på en rejse, hvor I, med kunden i centrum, skaber lønsomhed og øger kapaciteten.

FORCE Technology
Vejen

Teamchef til metrologi og kvalitet

Er du en leder med styr på metrologi og kvalitet? Så er det måske dig vi søger! Som teamchef i Gas Flow Technology, bliver du chef for 8 medarbejdere som arbejder med metrologi, kalibrering af gasmålere, vedligehold af måleudstyr, ISO 17025 akkreditering og supervisorfunktioner.

Compass Human Resources Group A/S søger for Metro Service A/S i København

Operations Engineering Manager

Kan du lede og udvikle højtuddannede og professionelle medarbejdere? Kan du motivere dem til at skabe varige løsninger med betydelig effekt og med udpræget jobtilfredshed? Og er stakeholder management en del af dit DNA? Så kan du blive Metro Services nye Operations Engineering Manager.

AGC Biologics A/S
Søborg

Team Leader for Downstream Process Development

A challenging and varied job in our Downstream Process Development Department in Copenhagen as a Team leader is open for a quality-minded new colleague with downstream processing experience and a strong ability to drive interdepartmental collaboration.

LyderJohnsen A/S søger for kunde

Konstruktionschef / Leder af tegnestuen

Ledelse - konstruktion - procesanlæg der forbedrer miljøet. Med reference til direktionen bliver du chef for tegnestuens kompetente og motiverede kollegaer, og sammen arbejder I med udvikling, konstruktion, tilpasning samt teknisk tegning i 3D.

Elos Medtech Pinol A/S
Gørløse

Visionær og Innovativ Head of Technology

Vi har en vision om til stadighed at være helt fremme i vores teknologiske løsninger i forhold til vores produktionsafvikling. Derfor søger vi en energisk Technology Manager i en nyoprettet stilling, der har høje ambitioner om, at udvikle og drive strategisk nytænkning og digitale løsninger indenfor vore produktionsprocesser.