125 job matcher din søgning 125 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 25 af 125 resultater.
Odsherred Kommune
Nykøbing Sjælland

Fagligt stærk leder til Læring, Uddannelse og Pædagogik

Kan du bidrage til og understøtte det tværgående samarbejde både strategisk og i praksis på hele 0-18 års området? Og kan du lede 30 engagerede medarbejdere med forskellige fagligheder? Så søg stillingen som afdelingsleder.

JKS søger for Viebke & West Malerfirma A/S
København

Teamleder til Serviceafdeling

Struktureret administrativ teamleder søges til stort københavnsk malerfirma. Er du god til at bevare overblikket, og har du sans for planlægning? Har du en naturlig autoritet og trives du i et uformelt miljø? Så er dette måske dit næste job!

Frederikshavn Kommune

Centerchef for økonomi og personale

Er du den nye centerchef, der skal stå i spidsen for økonomi- og personaleopgaverne og samtidig sidde med i direktionen? Du har blik for en sikker økonomistyring, der understøtter de politiske målsætninger, og derigennem er du med til at skabe resultater for Frederikshavn Kommunes borgere, erhvervsliv og byer mv.

LM Wind Power
Lunderskov

SENIOR PROJECT MANAGER – Manufacturing Equipment

LM Wind Power is growing and expects this growth to continue, expanding existing production lines and opening new factories. To strengthen our execution of manufacturing equipment global projects, we are looking for a Senior Project Manager for our Project Management department.

Socialstyrelsen
Odense

Souschef til Økonomikontoret

Vi tilbyder en spændende stilling som leder af budgetteamet med funktion som souschef, hvor du kan sætte dit præg på den strategiske udvikling af Socialstyrelsens økonomistyring, herunder udarbejdelse af styringskoncepter og registreringsramme.

Hjørring Kommune

Afdelingsleder til Økonomi og Planlægning

Vi leder derfor efter en dynamisk og resultatorienteret afdelingsleder med stærke økonomikompetencer til at indgå i organisationen til varetagelse af den daglige ledelse af stabsfunktionerne på Arbejdsmarkedsområdet.

Medtronic

Nordic Customer Experience & Business Transformation lead, Copenhagen based

To lead our Offer To Cash deployment in the Nordics, we are now looking for an energetic, skilled and outstanding communicator to drive improvements on our customer experience forward and exceed on our committed and defined Value Streams.

Frøslevlejrens Efterskole
Padborg

Viceforstander

Er du en dygtig leder & sparringspartner og god til eksekvering? Frøslevlejrens Efterskole søger viceforstander, der kan indgå i ledelsesteamet på efterskolen og være med til at sikre, at Frøslevlejrens Efterskole til stadighed er en attraktiv efterskole med et godt renommé.

Lolland Kommune
Rødby

Visionær Teamleder søges til Natur og Miljø

Vil du være en del af en attraktiv arbejdsplads? Og vil du løse opgaver som har stor betydning for alle borgere i vores kommune og, ikke mindst, for kommunens udvikling?

Aarhus Universitet

Sekretariatsledere til 4 Ingeniørinstitutter

Som Institutsekretariatsleder udfylder du en central strategisk og administrativ funktion. Dine primære opgaver vil være strategisk sparringspartner for institutlederen og bidrage til at skabe en samlet retning på det nyoprettede institut.

Det Private Botilbud Højtoft
Hillerød

Forstander til Det Private Bosted Højtoft – Tvedsagervej

Vi søger en forstander der skal stå i spidsen for Højtoft – Tvedsagervej, et solistbosted for en voksen beboer med autisme. Igennem din faglighed, og dit engagement, skal du være med til at udvikle og forandre rammerne, så Højtoft – Tvedsagervej kendetegnes ved en høj kvalitet og stor beboertilfredshed.

Dansk Stalking Center
København

Leder til rådgivnings- og behandlingscenter i København

Er du en erfaren psykolog, der er klar til at stå i spidsen for en gruppe engagerede medarbejdere og brænder du for at gøre en forskel for personer berørt af stalking? Så er stillingen måske noget for dig? Dansk Stalking Center søger en engageret og udviklingsorienteret leder pr. 1.5.2021.

K2 Management A/S
Viby J

Director/General Counsel, Contract & Commercial Advisory (DK/UK)

As Director/General Counsel, Contract & Commercial Advisory department, you will work closely with clients providing contractual and commercial advice on all aspects of renewable energy projects, internationally.

Gentofte Kommune
Hellerup

Genopslag - Gruppeleder med uddannelse som social- og sundhedsassistent eller sygeplejerske søges til aftenvagt

Gruppelederen er afdelingssygeplejerskens højre hånd og arbejder ud fra de samme regler, retninger, roller, rammer og relationer i tæt sparring med afdelingens og øvrige 4 gruppeledere.

Randstad A/S søger for Boii Studio i København

Butikschef

Som butikschef vil du være ansvarlig for den daglige drift af butikken, samt at butikken fremstår indbydende og overholder koncepterne. Du vil selvfølgelig også være ansvarlig for, at kunderne får den bedste oplevelse, hver gang de handler i butikken.

Stena Line Denmark A/S
Frederikshavn

Teamleder til Check-in Frontline

Bliv en del af Europas førende færgeselskab. I rollen som Teamleder for Check-in Frontline, er du ansvarlig for den operationelle ledelse ved terminalen i Frederikshavn. Dit team, som du er ansvarlig for, består af ca. 10 personer.

Syddjurs Kommune
Kolind

Engageret leder med erfaring og interesse indenfor ungeområdet søges til Center for Børn Unge og Familie

Hvis du er vild med ledelsesmæssige udfordringer og opgaver, og vil være en del af en arbejdsplads med engagement og passion for opgaven, høj faglighed, selvledende medarbejdere og teams, så er denne stilling måske noget for dig.

Syddjurs Kommune

Hornslet skole søger to kompetente og engagerede pædagogiske ledere

Vil du være med til at udvikle skoletilbuddet i Hornslet, hvor vi har vokseværk og derfor skal dele skolen i to afdelinger på to matrikler?

GaveFabrikken A/S
Valby og Hedehusene

Logistikchef søges til landets førende gaveleverandør

Er du på udkig efter en stilling, hvor du kan bruge og udvikle dine lederevner inden for logistik og koordinering, samtidig med at du bidrager til den fortsatte vækst og succes i GaveFabrikken A/S?

Randstad A/S recruiting on behalf of Falcon.io in Copenhagen

Inside sales manager nordics

Falcon.io is currently looking for an Inside Sales Manager in Copenhagen who will be responsible for hiring, managing and growing a team of Sales Development Representatives whose primary focus will be opportunity generation within the respective market.

Køge Kommune

VICESKOLELEDER SØGES til Højelse Skole i Lille Skensved

Da vores dygtige viceskoleleder har fået arbejde i udlandet, søger vi en viceskoleleder med stærke pædagogiske evner og med evne til at samarbejde med det øvrige ledelsesteam omkring udvikling og drift af skolen.

Compass Human Resources Group A/S recruiting on behalf Vivino ApS in Copenhagen

Vice President Customer Experience

Can you manage and optimise the customer experience in an entrepreneurial environment? Then we would like to hear from you!

Compass Human Resources Group A/S søger for Metro Service A/S i København

Operations Engineering Manager

Kan du lede og udvikle højtuddannede og professionelle medarbejdere? Kan du motivere dem til at skabe varige løsninger med betydelig effekt og med udpræget jobtilfredshed? Og er stakeholder management en del af dit DNA? Så kan du blive Metro Services nye Operations Engineering Manager.

Compass Human Resources Group A/S søger for Metro Service A/S i København

Contract and Tender Manager

Kan du lede og udvikle højtuddannede og professionelle medarbejdere? Kan du motivere medarbejdere til at skabe varige løsninger med betydelig effekt og med udpræget jobtilfredshed? Og er stakeholder management en del af dit DNA? Så kan du blive Metro Services nye Contract and Tender Manager.

Rice A/S
Odense

Økonomichef

Til hovedkontoret i Odense søger vi nu en økonomichef, der dels kan sikre, at der er styr på økonomien og dels kan være med til at løfte os når det handler om IT-systemer og digitale forbedringer.