9 job matcher din søgning 9 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Colliers International Danmark A/S
København Se rejsetid

Projektleder med byggeteknisk indsigt til Colliers' lejerrådgivning

Som projektleder med byggeteknisk indsigt deltager du aktivt i forhandling af lejemål og kontrakter, over indretnings- /ombygningsprojekter med styring af tid, økonomi og interessenter, til flytninger og fraflytninger. Gennem projektledelse sikrer vi vores kunder en optimal kontorindretning, baseret på din brede tekniske viden.

Københavns Kommune

Dygtige ledere til Område for Bygninger i Teknik- og Miljøforvaltningen

Vi tilbyder to spændende stillinger som enhedschefer inden for byggesagsområdet i Teknik- og Miljøforvaltningen. Som enhedschef er du leder for ca. 20-25 fagligt engagerede medarbejdere, der brænder for København. Du arbejder i krydsfeltet mellem faglighed, ledelse, politiske beslutninger og byens interessenter.

Capman Real Estate Denmark
Copenhagen Se rejsetid

Construction Manager

We are continuing our growth on the Danish market and to strengthen our team we are now looking for an experienced Construction Manager for our acquired properties. You are responsible for planning construction projects and oversee their progress along the way in a timely and cost-effective manner.

Jakon A/S
Ballerup Se rejsetid

Projektleder til byggeri

Kan du tage et byggeprojekt gennem alle dets faser – lige fra kontraktindgåelse til aflevering? Dit arbejdsområde vil blive styring af hoved-, stor- og totalentrepriser, hvilket indebærer egenproduktion inden for tømrer- og snedkerfaget, underentreprenører, materialebestilling, økonomistyring, svendeakkorder, kvalitetsstyring, sikkerhed mv.

DS Flexhal
Hobro Se rejsetid

Procurement-ansvarlig

Vil du være en del af et dygtigt teknisk team? Virksomheden har oplevet stor vækst over de seneste 5 år og vi søger derfor en kollega, der får ansvaret for strategiske indkøbsaftaler. På det enkelte byggeprojekt er det den projektansvarlige, der har ansvaret for de aftaler der indgås.

airteam a/s
Odense Se rejsetid

Projektleder

Vil du have ansvar for egne projekter? Motiveres du af et alsidigt job, hvor du er involveret fra projektering til commissioning? Vi søger en engageret projektleder til ventilation, som kommer til at projektere og udføre innovative og energieffektive ventilationsløsninger og bidrage til et sundt og effektivt indeklima for mange mennesker.

A/S Mortensen & Nymark
Klarup Se rejsetid

Formand

Har du erfaring fra entreprenørbranchen, og trives du med et alsidigt arbejde? Så er du lige den erfarne og kompetente formand, vi søger, med stor viden indenfor jord-, kloak- og anlægsopgaver, som selv tager del i det daglige arbejde, går foran og viser vejen for de medarbejdere, der refererer til dig på de enkelte projekter.

Dkt Byg ApS
Jyllinge

PROJEKTLEDER

Vil du være med til at lede byggepladserne på nogle af de mest spændende, udfordrende og prestigefyldte projekter i byggebranchen? Der er i første omgang tale om projektansættelse til en byggeplads, hvor 2E igangsætter byggeri af 2-etagers rækkehuse i den østlige del af Jyllinge.

Nymann HR søger for Granby Pack
Nykøbing F eller Kolding Se rejsetid

Chef for Bæredygtighed & Emballage

Til den nyoprettede stilling som Chef for Bæredygtighed og Emballage søger vi en leder, der kan tage det overordnede faglige ansvar og rådgivning for emballageløsningerne hos vores eksisterende kunder. Du vil få det faglige ansvar for en separat og nyoprettet funktion, der skal varetage den faglige del af producentansvaret for emballage.