32 job matcher din søgning 32 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Vesti Olsen A/S
Tølløse Se rejsetid

Regnskabschef

Søges til entreprenørfirma i udvikling. Du vil referere direkte til den adm. direktør og indgår i ledergruppen, hvor du bliver en del af virksomhedens generelle drift og udvikling.

Letz Sushi ApS
København Se rejsetid

CFO

Er du skarp til analyse og til at holde styr på tallene? Brænder du for at have det store overblik og være helt nede i detaljen? Og kan du samtidig holde styr på IT-projekter og udvikling? Alt sammen mens du finder motivation i vores samfundsambition: At redde verdenshavene? Så har vi brug for dig!

Smørum Golfklub

Økonomichef

Vi søger en selvstændig og ansvarsbevidst økonomichef, der kan varetage klubbens regnskabsopgaver. Som økonomichef vil du beskæftige dig med økonomistyringen og indgå i et team med vores golfdirektør og klubmanager. Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.

JKS søger for Bollerup Jensen A/S
Tarm Se rejsetid

Regnskabschef

Vil du være en del af en ambitiøs udviklingsvirksomhed i en nyoprettet stilling med gode muligheder for at forme rollen, så den passer til dig? Har du en relevant regnskabsmæssig baggrund og erfaring med økonomi- og IT-relaterede opgaver i en produktionsvirksomhed? Så er det dig, vi gerne vil høre fra!

KARSBERG – rekruttering og headhunting søger for ITW Byg Nordic
Middelfart Se rejsetid

Regnskabschef

Vil du være regnskabschef hos ITW Byg Nordic? Så får du reference til Head of Finance and Controlling og du får lederansvar for 4 erfarne medarbejdere i bogholderiet.

Tinghallen A/S
Viborg Se rejsetid

Økonomichef

Tinghallen A/S søger økonomichef til kultur- og konferencehus i rivende udvikling. Som økonomichef får du ansvaret for Tinghallens økonomistyrring i samarbejde med direktøren. Du er strategisk sparringspartner, og med dit store drive falder det dig naturligt at deltage i udviklingen af Tinghallen A/S.

Talent for People ApS søger for Belman A/S
Esbjerg Se rejsetid

Operationel Økonomichef

PeopleLink
Faaborg Se rejsetid

CFO

HumanTrust A/S
Aarhus Se rejsetid

CFO

NTT DATA Business Solutions A/S
Horsens Se rejsetid

Teamlead Procure-to-Pay

Centrica Energy Trading A/S
Aalborg or Copenhagen Se rejsetid

Gas Analyst

Banedanmark
København Se rejsetid

Regnskabschef