9 job matcher din søgning 9 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Socialstyrelsen
Odense Se rejsetid

Analytisk stærk kontorchef som kan skabe forandring i kommunerne

Vi søger en kontorchef, som kan være omdrejningspunkt for det fortsatte arbejde med at forstå og anvende drivkræfter og barrierer for implementering af omstillinger og indsatser i kommunerne. Du vil samtidig blive chef for et kontor, som har en vigtig opgave med at udmønte politisk afsatte midler til kommunerne og organisationer i civilsamfundet.

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri
København Se rejsetid

Kontorchef til kontoret for Bæredygtigt Fiskeri

Vil du være med til at sætte retningen for fremtidens bæredygtige fiskeri? Ønsker du et job, der rummer ledelse, faglighed, internationalt udsyn og politisk betjening? Du vil få opgaver, der har stor betydning for mennesker og dyrs liv, velfærd og sundhed og arbejde med et erhverv i omstilling, politiske beslutningsprocesser og EU’s fiskeripolitik.

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri
København Se rejsetid

Kontorchef til kontoret i Departementet

Vil du være med til at sætte retningen for fremtidens fødevare- og veterinærpolitik og skabe holdbare løsninger til gavn for forbrugere, producenter, klima og miljø? Har du solid erfaring fra centraladministrationen, høje kvalitetskrav og samtidig politisk tæft – så er du måske den kontorchef, vi søger til vores kontor Fødevarer og Veterinær.