77 job matcher din søgning 77 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

DEDIKATION ApS is recruiting on behalf of customer
Skovlunde Se rejsetid

Project Manager, Haas-Meincke A/S - Part of Bühler Group

Bühler Business Unit Biscuit, is looking for an experienced Project Manager with focus on cost, on time and on specs, with a strong commercial and communicative background, to ensure a strong support to our international customers.

Maersk Drilling A/S
Aberdeen, Stavanger, or Copenhagen Se rejsetid

Head of Sales and Marketing in Horizon56

Become a part of the leadership team reporting to the CEO in the start-up company Horizon56 that are digitalizing the drilling industry.

Amcor Flexibles Horsens
Horsens Se rejsetid

Afdelingsleder i Operations

Har du erfaring med ledelse, og brænder du for udvikling og optimering i et komplekst produktionsmiljø, så tilbyder vi nu en stilling som afdelingschef i en af vores produktionsafdelinger, hvor du med reference til produktionschefen får mulighed for at præge og drive den positive udvikling.

AC Hydraulic A/S
Viborg Se rejsetid

Udviklingsingeniør

Vi søger endnu en dygtig og engageret kollega til udviklingsafdelingen. Blandt dine arbejdsområder hører optimering og vedligehold af vores nuværende produktprogram, konstruktion af kundespecifikke løsninger samt teknisk support til produktions-, salgs-, kvalitets- og serviceafdelingen.

Chr. Hansen A/S
Copenhagen Se rejsetid

Team Manager and Qualified Person (QP) responsible for compliance and batch release

Would you like to participate in our journey of setting the right quality agenda for the release of our Human Health Products? You will be managing our HH Quality Release Team in Human Health Operations Quality.

Jobindex A/S søger for Daloon A/S
Nyborg Se rejsetid

Produktionsleder

Har du lyst til at drive forandringsledelse og skabe gode resultater inden for drift og optimering af produktionen? Daloon A/S søger en produktionsleder til dag/aftenhold. Du vil få en central rolle og blive en del af en organisation bestående af engagerede kollegaer, som alle arbejder i et åbent og uformelt arbejdsmiljø.

X-Yachts A/S
Haderslev Se rejsetid

Salgschef

Vi sælger både som aldrig før og søger en teamleder, som kan sætte fokus på kundeoplevelsen og kunderejsen, med en energi og entusiasme, som deles af kollegerne i resten af huset. Vi brænder for både – gør du?

DS Stålprofil A/S

Produktionsleder til stærk stålproduktion i Hobro

Brænder du for både ledelse og produktionsoptimering? Har du lyst til at lede produktionen af stålprofiler til tag- og facadeløsninger i moderne produktionsfaciliteter, have ansvar for ca. 30 medarbejdere på forskellige kompetenceniveauer og bidrage med din lederevne og innovative tankegang? Så har du muligheden nu.

Nordisk Perlite ApS
Hillerød Se rejsetid

Produktionsleder til dansk nichevirksomhed

”Du kan se frem til en meget betydningsfuld rolle, hvor du former vores fremtid. Og så arbejder du inden for et unikt specialområde i en foregangsvirksomhed inden for perlite. Det bliver ikke mere spændende end det er her, og vi har en størrelse, der gør, at du i den grad ser resultatet af dit arbejde,” fortæller direktør Jannick Knudsen.

Trapeze Group Europe A/S
Aarhus Se rejsetid

Salgschef

Har du en naturlig evne til at lede og udvikle medarbejdere gennem salgsledelse, og har du dokumenteret erfaring med salg samt udvikling og vedligeholdelse af kunderelationer? Du har netop nu muligheden for at søge denne spændende og udfordrende lederstilling i et internationalt og dynamisk miljø.

ALR Consulting recruiting on behalf of BMI Group

Quality Manager Nordics

This is a career developing position aimed at taking you and our current quality management set-up in the Nordic region to the next level. You will have full professional responsibility overall for all, quality related matters, in your region.

PRO&CO søger for EV METALVÆRK A/S
Ringkøbing Se rejsetid

Salgschef - løsninger til den grønne omstilling

Er du en velbevandret sælger med benene plantet solidt i eller omkring det vestjyske, og med ambitioner på højde med skyerne? Så er du netop dén salgschef, som for EV Metalværk skal bringe både kvalitetssikre produkter og nye, grønne løsninger ud til en – med din hjælp – voksende kundeportefølje.

Samvirkende Menighedsplejer
Valby Se rejsetid

Genbrugskonsulent

Samvirkende Menighedsplejer
Valby Se rejsetid

Genbrugskonsulent

Würth Danmark A/S
Svendborg Se rejsetid

Butiksleder

Newyorker Danmark ApS
København Se rejsetid

Stedfortrædende Butikschef

Super Dæk Service
Brørup Se rejsetid

Operations Manager