85 job matcher din søgning 85 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 25 af 85 resultater.
Ag Analytics A/S
København

Forhandlerudviklingschef/Salgschef

Bliv en del af det dedikerede ag analytics-team. Rådgiv danske forhandlere omkring at optimere deres forretning med udgangspunkt i data og nye digitale løsninger. Kernen i dit job består i at udbrede ag analytics' forhandlerservices, som serviceindkaldelser, opfølgning, leads, kundetilfredshed men også træning og procesoptimering.

Familie Testamente ApS
Køge

Salgschef til digital virksomhed i udvikling

Vi søger en salgschef der med reference til virksomhedens ejerkreds og med udgangspunkt fra virksomhedens kontor, får det fulde ansvar for rådgivningsbaseret salg, virksomhedens drift samt virksomhedens videre udvikling. Du skal lede og motivere en salgsorganisation på ca. 10 uddannede jurister.

Jobindex A/S søger for Kvänum
Hellerup

Erfaren salgsleder til Kvänum – high-end køkkener

Har du det bedst, når du skaber synlige resultater og gør en positiv forandring for forretningen? Som salgsleder sætter du retningen og sørger for medejerskab i dit team. Med udgangspunkt fra vores butik i Hellerup er du jævnligt rundt i alle vores butikker.

Centrum Personale A/S søger for kunde
Roskilde, Holbæk eller København

Kundechef i en stor virksomhed inden for service- og rengøringsbranchen

Har du erfaring med at lede og inspirere en større gruppe medarbejdere? Falder det dig naturligt at gå forrest? Arbejder du med fokus på kundernes ønsker og tilfredshed i den daglige kundekontakt? Og har du strukturen på plads, så du kan drifte dit område og skabe resultater?

EDC-gruppen a/s
Løgstør

EDC Løgstør søger en ejendomsmægler/partner til forretning med stor vækst!

EDC Løgstør er byens mest sælgende mægler – til at forankre den position søger vi en ejendomsmægler som har ambitionerne og viljen til at vækste forretningen endnu mere.

PROSPIRA søger for LOXAM A/S

Regionschef Vest

Har du solid erfaring med ledelse af mellemledere? Formår du at motivere og støtte medarbejdere på 12 lokationer? Er du kommercielt skarp? Vil du være med til at opretholde og udvikle en kundefokuseret kultur med ”best practice”? For Loxam A/S søger vi en Regionschef til Vestdanmark.

Mikkeller ApS
Copenhagen

Country Sales Manager – Denmark

Mikkeller is on the hunt for a strategic Country Sales Manager for Denmark with heavy experience in Sales. You will be responsible for managing and developing our Danish sales team, take direct charge of selected key accounts as well as creating and executing tactical and operational plans in order to achieve our sales targets.

Sanistål A/S
Aalborg, Silkeborg og Tåstrup

Leder til vores interne sælgere i VA-teamet

Svane Køkkenet
Aarhus

Salgschef