65 job matcher din søgning 65 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Hesehus A/S
Odense Se rejsetid

Head of Partnerships

Unik mulighed: Har du international erfaring inden for softwarebranchen og har du evnen til at opbygge og vedligeholde en stærk partnerkanal for et af Nordens førende e-handelshuse? Hesehus søger i øjeblikket en erfaren og initiativrig Head of Partnerships, der får ansvaret for Hesehus’ partnere internationalt.

Jobindex A/S søger for Techtronic Industries Nordic ApS

Sales Manager med fokus på batteridrevne skov- og haveprodukter

Vil du være en del vores MILWAUKEE®-team og den vækstrejse, vi er på? Har du vindermentalitet og evnen til at til udvikle et stærk team, der brænder for at supportere vores kunder, så er det dig vi søger som Sales Manager til MILWAUKEE®.

Jobindex A/S søger for Techtronic Industries Nordic ApS

Sales Manager med fokus på MILWAUKEE®-håndværktøj og -opbevaring

Vil du være en del vores MILWAUKEE®-team og den vækstrejse, vi er på? Har du vindermentalitet og evnen til at til udvikle et stærk team, der brænder for at supportere vores kunder, så er det dig vi søger som Sales Manager til MILWAUKEE®.

Unisport Scandinavia
Silkeborg Se rejsetid

Head of Sales, Indoor

Hvis du er entusiastisk omkring vores vision ”Making people move”, er en leder med et forretningsorienteret mindset, passioneret omkring projektsalg og besidder en god forståelse for projektstyring, så er denne stillingen noget for dig!

FOMO
Svendborg Se rejsetid

Erfaren og professionel salgschef til FOMO Forsikring

For at understøtte den fortsatte kraftige vækst i FOMO, søges en stærk markeds- og salgsorienteret lederprofil, der skal tage ansvaret for at lede FOMO’s salgsindsatser. Du bliver direkte leder af en afdeling på 13 kvalificerede medarbejdere, både med privat- og erhvervsassurandører og en partnerkonsulent som betjener mindre autoforhandlere på Fyn.

Fokus Folkeoplysning
Aalborg Se rejsetid

Leder for salg og forretningsudvikling (Kommerciel chef)

- Med fokus på digital markedsføring og god personaleledelse. Vi søger en leder, der kan stå i spidsen for den udvikling sammen med vores dygtige medarbejdere. Stillingen indebærer daglig ledelse af aftenskolens 8 backoffice medarbejdere og mellemledere og sammen med dem, tilrettelægge forretningsudvikling, salg og markedsføring.

Nobly
Åbyhøj Se rejsetid

Salgsdirektør

Som en del af Noblys vækststrategi søger vi en salgsdirektør til at lede og udvikle en effektiv salgsorganisation med klare go-to-market-planer og en voksende kundeportefølje. Som salgsdirektør bliver du en del af et dedikeret ledelsesteam og en organisation, der brænder for det, de laver.

webCRM A/S
København Se rejsetid

Head of Sales for Danmark og Sverige

Denne stilling er for dig, der simpelthen ikke kan lade være med at udfordre status quo. Med direkte reference til Efficys Chief Sales Officer, Stéphane Manfroy, vil du blive ansvarlig for vores salgsenhed i Danmark og Sverige. Den tæller pt. 5 sælgere og vil også inkludere to Customer Success Executives.

PRO&CO søger på vegne af KD Emballage A/S
Herning Se rejsetid

Salgsdirektør

Til en central rolle i at fortsætte vækstrejsen og ikke mindst medvirke til den kommercielle udvikling af virksomheden søges en kommerciel og ledelsesmæssig stærk salgsdirektør. Er det dig? Jobbet har bl.a. følgende ansvarsområde: Personaleansvarlig for pt. 8 salgskonsulenter i Ekstern Salg og 4 medarbejdere i Intern Salg.

HumanTrust A/S
Hornsyld Se rejsetid

Salgschef

Storm Group
Kolding og Odense Se rejsetid

Teamledere

Rødovre Isenkram ApS

Butikschef