21 job matcher din søgning 21 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Unisport Scandinavia
Silkeborg Se rejsetid

Head of Sales, Indoor

Hvis du er entusiastisk omkring vores vision ”Making people move”, er en leder med et forretningsorienteret mindset, passioneret omkring projektsalg og besidder en god forståelse for projektstyring, så er denne stillingen noget for dig!

FOMO
Svendborg Se rejsetid

Erfaren og professionel salgschef til FOMO Forsikring

For at understøtte den fortsatte kraftige vækst i FOMO, søges en stærk markeds- og salgsorienteret lederprofil, der skal tage ansvaret for at lede FOMO’s salgsindsatser. Du bliver direkte leder af en afdeling på 13 kvalificerede medarbejdere, både med privat- og erhvervsassurandører og en partnerkonsulent som betjener mindre autoforhandlere på Fyn.

Fokus Folkeoplysning
Aalborg Se rejsetid

Leder for salg og forretningsudvikling (Kommerciel chef)

- Med fokus på digital markedsføring og god personaleledelse. Vi søger en leder, der kan stå i spidsen for den udvikling sammen med vores dygtige medarbejdere. Stillingen indebærer daglig ledelse af aftenskolens 8 backoffice medarbejdere og mellemledere og sammen med dem, tilrettelægge forretningsudvikling, salg og markedsføring.

Nobly
Åbyhøj Se rejsetid

Salgsdirektør

Som en del af Noblys vækststrategi søger vi en salgsdirektør til at lede og udvikle en effektiv salgsorganisation med klare go-to-market-planer og en voksende kundeportefølje. Som salgsdirektør bliver du en del af et dedikeret ledelsesteam og en organisation, der brænder for det, de laver.

webCRM A/S
København Se rejsetid

Head of Sales for Danmark og Sverige

Denne stilling er for dig, der simpelthen ikke kan lade være med at udfordre status quo. Med direkte reference til Efficys Chief Sales Officer, Stéphane Manfroy, vil du blive ansvarlig for vores salgsenhed i Danmark og Sverige. Den tæller pt. 5 sælgere og vil også inkludere to Customer Success Executives.

Hotel Koldingfjord A/S
Kolding Se rejsetid

Salgschef med stærk BtB-profil

Hotel Koldingfjord søger en stærk BtB-profil til at løfte vores salg. Jobbet som salgschef på Hotel Koldingfjord er spændende og udfordrende. Vi er en hotelvirksomhed i vækst, og du bliver central i at sikre den fortsatte succes. Du bliver en del af ledergruppen, og vil få mulighed for at tage del i den samlede udvikling af hele virksomheden.

PRO&CO søger på vegne af KD Emballage A/S
Herning Se rejsetid

Salgsdirektør

Til en central rolle i at fortsætte vækstrejsen og ikke mindst medvirke til den kommercielle udvikling af virksomheden søges en kommerciel og ledelsesmæssig stærk salgsdirektør. Er det dig? Jobbet har bl.a. følgende ansvarsområde: Personaleansvarlig for pt. 8 salgskonsulenter i Ekstern Salg og 4 medarbejdere i Intern Salg.

Bodenhoffs Bageri
Tårnby Se rejsetid

Butikschef

Shaping New Tomorrow
Esbjerg

Store Manager

Spa Kompagniet ApS
Hinnerup Se rejsetid

Salgschef