6 job matcher din søgning 6 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 6 af 6 resultater.
PRO&CO
Ikast

Eksportsælger til UK og Norge

Vi søger på vegne af O.H. Industri. Er du en dygtig sælger med teknisk flair, og brænder du for eksportsalg og rejseaktivitet, så kan det være dig, vi er på udkig efter.

Centrum Personale A/S
Storkøbenhavn

Product Manager til salg af kvalitetsudstyr inden for køl og frys

En stilling med solid oplæring og udviklingsmuligheder, hvor du får det daglige ansvar for agenturer til køl og frys. Har du interesse for life science-industrien? Vil du være ansvarlig for et produktprogram inden for køl og frys fra anerkendte producenter i en udviklingsorienteret virksomhed?

DEDIKATION ApS
Frederiksberg

Indretningskonsulent - Svane Køkkenet

DEDIKATION søger på vegne af Svane Køkkenet en kreativ indretningskonsulent. Hos Svane Køkkenet København har de meget travlt og har mange kunder i butikken, derfor har de brug for dig. Du er en erfaren, kreativ og engageret køkkenkonsulent, som har lyst til at være en del af deres salgsteam.

Scanmarket A/S
Solbjerg

eSourcing Account Manager with Strong Analytical and Client-facing Skills

We are looking for an eSourcing Account Manager to join our fast-growing team, and we offer an exciting and challenging role managing all aspects of our internal and client-facing sourcing projects.

På vegne af Esbjerg og Fanø Kommuner søges

Destinationschef

Destination Vesterhav og Vadehav (arbejdstitel) søger en destinationschef, der fra den 1. november vil stå i spidsen for dannelsen af et nyt og kompetent destinationsselskab.

DEDIKATION ApS
Valby

Salgschef - Copenhagen Telemarketing

Vi søger på vegne af Copenhagen Telemarketing. Kan du bygge et salgsteam op fra bunden? Har du dokumenteret salgserfaring fra telemarketingsbranchen, kan du håndtere din egen kundeportefølje og samtidig styre et helt salgsteam, og forstår du vigtigheden af ambitiøse mål – så er det måske dig, vi leder efter til et nystartet call center i København.