14 job matcher din søgning 14 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 14 af 14 resultater.
JKS søger for Viebke & West Malerfirma A/S
København

Polsktalende teamleder

Polsk- og dansktalende administrativ teamleder søges til stort dansk malerfirma. Har du håndværkserfaring, og trives du i en lederrolle? Er du struktureret og udadvendt? Så er dette måske dit næste job!

Plan 1 Byggerådgivning A/S
Valby

Erfaren projektleder

Plan1 leverer byggeteknisk rådgivning til private, professionelle og offentlige bygherrer primært inden for renovering, transformation og bygherrerådgivning. I takt med at vi vækster bliver projekterne større og mere komplicerede. Derfor søger vi nu en erfaren profil til øjeblikkelig tiltrædelse, som projektleder.

Komproment ApS
Svenstrup J

Projektleder til stærkt team

Lyder det som noget du kunne tænke dig at høre mere om, så kig her! For at fastholde et højt serviceniveau overfor danske som udenlandske kunder, og grundet en rivende udvikling og efterspørgsel på facadeløsninger fra Komproment på det danske, det skandinaviske og de øvrige eksportmarkeder, har vi nu brug for endnu en knalddygtig projektleder.

airteam a/s
Odense

Erfaren projektleder inden for ventilation

Vi søger en erfaren projektleder til vores afdeling i Odense, gerne med nogle års erfaring fra ventilationsbranchen. Du tilbydes en attraktiv stilling som projektleder, hvor du vil få ansvaret for projekter inden for både nybyggeri og større ombygninger.

Lemo-Recruitment ApS søger for Kjargaard Byg A/S
Ikast

SALGSCHEF TIL ERHVERVSBYGGERI

Har du fundamentet i orden, og er du klar til yderligere at bygge oven på din karriere? Som Kjargaard Bygs salgschef vil du indgå i selskabets ledergruppe med reference til adm. direktør. For den rette kandidat vil der på sigt være mulighed for medejerskab.

PROSPIRA søger for ROP A/S
Herlufmagle

Tilbudschef – jord, kloak og anlæg

Har du lyst til at blive chef for en tilbudsafdeling? Til ROP A/S søger vi en erfaren tilbuds-/kalkulationsmedarbejder, som har lyst til nye udfordringer. ROP A/S er en professionel, transparent og erfaren spiller inden for entreprenørbranchen.

Compass Human Resources Group A/S recruiting on behalf Vivino ApS in Copenhagen

Vice President Customer Experience

Can you manage and optimise the customer experience in an entrepreneurial environment? Then we would like to hear from you!

Brøndum A/S
Aalborg

Fagteknisk stærk projektleder til Brøndums Industri & Fjernvarme afdeling Nord

Har du indgående kendskab til industri og erfaring med at styre og gennemføre projekter? Kunne du tænke dig at være en del af et veletableret team og have en hverdag på både kontoret i Aalborg og byggepladsen? Så er det måske dig, vi søger som projektleder inden for industri.

ERIK arkitekter A/S
København

Arkitekt med projekt- og projekteringsledererfaring indenfor pleje- og sundhedsbyggeri

Vi leder efter dig, en erfaren arkitekt, som kan sætte sig i spidsen for programmering og projektering af vores plejeboligprojekter og andre sundhedsprojekter. Du skal have lyst til at arbejde for og med mennesker, med fokus på at sikre gode rammer for sundhed og liv, for de mennesker, der skal bo, blive raske og arbejde i bygningerne.

JCN Bolig A/S
Aarhus

Projektleder

Har du erfaring med projektledelse indenfor boligbyggeri? Er du uddannet konstruktør eller ingeniør, gerne kombineret med håndværksmæssig uddannelse? Arbejder du strukturelt og følger op på tingene, så er du måske den kollega vi søger i jobbet som projektleder.

JCN Bolig A/S
København

Projektchef og Projektleder

Du får ansvaret for den daglige praktiske ledelse af byggepladsen. Du bliver en del af byggeledelse, og vil få et ansvarsfuldt job med vide rammer til udførelse.

Tip Trailer Services Sweden AB
Helsingborg

Fleet Controller

Vi söker en engagerad Fleet Controller som ska hjälpa och stödja organisationen att driva verksamhetens lönsamhet genom att leverera förstklassig service till nationella och internationella kunder, samt stödja alla affärsprocesser med fokus på underhåll av flottan stöd åt säljare.

Xella Danmark A/S
Vejle

Teamleder til vores projektafdeling

Søger du udfordring og indflydelse i en international virksomhed? Føler du dig ramt, så kunne det være dig, vi leder efter til en spændende stilling! Du bliver Teamleder for en afdeling, der arbejder med rådgivning, tilbudsgivning og levering af en meget varieret portefølje af byggesager.

CAD Kompagniet A/S søger for rasmus friis a/s
København

Projektleder/Entrepriseleder

Brænder du for at bygge? Har du flair for planlægning, økonomi og kvalitet? Vi har travlt og søger derfor en erfaren Projektleder/Entrepriseleder til en stilling, hvor du bliver en del af et fagligt stærkt hold og har rig mulighed for udvikling og indflydelse.