131 job matcher din søgning 131 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Lautrup-Skurup søger for Axel Månsson A/S
Brande Se rejsetid

Strategisk dygtig salgs- og eksportchef, med flair for grøntsager og høj grad af teamkultur

For GASA NORD GRØNT, søger Lautrup Skurup en resultatdrevet og tillidsskabende salgs- og eksportchef med virksomhedsansvar for Axel Månsson A/S. Du vil få en nøglerolle i ledelsesteamet, og du leder og driver salgsafdelingen med ansvar for budgetter og realisering af salgsmål.

ista Danmark A/S
Ballerup Se rejsetid

Vi søger en engageret teamleder til den interne gruppe i salgsafdelingen

Er du typen der motiver dit team? Drives du af såvel salgs-, ledelses og administrative opgaver? Tænder du på et alsidigt job i en travl afdeling, hvor ikke to dage er ens? Og har du lyst til at fungere som salgsdirektørens højre hånd? Så skal du kigge nærmere på dette opslag!

Frisenette ApS
Knebel Se rejsetid

Salgschef

Frisenette A/S søger en salgschef, der med udgangspunkt i Knebel på Mols skal være med til at flytte os til næste niveau i vores vækstrejse. Dit ansvar i bund og grund er at sikre salget. Om det er over telefonen, online, B2B eller lignende, varierer i henhold til virksomheden, du skal bare sørge for, at salgsmålene bliver indfriet.

August Kleven ApS
Middelfart Se rejsetid

Salgschef til rør søges

Er du god til at bygge gode relationer til grossisterne? Kan du skabe værdien og præsentere løsningerne, der skaber salget? Kan du se dig selv udvikle salgsstrategien og salget hos en lille, stærk innovativ rør-producent i rivende og positiv udvikling? Så har vi jobbet til dig.

A.P. Møller – Maersk A/S
Copenhagen Se rejsetid

Head of Lead Logistics (LL) Commercial Activation

Ensure that all actions are taken to optimally enable commercial teams to identify and pursue LL opportunities with customers in order to support the overall profitable growth of LL in line with the strategic growth ambitions .

LyderJohnsen A/S søger for RÅSAFT

Country Manager/Landedirektør Danmark

Stærk FMCG-profil til lancering af Nordens bedste, lækreste og sundeste juicer i Danmark. Med direkte reference til den administrerende direktør i moderselskabet, får du ansvaret for at lede RÅSAFT og deres unikke juicer til succes på det danske marked.

PM International
Kolding Se rejsetid

Country Manager

We are looking for an organized, dynamic, and enthusiastic “Country Manager”, who will work with our international sales team to increase growth, development, and training of new and existing PM-International team partners and to expand field sales volume in the responsible country.

Jysk Fynske Medier P/S
Vejle Se rejsetid

SALGSCHEF TIL VEJLE OG FREDERICIA. KAN DU SKABE EN VINDERKULTUR OG EKSEKVERE PLANER?

Vil du bruge din erfaring og udadvendte drive til at fortsætte Jysk Fynske Mediers vækst sammen med vores kunder i Vejle og Fredericia området? Som leder for dine medarbejdere skal du have et konstant ”drive” og motivere dine medarbejdere til at være ude hos kunderne.

RGS Nordic

Regionschef Vest

RGS Nordics nuværende strategiplan består i at tilbyde attraktive og konkurrencedygtige miljøløsninger. Markedet i Region Vest er lokalt forankret omkring de større byer og skabelse af lokale relationer og løsninger er afgørende for fortsat salgsvækst

Komproment ApS
Svenstrup J Se rejsetid

Salgs- og marketingchef for Danmark

Komproment ApS udvider og søger derfor en salgs- og marketingchef for Danmark, der fra vores kontor i Svenstrup skal stå for salg og markedsføring.

ONLY
Brande Se rejsetid

International Sales Manager - ONLY CBO

Kan du varetage det overordnede salgsansvar til vores store onlinekunder på det globale marked? Du bliver en del af et salgsteam og en afdeling fyldt med ambitiøse og dedikerede kolleger, som alle deler en fælles passion for salg og mode.

Jobindex A/S
Viborg Se rejsetid

Salgschef med solide ambitioner

Til vores medieportal under navnet bookascreen.dk søger vi en ambitiøs salgschef. Du bliver ansat i Adibus A/S, som er en velkonsolideret virksomhed med prædikater som AAA og 5 x Gazelle. Du vil få et tæt samarbejde med direktøren for reklame- og medieforretningen samt kollegaer på tværs af virksomhederne Adibus A/S, FS2 reklame A/S m.fl.

Atlas Incinerators ApS
Vordingborg Se rejsetid

Teamleder til Aftersales