13 job matcher din søgning 13 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 13 af 13 resultater.
Krebs A/S
Haverslev

Teknisk stærk salgschef til energiprojekter

Din hovedopgave vil være at opsøge nye kunder samt servicering af eksisterende kunder. Du får ansvaret for salgsafdelingen med direkte reference til direktøren. Hos Krebs A/S arbejder vi i et uformelt og samtidig ambitiøst miljø. Vi lægger stor vægt på trivsel i hverdagen samt et godt socialt sammenhold i hele virksomheden.

airteam a/s
Odense

Afdelingsleder

Er du en ambitiøs og inspirerende leder med erfaring fra ventilationsbranchen? Du tilbydes en attraktiv stilling som afdelingsleder, hvor du med fokus på entrepriser både indenfor nybyggeri og renovering til eksisterende og nye kunder skal være med til at videreudvikle forretningen.

Skov Industri A/S

Produktionschef til spændende vækstvirksomhed

Med reference til den administrerende direktør får du ansvaret for produktion og montage-opgaverne i Skov Industri. En af dine primære ansvarsområder og opgaver bliver bl.a. overordnet ledelse af produktionen og montørerne – cirka 14 medarbejdere.

airteam a/s
Odense

Erfaren projektleder inden for ventilation

Vi søger en erfaren projektleder til vores afdeling i Odense, gerne med nogle års erfaring fra ventilationsbranchen. Du tilbydes en attraktiv stilling som projektleder, hvor du vil få ansvaret for projekter inden for både nybyggeri og større ombygninger.

airteam a/s
København

Projektleder

Vi søger en engageret og dygtig projektleder til teknisk ventilation i København. Du tilbydes en attraktiv stilling som projektleder, hvor du vil få ansvaret for projekter indenfor både nybyggeri og større ombygninger. Du vil få en varierende arbejdsdag, som vil foregå både på kontoret og byggepladsen.

airteam a/s
Kolding

Projektleder

Vi søger en projektleder til vores afdeling i Kolding, gerne med nogle års erfaring fra ventilationsbranchen. Du tilbydes en attraktiv stilling som projektleder, hvor du vil få ansvaret for projekter inden for både nybyggeri og større ombygninger.

Compass Human Resources Group A/S søger for Haarslev Industries A/S i Søndersø

Automation Manager

Som Automation Manager i Haarslev Industries får man muligheden for at gøre en forskel på den styringsregulerende side. Haarslev er førende inden for sin branche og kan tilbyde en stilling, hvor man kommer i indgreb med mange forskellige PLC-styringer, forskellige udbydere og de spændende udfordringer det medfører.

FORCE Technology
Vejen

Teamchef til metrologi og kvalitet

Er du en leder med styr på metrologi og kvalitet? Så er det måske dig vi søger! Som teamchef i Gas Flow Technology, bliver du chef for 8 medarbejdere som arbejder med metrologi, kalibrering af gasmålere, vedligehold af måleudstyr, ISO 17025 akkreditering og supervisorfunktioner.

Foodjob Nordic
Køge

Udviklingschef med stærke ledelseskompetencer

Vi søger på vegne af Fomaco A/S. Vil du arbejde med udvikling og produktoptimering af maskiner til levnedsmiddelbranchen i en virksomhed i rivende vækst? Foodjob Nordic søger en dygtig udviklingschef til Fomaco A/S i Køge, der er en markedsledende leverandør af high-tech koncepter og maskinløsninger til fødevareindustrien.

CPT A/S
Faaborg

Regional Salgschef

Har du teknisk flair og brænder du for at arbejde med salg af maskinudrustning og produktionsløsninger samt projektledelse til betonindustrien? Du vil efter en grundig oplærings-/træningsperiode få ansvar for at udbygge og vedligeholde virksomhedens kundekreds gennem salg af maskiner, komplette proceslinjer og hele anlæg til betonproduktion.

LyderJohnsen A/S søger for kunde

Konstruktionschef / Leder af tegnestuen

Ledelse - konstruktion - procesanlæg der forbedrer miljøet. Med reference til direktionen bliver du chef for tegnestuens kompetente og motiverede kollegaer, og sammen arbejder I med udvikling, konstruktion, tilpasning samt teknisk tegning i 3D.

Compass Human Resources Group A/S
Vejle

CTO

Vi søger på vegne af Pieter Mouritsen Airtech A/S. Pieter Mouritsen Airtech A/S står overfor en spændende vækstrejse, hvor virksomhedens dybe DNA og know-how inden for overfladebehandling, væsker m.m. skal tages til et nyt niveau. Man har det overordnede ansvar for udviklingen af produkter, samt ledelsesansvaret for virksomhedens tekniske team.

Elos Medtech Pinol A/S
Gørløse

Visionær og Innovativ Head of Technology

Vi har en vision om til stadighed at være helt fremme i vores teknologiske løsninger i forhold til vores produktionsafvikling. Derfor søger vi en energisk Technology Manager i en nyoprettet stilling, der har høje ambitioner om, at udvikle og drive strategisk nytænkning og digitale løsninger indenfor vore produktionsprocesser.