4 job matcher din søgning 4 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 4 af 4 resultater.
Maersk Supply Service
Lyngby

Cyber Security Manager

Would you like to be responsible for the future Maersk Supply Service Cyber Security policy and manage the information security risk within MSS? Do you enjoy working with IT and being exposed to new projects and helping them mature?

Sparekassen Kronjylland
Randers

Funktionschef for IT-sikkerhed

Vi tilbyder en spændende nyoprettet stilling som IT-sikkerhedsansvarlig på intet mindre end Europas bedste arbejdsplads. I tæt samarbejde med afdelingsdirektøren for IT skal du videreudvikle Sparekassen Kronjyllands IT-sikkerhed og være med til at skabe overblik på IT-sikkerhedsområdet.

Hays Specialist Recruitment A/S søger for Bankdata
Fredericia

Senior Cyber Security Consultant

Har du lysten og evnerne til at være med til at drive og udvikle sikkerheden inden for kritisk infrastruktur i Danmarks finansielle sektor og arbejde i et af Danmarks største it-finanshuse, hvor sikkerhed og Compliance er øverst på dagsordenen? Så er du måske Bankdatas nye Senior IT-Sikkerhedskonsulent.

Hays Specialist Recruitment A/S søger for Bankdata
Fredericia

Senior Cloud Security Consultant

Har du ambitioner om at gøre din indflydelse gældende inden for cloud sikkerhed og Compliance? Og har du lysten og evnerne til at være med til at drive cloud sikkerhed og Compliance i et af Danmarks største it-finanshuse, hvor sikkerhed og Compliance er øverst på dagsordenen? Så er du måske Bankdatas nye Senior Cloud Security konsulent.