6 job matcher din søgning 6 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

LIVSVÆRK
Frederiksværk Se rejsetid

Forstander

Vil du gøre en forskel for børn og unge indenfor autismeområdet? Landsforeningen LIVSVÆRK søger en engageret og lydhør forstander til aflastningstilbuddet Villa Magnolia indenfor autismespektrum-området.

Jobindex A/S søger Altiden Omsorg A/S
Græsted Se rejsetid

Erfaren leder med pædagogisk eller sundhedsfaglig baggrund til botilbud i Græsted

Vil du være den daglige leder på et botilbud, hvor du altid har kompetente lederkolleger at sparre med og et hold af motiverede og dygtige medarbejdere? Du bliver den faglige spydspids for dine medarbejdere, når du bla.: står for den daglige personaleledelse, rekruttering af nye medarbejdere samt vagtplanlægning for ca. 25 medarbejdere.

Holbæk Kommune

Tilbudsleder til Bo- og Aktivitetstilbuddet Søbæk Have i Jyderup

Her er din gyldne mulighed for at hoppe med på vognen og som tilbudsleder stå i spidsen for at skabe fremtidens botilbud i Holbæk Kommune. Som tilbudsleder bliver du en del af en central opgave, hvor vi skal sikre, at tiden ikke løber fra vores bosteder.

Den Private Smerteklinik
Herlev

Dynamisk og erfaren klinikchef søges til landets største tværfaglige private smerteklinik i Hovedstadsområdet

Har du lyst til at udvikle dig i en spændende og udfordrende stilling, hvor kvalitet, professionalisme og nytænkning er nøgleelementer i vores ambition om altid at levere den bedste behandling til vores kroniske smertepatienter? Nøgleopgaven vil være ledelse og planlægning/prioritering af ressourcer og indsats.

Den Selvejende Institution Bofællesskabet Lykke Marie
Slangerup Se rejsetid

Daglig leder

Grib chancen for at blive vores næste daglige leder i en spændende lederstilling på Bofællesskabet Lykke Marie i Slangerup. Du bliver daglig leder for et hus, hvor der bor 8 beboere, og der er ca. 15 medarbejdere, som du er leder for.

Chaplin organisationen
Helsingør Se rejsetid

Afdelingsleder til Chaplins Beskæftigelsestilbud (§103 Beskyttet Beskæftigelse og STU)

Vi søger en afdelingsleder, der brænder for at lede personale og medarbejdere (Beskyttet Beskæftigelse §103) i en travl hverdag. Som afdelingsleder skal du i samarbejde med det øvrige personale sørge for et velfungerende arbejds- og undervisningsmiljø, der løbende skal tilpasses medarbejdernes/de unges behov.